enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:19 “Bu Dünyadan Bir Akıncı Geçti”
00:31 Daha temiz bir çevre için ortak mücadele; İzmit Körfez’i deniz dibi araç lastiğinden temizlendi
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, bugün Barış Kurulu’nun ilk toplantısı için Vaşington’da
00:13 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’dan “Ramazan ayı özümüze dönüşün vaktidir”
00:12 Hollanda Fahri Konsolosumuz Titus Kramer, bir yasa konusunda hükümeti uyardı…
00:11 İşsizlik 12 çeyrektir tek hanede
00:10 Gazeteci Aslı SÖZBİLİR’in ‘Sabah Kahvesi’nde I Orada Neler Oluyor!
00:09 KOTO ve KOSAD’dan ‘Kredi Süreçlerinde Sigorta Dayatmalarına Karşı’ ortak duruş
00:08 Erdoğan’ın Etiyopya Ziyareti ve Bölgesel Etkisi
00:07 ASKİ’ye “içme suyu havzasında kirlilik” cezası ve suç duyurusu
00:06 Yaşam Memnuniyeti Anketi’ne göre, Türkiye’de yaşayanların yüzde 53,3 mutlu olduğunu beyan etti…
00:05 Yağışlar ve belirsizlik arttı. İklim Riskleri azalmadı
00:04 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Enflasyon düşmeye devam edecek”
00:03 İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, TBMM’de düzenlenen “Valiler Buluşması Programı”na katıldı…
00:02 Kayserispor Rusya’da gündem
00:01 Ekrem İmamoğlu ile Hüseyin Gün, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ hakkında “Siyasal casusluk” iddianamesi kabul edildi
00:56 AB-Hindistan Ticari Anlaşması ve Türkiye’nin Gümrük Birliği Çıkmazı
00:56 Mehmet Ali Kâğıtçı Dokümantasyon Merkezi hizmete girdi; Kocaeli’nin tarihine ışık tutacak
00:51 8 ülkeden katil, soykırımcı, soyu ispatlanmamış İsrail’e sert tepki: Uluslararası hukuka aykırı
00:43 İtalya, Trump’ın ‘Barış Kurulu’ toplantısına gözlemci olarak katılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Geri sayım başladı!…

Geri sayım başladı!…
12.04.2025
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Bandırmaspor deplasmanında son yedi dakikada yediği iki golle 2 puan kaybeden Kocaelispor, mutlak üç puan için gittiği Adanaspor deplasmanında 4-1 lik net galibiyetle üç puanı kazandı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Maça hızlı ve istekli başlayan Körfez ekibi Kocaelispor, henüz 5 nci dakikada Marcao’nun kafa golüyle 1-0 öne geçti. Doğrusu maç başlar başlamaz Adanaspor’da maça hırslı ve istekli başlamıştı. Özellikle eski Kocaelispor’lu Candeas’ın mücadelesi ve hırsı dikkatlerden kaçmadı.
Erken gelen gol Adanaspor’lu futbolcuların direncini kırdı. Oyun her iki yarıda da konuk ekip Kocaelispor’un kontrolündeydi.
Kocaelispor kendini fazla yormadan kontrollü oyunuyla dört golle kazanmasını bildi. Özellikle maçın ikinci yarısında durum 7-8 de olabilirdi.
Mendes’in, Oğulcan’ın, Vukavic’in net yüzde yüzlük gol pozisyonları vardı. Tarihi farkla bitecek olan maç, plakanın tersten yazılmasıyla 4-1 Kocaelispor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.
Teknik direktör İsmet Taşdemir bir önceki Bandırma maçında erken oyuncu değişikliği sebebiyle oldukça fazla eleştirilmişti. Belli ki eleştiriler adrese gitmiş olmalı ki, İsmet hoca Adanaspor maçında Marcao’nun zorunlu değişikliği haricinde kolay kolay onbirle oynamaması dikkatlerden kaçmadı. Son dakikalarda değişikliğe gitti, ki bu da gayet doğaldı.
Taraftar Adanaspor deplasmanında da takımını yalnız bırakmadı. Kendilerine ayrılan bölümde koskoca Adana Stadyumunu inletmesini başardılar. Taraftarımıza bizlerde teşekkür ediyoruz. Maçın sonlarına doğru tribünlerden şampiyonluk sesleri yükselmeye başladı. Artık taraftar da, futbolcular da, yönetim de, kent halkı da iyiden iyiye Süper lig havasına girmiş durumda.
Kocaelispor, Adanaspor'u 4-1 Mağlup Etti - Habererk, Güncel Son Dakika  Haberleri
Kocaelispor camiası geri sayıma başladı. Her geçen hafta bir adım daha şampiyonluğa ve Süper lige yaklaşıyoruz. Az değil tam 16 yıllık özlem ve hasret bitiyor. Ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz.
Sakaryaspor maçı sonrası PFDK’ nun 2 maçlık saha kapatma cezasına yapılan ve ustaca hazırlanan itiraz sonuç buldu. Tahkim kurulunun cezayı tek maça indirdiği bilgisi taraftar ve camia tarafından mutlulukla karşılandı. Bence adalet yerini bulmuş oldu. Emeği geçen yöneticileri tebrik ediyorum.
Tek maçlık saha kapatma cezasını göz önünde bulundurursak, Boluspor maçında taraftarımız yerini alacak. Güzel bir not daha paylaşmak istiyorum.
Yaptığım istihbaratta Yeni Malatyaspor maçında da rakip takımla görüşmelerin yapıldığı ve Yeni Malatyaspor taraftarına ayrılan misafir seyirci tribünlerinin ev sahibi Kocaelispor’a verilmesi noktasında görüşmelerin yapıldığı bilgisine ulaştım.
İnşallah her iki kulüp arasında yapılan görüşme olumlu sonuçlanırsa, yaklaşık 1800 kişilik misafir takım tribünleri Kocaelispor taraftarına açılabilecek. Neticede seyirci yasağı ev sahibi takıma gelmişti, yani misafir takımın seyircisine kapatma yok. Bakalım görüşmeler ne sonuç verecek. Bekleyip göreceğiz.
Adanaspor maçında sakatlanan Marcao’nun kasığında ciddi problemin olduğu ve sezonu kapattığı öğrenildi. Buda demek oluyor ki, Kocaelispor’da Marcao defteri kapanmıştır. Benim düşüncem kalan son maçlarda İsmet hoca Oğulcan’a şans verecektir. Pazartesi akşamı Yeni Malatyaspor maçından sonra şehir iyiden iyiye şampiyonluk havasına girecektir.
Erokspor deplasmanından alınacak olan 1 puan ise, yeşil siyahlı temsilcimizi 16 yıllık hasretine kavuşturmaya yetecek diye düşünüyor, hepinize saygılarımı sunuyorum…
MUSTAFA SALMAN - KÖRFEZ'DE SICAK SAATLER...
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.