enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
07:02 Rusya’da enflasyonu düşürme çabaları sonuç veriyor
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gelecek Partisi İstanbul Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili,

Gelecek Partisi İstanbul Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili,
06.11.2022
A+
A-

Gelecek Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Erhan Vergili, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.fatihmem.meb.k12.tr/meb_iys_dosyalar/34/10/254687/...Başkan Vergili  mesajında şu ifadeleri kullandı;” Askeri yeteneklerinin yanında devlet adamlığı vasfı ve evrensel boyuttaki düşünceleri ile Cumhuriyetimizin banisi, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıllık hayatının tamamını milletine ve ideallerine adamış, şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biridir” dedi.

Başkanı Erhan Vergili mesajında, Milletine olan sonsuz güven duygusu sayesinde Atatürk’ün, Türk ve Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran bir lider, aynı zamanda esaret altında bulunan mazlum milletlere de bir ilham kaynağı olduğunu hatırlatarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan yaktığı bağımsızlık meşalesinin ışığı altında toplanan bu aziz milletin, birlik ve beraberliğini yeniden tesis ederek, bu büyük komutanın önderliğinde yeniden ayağa kalkmayı başardığının altını çizdi.

“Erhan Vergili mesajının son bölümde şunlara yer verdi:

Milli mücadelenin zaferle sonuçlandığı o günlerden bugünlere, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kâfidir.‘ sözünden hareketle, onun bize mirası olan Cumhuriyetimize sahip çıkan Türk milleti, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de, şehit kanlarıyla sulanmış mukaddes vatanımızın her karış toprağını ve bağımsızlığını canı pahasına korumaya devam edecektir. Hayatını milletine adamış bu eşsiz devlet adamının hedeflediği, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolculuğunda, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, hayata rehber olma gayretini sürdüren bizler üzerine düşen sorumluluklarının bilinciyle üretmeye devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Milli Mücadelemizin Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde, saygı şükran ve rahmetle anıyor; vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.