enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
01:02 “Laikliği birlikte savunuyoruz” başlıklı bildiriyi imzalayan 168 kişi hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan soruşturma başlattı.
00:51 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında, “kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldı.
00:43 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan diplomasi trafiği
00:21 Putin’den Hamaney için taziye mesajı: ‘Uluslararası hukukun ihlali’
00:21 Kocaeli Büyükşehir, Üsküdar Vapuru faciasını unutmadı; 392 can, 1 Mart’ın yıl dönümünde dualarla anıldı
00:20 Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai kentinde insansız hava araçlarının (İHA) parçaları sonucu iki kişi yaralandı
00:14 Hollanda’da 17 Nisan’da başlayacak sergide, Osmanlı’nın diplomatik ağırlığını hatırlatan figürler izlenecek…
00:13 Bloomberg yazdı: Türkiye, petrol ve uzay istasyonuyla Afrika açılımını hızlandırıyor”
00:12 Kocaelispor Taraftarı Başkan Büyükakın’dan istemişti: O çocuklar maçta yerlerini aldı
00:11 Portre: Ayetullah Ali Hamaney kimdir?
00:11 Ramazan çadırında paylaşmanın tadı bir başka: İftar sonrası ücretsiz ikramlar Büyükşehir’den
00:10 Kaç Yıl Sürdü?
00:09 Sahanın Durumu, Raporun Gereği ve Zamanlama
00:06 Nakit Varken Batmak: Şirketleri Sessizce Çökerten Finansal Yanılgı
00:04 Hürmüz kapanırsa ne olur? Küresel enerji hattı tehlikede
00:03 Ateş Çemberinde Akıl Arayışı
09:53 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran, Irak, Suudi Arabistan, Katar, Suriye, Mısır ve Endonezya dışişleri bakanları ile telefon görüşmeleri yaptı.
09:29 Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, İncirlik Hava Üssü’nden “canlı yayın” yapılmasıyla ilgili resen soruşturma başlatıldı
07:07 Ege Üniversitesi’den,“34. Yılında Her Yönü ile Hocalı ve Azerbaycan-Ermenistan İlişkileri”
06:44 ManpowerGroup: Zorunlu ofise dönüş, kadınların işten ayrılma olasılığını erkeklere kıyasla 3 kat artırıyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Google Chrome kullanıcılarını uyardı: Uygulamayı güncelleyin

Google Chrome kullanıcılarını uyardı: Uygulamayı güncelleyin
16.10.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Google bir güvenlik açığının tespit edilmesi nedeniyle bir hafta içinde ikinci kez Chrome kullanıcılarının uygulamayı güncellemesini istedi.

Google Chrome bilgisayar korsanlarının sızabileceği dört üst düzey güvenlik açığı keşfetmesi nedeniyle kullanıcılarını bir hafta içinde ikinci kez uyardı.

Google, Chrome’un 2,6 milyar kullanıcısını, uygulamanın altında saklanan sayısız güvenlik açığını düzeltmeye çalışan kritik güncellemeyi indirmelerini istedi.

Google ve TAG tehdit analiz grubu, Chrome kullanıcılarını, bilgisayar korsanlarının OpenSSL kodunu kullanan güvenlik tarayıcılarının tespit edemediği “hatalı biçimlendirilmiş kod imzaları oluşturduğu” konusunda da uyardı.

Ayrıca TAG, bilgisayar korsanlarının Chrome’da yaptığı söz konusu tekniğin OpenSUpdater hattı altındaki yazılımlar tarafından kullanıldığını da belirtti.

OpenSUpdater, tarayıcı kullanıcılarına bilgisayarlara kabataslak uygulamalar yüklemeleri için reklamlar gösteren riskli bir yazılım olarak kategorize ediliyor.

TAG ayrıca, söz konusu tekniğin çoğunlukla çevrimiçi oyun uygulamaları indiren ABD’deki kullanıcılar için geçerli olduğunu da ortaya koydu.

EK Kaynaklar *Techtimes

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.