enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:49 DMM: ‘400 akademisyen usulsüz şekilde atandı’ iddiası doğru değildir
23:39 Kaynaklar: Trump, Azerbaycan ve bazı Orta Asya ülkelerini İbrahim Anlaşmaları’na dahil etmek istiyor
23:30 Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında 1 kişi daha tutuklandı
22:32 Arabulucular İsrail’den “ pek de güven verici olmayan” sözlü bir yanıt aldıklarını bildirdiler
22:13 Gazze’de İsrail ateşi sonucu 12’si yardım bekleyen olmak üzere 22 kişi öldü
22:02 14 ilde DEAŞ operasyonu: 26 gözaltı
21:51 Türkiye’den Suriye’ye ilk doğal gaz akışı başladı
21:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
10:53 Türkiye, Suriye’nin enerji altyapısını yeniden yapılandırma sürecinde üstlendiği aktif rol kapsamında bugün ülkeye doğal gaz ihracatına başlayacak
10:38 AK Parti Sözcüsü Çelik’ten CHP Genel Başkanı Özel’in açıklamalarına tepki
07:52 Komisyonun Aşırı Siyasi Mücadeleye Alet Edilme Riski
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:21 ABD-Çin Teknoloji Savaşında Nvidia Denklemi: H20 Çiplerinde Tedarik Sorunu
07:21 ‘Yazı Tura Tiyatro’ Ayvalık Turnesinde
07:18 Unutulan Büyük Türkçe Ustası: Refik Halit KARAY
07:11 Doğu Türkistan’da neler oluyor? Doğu Türkistan sadece Doğu Türkistanlıların davası değil, Türklerin en büyük davası olması gerekiyor…
06:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
06:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
05:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
03:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hesaplar tutmadı! ”İttifak içinde ittifak” hüsranı! Karamollaoğlu: Sonuç çıkmadı

Hesaplar tutmadı! ”İttifak içinde ittifak” hüsranı! Karamollaoğlu: Sonuç çıkmadı
06.04.2023
A+
A-

*14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 6’lı masa içindeki içerisinde kurulmak istenen Saadet Partisi’nin, Gelecek ve DEVA partiler ‘üçlü ittifak’ görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

*Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Bendeniz ittifak içinde ittifak diye adlandırdığımız üçlü ittifakı önemsiyordum. AK Parti’den kopan oyları cezbederiz diye düşündük ama bu konuda maalesef ittifak sağlayamadık.’ dedi.

Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘STAR’a dayandırdığı haberine göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6’lı masa içinde milletvekili listeleri için ‘üçlü ittifak’ görüşmelerinden sonuç çıkmadığını açıkladı. Temel Karamollaoğlu, Gelecek ve DEVA partileri ile ortak listede anlaşamadıklarını söyledi.

Sözcü TV’de konuşan Karamollaoğlu, ‘Bendeniz ittifak içinde ittifak diye adlandırdığımız üçlü ittifakı önemsiyordum. AK Parti’den kopan oyları cezbederiz diye düşündük ama bu konuda maalesef ittifak sağlayamadık.” dedi.

‘ÜÇLÜ İTTİFAKTA ANLAŞAMADIK’

Temel Karamollaoğlu, “DEVA Partisi ağırlıklı olarak ‘Bizim logomuz altında seçime girelim.’ dedi. Biz de bu mantıklı olmaz dedik. Biz 7-8 kere seçime girmiş 20 yıllık bir partiyiz.” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi lideri, ‘İttifak bizim amblemimiz altında olmalı yoksa biz seçim kurullarında, sandık kurullarında yokuz dedik. Ama anlaşamadık son noktaya da geldik.” sözleriyle görüşmelerden sonuç çıkmadığını açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.