enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:17 Türkiye’de İşsizlere Yeni Bir İş Kapısı: İŞKUR – Endülüs İş Dünyası İş Birliği Umut Oldu
00:58 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Amasya’da ziyaretlerde bulundu
00:50 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:44 Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısını 18 Aralık Perşembe günü yapacak…
00:36 Önlem alınmazsa kanser kaynaklı ölümler 2050’ye kadar iki katına çıkacak
00:34 UNESCO Türkiye’nin Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerindeki unsur sayısını 32’ye, çokuluslu dosya sayısı ise 14’e yükseldi.
00:33 Yükseköğretim Kurulu Başkanı Özvar’dan rektörlere müfredat ve AKTS mesajı…
00:28 Hollanda Türkleri babaları İsmail GÜNGÖR’ü kaybetti!…
00:20 Başkan Bulut: “Kocaeli, sanayicimizin emeği- tüccarımızın cesaretiyle ülkemiz ekonomisine güç katıyor…”
00:14 Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuru için son hafta
00:13 2026 Özel sektör zam beklentileri-Türkiye ortalaması nereye oturur?
00:12 Zeyrek’in kalbinde yer alan ve yıllarca atıl kalan Haliliye Medresesi…
00:05 (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:44 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:43 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri!…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı…
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:21 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Havas CX İstanbul’dan yeni işbirliği

Havas CX İstanbul’dan yeni işbirliği
25.12.2024
A+
A-

* Havas CX İstanbul, ETİ ile bir işbirliğine imza attı. Buna göre Havas CX İstanbul, Türkiye’nin lider gıda markalarından ETİ’nin  faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde aktif olacak etietieti.com web sitesinin tasarımını ve altyapısını yenileyecek. 

* Havas CX İstanbul’un dokunuşuyla ETİ, kullanıcılarına hem işlevsel hem de anlamlı bir dijital deneyim sunacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Sezin BULUM’un haberine göre, Farklı disiplinlerde, dünya çapında 20’den fazla ülkeye İstanbul’dan hizmet veren Havas CX İstanbul, kullanıcı deneyimi odaklı tasarım yaklaşımı ve son teknolojisiyle hizmet verdiği markalara bir yenisini ekledi.

Dijital müşteri deneyimi alanında yenilikçi çözümler sunan Havas CX İstanbul, ETİ’nin etietieti.com web sitesini; başta Türkiye ve global web sitesi olmak üzere ETİ dünyasındaki tüm ülkeler için tasarımı ve altyapısıyla tamamen yenileyecek.

Havas CX İstanbul, proje sürecine öncelikle ETİ’nin hedef kitlesini derinlemesine anlamak için UX (Kullanıcı Deneyimi) araştırmasıyla başlayacak. Bu araştırmayla ETİ’nin mevcut ve potansiyel kullanıcılarının ihtiyaçlarının, beklentilerinin ve tercihlerinin belirlenmesi amaçlanıyor. Yeni web sitesi, elde edilen veriler doğrultusunda markanın çeşitli kullanıcı tiplerini (personaları) temsil eden kullanıcı hikayelerine göre tasarlanarak, her bir personanın ihtiyaçlarına hitap edecek bir arayüz sunacak. Ayrıca, arayüzün kullanıcı dostu olması kadar, altyapısının da modern ve güvenilir olması sağlanacak. Bu sayede ETİ, kullanıcılarına hem lokalde hem de global ölçüde işlevsel ve estetik bir dijital deneyim sunacak.

Havas CX İstanbul Genel Müdürü Elif Lambacıoğlu Okancı, işbirliğine yönelik, “Gıda, dijital dönüşümün hızla ilerlediği ve müşteri deneyiminin büyük öneme sahip olduğu bir alan. ETİ ile olan işbirliğimiz, kullanıcı odaklı bir yaklaşım benimseyerek, dijital varlıklarını en üst seviyeye taşımak için büyük bir fırsat. ETİ için tüm kullanıcı gruplarına hitap eden, kullanımı kolay ve güvenilir bir web sitesi oluşturmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz” dedi.

Effie Awards | Jüri

ETİ Türkiye CMO’su Aynur Keskin işbirliğine ilişkin şunları söyledi: ETİ olarak, dijital dünyada da tüketicilerimizle güçlü bağlar kurmaya ve onların beklentilerini en iyi şekilde karşılamaya odaklanıyoruz. Havas CX İstanbul ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, markamızın hem yerel hem de global ölçekte dijital deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak önemli bir adım. Yenilenecek etietieti.com ile hem mevcut hem de potansiyel kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verecek, modern, işlevsel ve kullanıcı dostu bir dijital platform sunacağız. Bu sayede etietieti.com ETİ dünyasını keşfetmek isteyen herkes için benzersiz bir deneyim alanı olacak.”

SEZİN BULUM2018'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Haber* Sezin Bulum

***

Havas CX İstanbul hakkında 
Havas CX, Havas Grubu genelindeki küresel yetenek havuzundan en güçlü CX uzmanlarını bir araya getirerek, müşteri yolculuğunun her aşamasında anlamlı deneyimler sunmayı amaçlayan uluslararası bir ağ. İstanbul ofisi, global projelerde çalışan, işletmeleri dönüştürmek için kullanıcı odaklı teknoloji ve deneyim odaklı tasarımla dijital platformlar oluşturan bir dijital uzmanlık merkezi. Türkiye’den, Dünya çapında uzaktan çalışan bir ekiple yönettiği teknoloji ve, pazarlama otomasyonu hizmetler ile, milyonlarca kişi için dijital tüketici tecrübeleri yaratıyor. Ekibin hizmet verdiği Türkiye dahil 20 ülke var.
https://tr.havas.com/havas-cx
https://havascx.com/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.