enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:10 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:10 Sapanca Gölü’nde Sular Çekildi: Balıkların Yüzdüğü Yerde Şimdi Yürüyüş Yapılıyor
00:09 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:08 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:06 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:05 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:03 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:11 Haftanın SAHA Bülteni’ninden özetler
00:10 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:08 Kültür-sanat odaklı haberler
00:06 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:05 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:04 APOSTO’dan Haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.

Gazeteci-yazar Sevda Türküsev, mütedeyyin seçmene “koyun” diyen seküler bağnazları yerin dibine soktu.
05.07.2025
A+
A-

* Gündeme dair çarpıcı ve cesur yorumlarıyla tanınan gazeteci-yazar Sevda Türküsev, Türkiye’deki mütedeyyinlere, “Koyun” demeyi adet haline getiren muhalif hazımsızlara hak ettikleri dilden cevap verdi.

* Detayı bültenimizde!…    

TÜHA/TÜRKUAZ İnternational News Agency

İSTANBUL, 05 TEMMUZ 2025 –  Ensonhaber’in YouTube kanalında konuşan Sevda Türküsev, konuya dair şunları söyledi:

Ekmeleddin İhsanoğlu’nu gösterdiler. Tıpış tıpış gidip oy verdiler. Selahattin Demirtaş saz çalıyor diye 1 oy HDP’ye 1 oy CHP’ye dediler. Sorgulamadan oy verdiler. Akabinde Kılıçdaroğlu, bugün yerin dibine sokuyorlar adamı ama gidip herkes oy verdi. Şimdi de istikamet olarak İmamoğlu’nu gösteriyorlar. Ondan sonra diyorlar ki bunlar koyun. Kusura bakmayın ama güdülen biz miyiz? Siz misiniz? Bir karar verin. Bak bugün CHP, Tayyip Erdoğan’ı aday göstersin. Gider ona da oy verirler. Çünkü beyinleri durmuş durumda.

***

Sevda Türküsev Kimdir? - Sevda Türküsev Hayatı ve Biyografisi

Sevda Türküsev, 10 Haziran 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Türk gazeteci, iletişim uzmanı, sunucu ve yazar. 1987 yılında tekstil sektöründe tasarımcı olarak çalışmaya başlamış ve sonra sırasıyla üretim, planlama ve diğer bölümlerde görev yapmıştır. Türkiye’de büyük şirketlerde ve son olarak 2004–2008 yıllarında yurt dışında büyük bir entegre tekstil fabrikasının genel müdürlüğünü yapmıştır.

Yazarlığa 2004 yılında çıkarmış olduğu Muhafazakar Çapkınlar kitabıyla adım atmıştır. Bu eserde yazar genel müdürlük dönemindeki, gözlemlerini, yaşadıklarını ve izlenimlerini paylaşmıştır. Kitabın o dönem çok ses getirmesi ile birlikte çeşitli TV programlarını konuk olarak yer almıştır. Yazar toplamda 14 kitap yazmıştır. Kadın-erkek ilişkilerinin yanı sıra kişişel gelişim ve kişisel başarı alanlarında kitaplar yazmıştır. Duygu kontrolü ve kişisel başarı kitabı en çok satan eserlerinin başında gelip 17. baskıya ulaşmıştır.

Sevda Türküsev 2014–2015 senelerinde Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır. Daha sonraki yıllarda çeşitli internet gazetelerinde gündeme dair yorumlarını düzenli olarak paylaşmıştır. Ayrıca 2014–2015 tarihleri arasında düzenli olarak Tv Net – Net Bakış programında yorumcu olarak yer almıştır ve gündeme dair konuları yorumlamıştır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.