enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
02:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

FETÖ itirafçısı, Yazıcıoğlu kumpasını anlattı

FETÖ itirafçısı, Yazıcıoğlu kumpasını anlattı
14.01.2021
A+
A-

TÜHA HABER / FETÖ’nün sözde Gaziantep bölge avukatlar yöneticisi Kamil B, etkin pişmanlıktan yararlandı. İfadesinde, örgütün Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına müdahalesini anlattı.

FETÖ şüphelisi Kamil B, İstanbul’da saklandığı hücre evinde yakalandı. Zanlı, Gaziantep Cumhuriyet Başsavclığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Etkin pişmanlıktan faydalanan Kamil B, örgütle ilgili bilgiler verdi. Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına FETÖ’nün müdahalesini anlattı.

Kamil B, helikopter enkazından cihazları alan askerlerin savunmasını, örgüt içinden avukat Mustafa A’nın üstlenmesinin örgüt içinde krize sebep olduğunu söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında şok gelişme Bursa Haberleri

Örgüt elebaşı konunun kapanması talimatı vermiş

Davayı üstlenen avukata talimatın, terör örgütünün üst düzey bir askeri yöneticisi tarafından verildiğini anlattı. Kamil B, bu yönetici ile görüştükten sonra cihazları söken askerlerin de örgüt içerisinde olduklarını anladığını söyledi.

Bu durumun FETÖ elebaşına aktarıldığını söyleyen Kamil B, Fetullah Gülen’in çok kızdığını, konunun hemen kapatılması talimatını verdiğini anlattı.

FETÖ şüphelisi itirafçı, örgüt yöneticilerinin, Muhsin Yazıcıoğlu dosyasının kapatılmasını “Bu işi tereyağından kıl çeker gibi hallettik” şeklinde yorumladığını da söyledi.

Kamil B, daha sonra kendisinin talimatıyla Mustafa A’nın askerlerin avukatlığını bıraktığını söyledi. Konunun bir daha görüşülmediği de ifadede yer aldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Ocak 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.