enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:50 İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik “kooperatif” soruşturması kapsamında 65 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
23:38 Bakan Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
23:24 “Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda kurulacak komisyonun ilk toplantı tarihi belli oldu
23:15 İstanbul’da Türkiye-İtalya-Libya zirvesi
23:09 Anayasa Mahkemesi (AYM), bireysel başvuru hakkının getirildiği 23 Eylül 2012’den 30 Haziran 2025’e kadar yapılan 686 bin 484 bireysel başvurudan 573 bin 180’ini sonuçlandırdı.
22:59 TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile parti genel başkanlarına “Terörsüz Türkiye” teşekkürü
22:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze’de omuz omuza şükür namazı kılacağız
07:42 Bu fotoğraftaki sen misin ? Sahte Mesajlara Dikkat: Dolandırıcılık ve Virüs Tuzağından Korunma Rehberi
07:34 Gazeteci İlhan KARAÇAY’ın Sosyal Medyada dolaşan ‘Erdoğan’ın Akıbeti’ üzerine yorumu…
07:32 Mersin’de ünlüleri gençleştiren, şifa ve güzelliğin adresi: Getat uzmanı Dr. Işıl ÖZDEMİR!
07:18 Şirketlerden N’aber!
07:06 Dünya Dönüyor!
06:54 Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için Adana-Gaziantep Otoyol Bağlantı Yolu ve Misis Köprüsü yeniden projelendiriliyor
18:40 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Öztürk: Coğrafi işaretli ürünler AB yolunda
18:00 POLSAM’ın “Bir Akademisyenin Ardından: Güney Ferhat Batı” adlı kitabı okuyucuyla buluştu
10:57 Rusya’da büyük deprem, ABD ve Japonya’da tsunami alarmı!
10:03 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in Sabah kahvesi: Orada N’ler oluyor!
09:32 Türkiye’nin önde gelen tarım makinesi üreticilerinden Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş, üretimi durduruyor
08:20 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan: ​​​​​​​işsizlik oranı haziran ayında bir önceki yıla göre 0,5 puan azalarak yüzde 8,6 seviyesinde gerçekleşti
07:57 Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, son anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü

Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
17.06.2025
A+
A-

* İstanbul’da 10-11 Haziran tarihlerinde düzenlenen 2025 Dalga Sörfü Türkiye Şampiyonası’na katılan Hatay Sörf Merkezi sporcuları, 6 madalya ile evlerine döndü.

* Detayı bültenimizde!…

TÜHA/ TÜRKUAZ  İnternational News Agency

SEZİN BULUM2018'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter NovelliBERİL TUNCAY2019'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter ...

Haber* Sezin BULUM & Beril TUNCAY

  HATAY, 17 HAZİRAN 2025  – Marjinal Porter Novelli’den Sezin BULUM & Beril TUNCAY’ın haberine göre, Hatay Sörf Merkezi, üst üste üç yıldır Türkiye şampiyonlukları kazanarak yalnızca istikrarını değil, aynı zamanda genç yeteneklere açtığı alanı da kanıtladı. Bu yıl Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek 8 milli sporcudan 2’si, Hatay Sörf Merkezi tarafından kurulan Hatay Sörf Merkezi Spor Kulübü’nden yetişti.

Dereceler şu şekilde sıralandı:
18 Yaş Altı Shortboard Erkekler:
Kenan Doğru – Türkiye Şampiyonu
Semir Köse – Türkiye 2.’si
18 Yaş Altı Longboard Erkekler:
Kenan Doğru – Türkiye 2.’si
18 Yaş Altı Shortboard Kadınlar:
Duru Düzce – Türkiye 2.’si
18 Yaş Altı Longboard Kadınlar:
Nisa Köse – Türkiye 3.’sü
Açık Yaş Longboard Erkekler:
Haydar Esmer – Türkiye 3.’sü

Hatay Sörf Merkezi’nin başarıları sadece sporla sınırlı değil. 6 Şubat depremlerinden sonra kurulan merkez, Samandağ’ın doğal potansiyelini gençlerle birlikte yeniden keşfetmenin, doğayla bağ kurmanın ve topluluk olarak iyileşmenin bir aracı oldu.
Kurulan spor kulübü, gençlerin sadece madalya kazanmak için değil, birlikte dayanmak, paylaşmak ve büyümek için bir araya geldiği bir alan yaratıyor.

Hatay Sörf Merkezi Kurucu Ortağı Deniz Toprak, başarılarla ilgili şöyle konuştu:
“Dereceye giren tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz; onlar hepimize ilham veriyor. Ancak belirtmek gerekir ki bu madalyalar, yaşanan dönüşümün sadece görünen kısmı. Çocukların kendi hayallerinin peşinden koşabildiği, özgürce kendilerini gerçekleştirebildiği bir alan yaratmak istiyoruz. Yarışlara katılamayan ya da madalya almayan çocuklarımız da bu yolculuğun eşit parçası. Onların gözlerindeki ışıltı, dalgalarla kurdukları bağ ve her geçen gün güçlenen özgüvenleri; yalnızca Hatay için değil, tüm Türkiye için umut veriyor.”

Her geçen gün büyüyen topluluğuyla Hatay Sörf Merkezi, Samandağ’ı hem Türkiye’nin yükselen sörf noktalarından biri, hem de gençler için bir umut kıyısı haline getirmeye devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.