enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:48 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
23:35 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
23:24 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
23:19 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
23:14 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
23:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hollandalı turistler Türkiye için sabırsız

Hollandalı turistler Türkiye için sabırsız
18.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türkiye’nin ana turizm pazarlarında lider konumda bulunan turizm örgütleriyle görüşmelerine devam ediyor.

Türkiye’nin yoğun turist aldığı 5 ülkenin sektör temsilcileriyle ikili görüşmeler yapan TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, son olarak Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR) Başkanı Frank Oostdam ile online toplantı yaptı.

Firuz Bağlıkaya, Başkanı Frank Oostdam’dan 2021 yılında Hollanda turizm pazarından Türkiye’ye yönelik talep ve beklentiler hakkında bilgi aldı.

İki ülkenin arasındaki güçlü bağlara işaret eden Başkan  Bağlıkaya, Hollanda’nın, Türkiye’nin ana pazarlarından biri olduğunu vurguladı ve pandemiye rağmen 2020’de yaklaşık 240 bin Hollandalının Türkiye’yi ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ANVR Başkanı Frank Oostdam da yaptığı konuşmada, Türkiye’de alınan salgın tedbirlerini çok etkileyici bulduklarını ifade etti.

‘Çok umutluyuz’

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya ve Hollanda Seyahat Acentaları Birliği (ANVR) Başkanı Frank Oostdam, 2021 yılı öngörüsü hakkında da görüş alışverişi yaptılar.

ANVR Başkanı Oostdam, “Normal zamanda Hollandalıların yüzde 50 – 60’ı yurt dışında tatil yapar. Bu yıl insanlar kendi arabalarıyla tatile gittiler, büyük otellerde kalmadılar, kamp yaptılar” dedi.

“2021 yazında bu yıla göre büyük bir artış bekliyoruz” diyen Başkan Oostdam, “Normal dönemin yüzde 50’sine ulaşırız diye tahmin ediyoruz. Aşılanma sürecinin yaz tatil planlarında etkili olacağını düşünüyoruz. Büyük tur operatörleri rezervasyon almaya başladı. 2021 temmuz ayında çok fazla insanın yurt dışına çıkacağını düşünüyoruz. Türkiye konusunda beklentim yüksek. Hollanda – Türkiye pazarı için 2021’den çok umutluyum” diye konuştu.

[TÜHA Haber Ajansı, 18 Ocak 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.