enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:44 Su Yönetiminde Yapay Zeka’nın Evrimi
06:34 CHP’de Görele Belediyesi krizi
00:04 Kudüs Valiliği: İsrail’in işgal altındaki Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’da ramazan ayı hazırlıklarını engellemeye devam ediyor…
00:03 “Türkiye nükleer silah yapabilir”
00:03 KAAN’ın yeni prototipleri sahnede: Neler değişti?
00:03 On bir ayın sultanı ramazanın ilk teravih namazı, 18 Şubat Çarşamba günü kılınacak…
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etiyopya’ya gidecek
00:02 İstanbul’daki uyuşturucu soruşturması kapsamında CHP’li Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli ifadeye çağırıldı.
00:01 Türkiye’yi Kuşatma Hayali
00:01 Sıcaklıklar önce düşecek sonra yükselecek
00:26 Moskova Crocus Expo’da dev gıda fuarına çok sayıda Türk şirketi katıldı
00:07 İletişim Başkanı Duran’dan ‘TRT World Citizen Awards’ paylaşımı
00:04 Kocaeli’ Gebze ilçesinde Barış Manço’yu eserleriyle anıldı
00:03 Dışişleri’nden katil İsrail’in Batı Şeria’da arazi tesciline sert tepki
00:03 Huzurlu bir Ramazan için sorunsuz alışveriş: Güven ve hız Amazon.com.tr’de buluşuyor!
00:02 Bakan Kurum: “Çöp kutusu göndermeyi ballandıra ballandıra anlatıyor ama 455 bin konutu beğenmiyorlar”
00:02 Filistin’de İsrail’in yaptığı gibi CHP’li Milas İlçe Başkanı Ahmet Kılbey’den iş makanasıyla Asırlık Ağaç Katlimı!
00:01 TBV’nin Yarının Denklemi serisinin yeni bölümü yayınlandı
10:12 ‘Sevgililer Günü’nü dini bir tartışma olarak değil, sevdiklerimiz için anlamlı bir gün olarak görelim
00:52 Mehmet Beyazıt’tan İki Eser Tek Kitapta: “Yüreğime Kar Yağıyor” ve “Tanrı Misafiri” Satışta!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İğneden ipliğe zam yapılır da Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa kurt durur mu?

İğneden ipliğe zam yapılır da Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa kurt durur mu?
13.01.2025
A+
A-

Minibüsçü esnafına şirin görünmek için Aralık ayında Birlik Başkanı Mehmet Yaşar ile gazeteleri dolaşarak toplu taşıma ücretlerine zam içim kamuoyu oluşturmaya başladılar.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Başıboş Köpeklerin Saldırısına Uğradı - Haberler - TamgaTürk

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa kurt

Ziyaret ettikleri gazetecilere, zarar etmelerinin en büyük nedeninin ve sorumlusunun yasa ve yönetmelikle tanınan haklarını kullanan 65 yaş ve üstü yolcular olduğunu söylediler.

Gazetecilerden toplu taşıma ücretlerine zam desteği isterken, “Yüzde 50 zam talebimizi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME)’ye verdikOcak ayının ilk ya da ikinci haftası UKOME Toplantısından gündeme alınmasını yüzde 50 zam kararı çıkmasını bekliyoruz”  dediler.

UKOME, 14 Ocak Salı günü toplanarak Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odasının toplu taşıma araçlarına yüzde 50 zam talebi dahil gündemindeki maddeleri görüşecek.

2025’te toplu taşıma ücretlerinin ne olacağına geçmeden önce geliniz 2024’te istenen zam oranını ve UKOME kararını hatırlayalım.

Galip Ataman - Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi

Gazeteci* Galip ATAMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.