enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Giresun’un Yeryüzü Cenneti Göksu Travertenleri Nisan 2025’e kadar ziyarete kapatılıyor!

Giresun’un Yeryüzü Cenneti Göksu Travertenleri Nisan 2025’e kadar ziyarete kapatılıyor!
30.11.2024
A+
A-

Giresun’un önemli doğal güzelliklerinden biri olan Göksu Travertenleri, 1 Aralık 2024 tarihinden itibaren bakım ve oluşum süreci için kapalı olacak.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, travertenlerin bakım çalışmaları ve doğal oluşum sürecinin yeniden başlatılması amacıyla Göksu Travertenleri, Nisan 2025’e kadar ziyaretçilere kapalı kalacak.

Yetkililer, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından travertenlerin tekrar ziyaretçilere açılacağını belirtti. Ziyaretçilere, bu dönemde travertenlere yapılacak ziyaretlerin mümkün olmayacağı duyuruldu.

Doğal oluşumlarıyla dikkat çeken Göksu Travertenleri, bu süreçle birlikte yenilenerek daha sağlıklı bir şekilde tekrar doğaseverlerin ilgisine sunulacak. Dilek Demir

Dilek Demir, Editör

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.