enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:16 “Filenin Efeleri” A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 Dünya Şampiyonası son 16 turunda yarın Hollanda ile çeyrek final mücadelesi verecek.
22:02 Bakan Fidan: Bölge ülkeleriyle ortak güvenlik konusunu masaya yatırmalıyız
21:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile görüşecek
20:28 Dünyada ve Türkiye’de Yükselen Spor branşının adı ” PİCKLEBALL “
08:41 İşgalci İsrail’in saldırıları, Filistinlilerin yalnızca yaşama hakkını değil, ölümden sonraki onurunu da hedef alıyor…
07:38 Türkiye’de Ulaşım Sistemlerinin Gelişimi
07:38 GSG Impact Mütevelli Heyeti Toplantısı Londra’da Gerçekleşti
07:34 Kerkük Kimin?
07:33 Hollywood yıldızı Alexander Uloom, Mehmed: Fetihler Sultanı’nda
07:33 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ile görüştü
07:28 “Bugünkü Konjonktürde Uygur Sorunu” çalıştayı
07:28 Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2025’in ikinci döneminde 28 projeye 7 milyon 375 bin lira destek sağladı.
07:27 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Büyükakın, Kocaeli’deki büyük dönüşümü TÜHA’ya anlattı…
07:23 TRT 1’in sevilen dizisi “Teşkilat” 6. sezonuyla 21 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor…
07:10 Türkiye’nin devlet arşivlerinde korunan Osmanlı dönemine ait Filistin tapu kayıtları, uluslararası hukuk açısından kritik bir öneme sahip.
07:01 YSK bugün CHP gündemiyle toplanacak
03:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
02:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
00:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası bugün oynanacak maçlarla başlayacak.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hedefimiz Antalya’yı Spor Turizminin Merkezi Yapmak

Hedefimiz Antalya’yı Spor Turizminin Merkezi Yapmak
31.01.2024
A+
A-

Türkiye Bisiklet Turizmi Derneği tarafından düzenlenen CRI Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi’nin ilki Vali Hulusi Şahin’in verdiği start ile başladı.

TÜHA / TÜRKUAZ  İnternational News Agency

TÜHA Haber’in haberine göre, Aspendos Antik Kenti Tiyatro’sundan startı verilen 15 takım ve 158 sporcunun mücadele ettiği dünyanın en büyük bisiklet yarış serileri arasında olan CRI Kış Bisiklet Yarışı Serisi başladı.
Düzenlenen organizasyona; Vali Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Türkiye Bisiklet Turizm Derneği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, basın mensupları ve spor severler katıldı.
Hedefimiz Antalya'yı spor turizminin merkezi yapmak" - Gerçek Alanya  Gazetesi
Antalya Spor Turizmine Önem Veriyor
Antalya’nın diğer spor dallarında olduğu gibi bisiklet sporunda da ev sahipliği yaptığına değinen Vali Hulusi Şahin, “Bu yıl Antalya da 3 bin 500’ün üzerinde bisiklet sporcusu kamp yaptı. Antalya aynı zamanda futbolda da büyük bir kamp merkezi ve son dönemlerde golf turizminde de önemli mesafeler kat ettik. Tüm bu organizasyonları Antalya’mız adına, Antalya’nın tanıtımı noktasında çok önemli buluyorum. Aynı zamanda Kültür Turizm Bakanlığı’mızın öncülüğünde çok önemli çalışmalar yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 2 etabı yine Antalya’da yapıldı. Hem amatör hem de profesyonel organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Antalya turizmini 12 aya yayabilmek için bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Antalya’yı spor turizminin merkezi haline getirmek.” şeklinde konuştu.
CRI Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi’nin, ikinci etabının Antalya Expo Center’da Expo Kriteryum ismi ile start alacağı belirtildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.