enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:36 Serbest bölgelerin ihracatı artıyor
21:06 BM Raporu: Dünya Su Krizi Değil, Su İflası Yaşıyor!
20:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun hesabını o hainlerden mutlaka soracağız
19:42 İletişim Başkanı Duran, “Sosyal Medyada Sorumluluk, Özgürlük ve Güvenlik Paneli” programına katıldı…
19:19 Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen Barış Kurulu Şartı’nın imza törenine katılmak için bugün İsviçre’ye gidecek
15:11 Azerbaycan’ın ‘Kara’ günü: Kanlı Ocak
14:41 Bayrampaşa Belediyesi’nde yolsuzluk soruşturması: 12 gözaltı
14:05 Bahçeli: “Terörsüz Türkiye adımlarının hızlanmasıyla provokasyonlar da tehlikeli ölçüde tırmandı”
13:43 Adalet Bakanı Tunç, “Bayrağımıza yönelik saldırıyla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve 14 kişi gözaltına alındı”
13:14 TRT’nin ‘Gökkuşağı Faşizmi’ belgeseli LGBT lobisini tedirgin etti
13:03 Kurtulmuş: Bayrağımıza uzanan her el tüm milletimize ve asırlık kardeşliğimize uzanmıştır
12:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025 yılındaki faaliyetleri kitapta derlendi
12:24 9 ilde 9 organize suç örgütüne operasyon: 89 şüpheli yakalandı
11:34 İletişim Başkanı Duran, Suriye Enformasyon Bakanı Mustafa ile görüştü
11:21 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile görüştü
10:48 Yılmaz: Bayrağımıza gerçekleştirilen saldırı hiçbir şekilde cezasız kalmayacak
00:36 Von der Leyen’den Davos’ta ‘Avrupa bağımsızlığı’ vurgusu
00:20 Avrupa’nın çıkmazı: Ukrayna’yı Putin’den, Grönland’ı Trump’tan korumak
00:19 Erzurum’da sokak kedileri unutulmadı!
00:09 Hollanda-Türk İş Dünyası nereye koşuyor ve yeni bir sayfa mı açılıyor?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Harry Kane el yakıyor

Harry Kane el yakıyor
19.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / İngiliz kulübü Tottenham’da forma giyen ve başarılı oyunuyla göz kamaştıran 27 yaşındaki golcü, rekor bir bedel ile takımdan ayrılabilir.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, Kane ile Mancester City ve Manchester United ilgileniyor.

Oyuncunun transferi için herhangi bir engel bulunmuyor. Tottenham takımının tek isteği ise rekor bir transfer ücreti.

İngiliz kulübünün Harry Kane için biçtiği bedel dudak uçuklatıyor; en az 150 milyon Pound, yani yaklaşık 1 buçuk milyar lira. Kane 150 milyon Pound transfer bedeliyle takımdan ayrılırsa yeni bir rekora imza atacak.

Rakamı ödeyebilecek en yakın kulüp Manchester City

27 yaşındaki oyuncu, İngiltere rekorunu kırmasının yanı sıra Neymar ve Kylian Mbappe’nin ardından tarihin en pahalı üçüncü transferi olacak.

Tottenham, yeni stadı için kredi almak yerine oyuncu satarak kaynak elde etmeyi hedefliyor. Bunun için en pahalı oyuncusu Harry Kane’i bile satabileceği öngörülüyor.

Kane’e astronomik rakamlar ödeyebilecek en yakın kulüp Manchester City. İngiliz kulübü Kun Aguero’nun yaşı ve sakatlıkları itibarıyla Kane’i transfer etmek istiyor.

Tottenham’dan haftalık 200 bin Pound kazanan 27 yaşındaki golcünün 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.