enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:42 İsrail, Yunanistan ve GKRY, yaptıkları üçlü zirvenin ardından yayınladıkları ortak bildiri…
00:55 Arabuluculuk 2026 yılı ücretleri belli oldu
00:51 İletişim Başkanı Duran, Hatay’daki Toplu Açılış Töreni’ne ilişkin paylaşımda bulundu…
00:40 Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli şair Mehmet Akif Ersoy’u andı
00:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti, biz buradayız sizlerle beraberiz
00:33 Bilirkişilere ödenecek ücretler belli oldu
00:32 TBMM’ye ilerleyen günlerde fahiş site aidatlarıyla ilgili yasal düzenlemeye gidilecek…
00:29 Akif’in Mirası: Bir Milletin vicdanı…
00:26 “Dünya Azerbaycanlılarının Hemreylik Günü” Sempozyumu İstanbul’da gerçekleştirildi
00:20 MHP Genel Başkanı Bahçeli Hatay’da, 455 Bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Toplu Açılış Töreni’nde konuştu…
00:15 Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerindeki iyileşme dezenflasyon sürecini destekleyecek
00:12 Gazze İçin Yeniden Yapılanma Vizyonu
00:06 Tebligat Kanunu’nda değişiklik TBMM’ne sunulacak…
06:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
06:34 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
05:50 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
04:32 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
03:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
03:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
01:03 Yüzyılın Konut Projesi’nde ilk kura Adıyaman’daki konutlar için çekilecek…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İngiliz turistler Türkiye’ye gelebilmek için imza kampanyası başlattı

İngiliz turistler Türkiye’ye gelebilmek için imza kampanyası başlattı
04.09.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İngiliz The Times gazetesi, İngiltere vatandaşlarının Türkiye’ye karantinasız seyahat için imza kampanyası yaptığını duyurdu. Şimdiye kadar 45 bin kişi Türkiye’nin kırmızı listeden çıkartılması için imza attı.

(TÜHA) TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı‘nın ‘The Times‘den aktardığı AA’nın haberinde, İngiliz The Times gazetesinden Lucy Perrin, İngiltere’nin Türkiye’ye gidecekler için, dönüşte karantina uygulama kararıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yazıda İngiltere’den daha az vaka sayısı olmasına rağmen İngilizlerin karantinasız Türkiye’ye gitmesinin yasak olduğu ancak Amerikalılar ve Rusların Türkiye’de tatil yaptığı hatırlatıldı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin 8 Ağustos’tan beri turuncu listede olduğu ve İngiliz tatilcilerin Türkiye’ye gidemediği için tepki gösterdiği bilgisi verildi.

İngiliz turistler Türkiye'ye gelebilmek için imza kampanyası başlattı

Türkiye’nin kırmızı listeden çıkarılması için imza kampanyası başlatıldı 

Türkiye neden kırmızı listede başlıklı haberde, “İngiliz tatilciler öfkeli. 2 Eylül itibarıyla 45 binden fazla İngiliz vatandaşı Türkiye’nin güvenli ülke listesine alınmasını istedi. 100 bin imzaya ulaştığında bu talep parlamentoda görüşülecek denildi.

İngiltere yönetiminin yeni kararını 16 Eylül’de alacağını yazan The Times, “Hükümetin 3 haftada bir değiştirdiği kararlar 20 Eylül’de yürürlüğe girecek” ifadesine yer verdi.

İngiltere Ulaştırma Bakanlığı her üç haftada bir güncellediği seyahat listesinde “trafik ışığı” tabir edilen sistemle COVID-19’la mücadele kapsamında seyahat kurallarını belirliyor.

Güney Afrika ve Güney Amerika’nın çoğu da dahil olmak üzere 61 diğer ülke ile birlikte Türkiye kırmızı listede kalmaya devam ediyor .

[TÜHA Haber Ajansı, 04 Eylül 2021]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.