enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
14:50 İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
14:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Zeynep Güneş Akgün’e destek
12:07 İçişleri Bakanı Çiftçi’den Erzurum’a duygusal veda
11:02 Kabinede bayrak değişimi
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:11 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
00:05 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
00:00 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki

İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
29.03.2025
A+
A-

* İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Söz konusu, Batılı medya kuruluşları olunca ilgi dilenciliği yapıp ülkesini pervasızca şikayet eden CHP Genel Başkanı, binlerce emekçinin alın teriyle basın yayın faaliyetinde bulunan yerli ve millî medya kuruluşlarına kin kusuyor.” dedi.

* Detayı Haberimizde!…

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in medyaya yönelik yaptığı boykot çağrısına tepki gösterdi.

Altun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“CHP Genel Başkanının bugün bir açık hava toplantısında birçok medya kuruluşuna yönelik sarf ettiği ifadeler ve millî firmalara yönelik yaptığı sözde boykot çağrıları, partisinin ideolojik saplantılarını yansıtmakta, siyasal acziyetini gözler önüne sermektedir.

Söz konusu, Batılı medya kuruluşları olunca ilgi dilenciliği yapıp ülkesini pervasızca şikayet eden CHP Genel Başkanı, binlerce emekçinin alın teriyle basın yayın faaliyetinde bulunan yerli ve millî medya kuruluşlarına kin kusuyor. İdeolojik kumpanyalarına katılmayan, işinde gücünde hangi yerli firma ve kuruluş varsa kervana takıp linç ettirme çabası içine giriyor.

“İnsanları ayrıştırma, toplumu kutuplaştırma çabasıdır”

Bu, ülkeyi germe, insanları ayrıştırma, toplumu kutuplaştırma çabasıdır. Bu çabanın aziz Milletimiz nazarında bir hükmü yoktur.

Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim ifade ettiği gibi, siyaset ayrıştırma değil, birleştirme sanatıdır. Mübarek Ramazan Bayramı arifesinde bu esası bir kez daha hatırlatmak isteriz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.