enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:14 Dışişleri Bakanı Fidan, Hamas heyetiyle görüştü
00:06 11. Yargı Paketi Meclis’te kabul edildi
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu…
00:01 “Aşkabat Forumu: Çok Kutuplu Düzen Arayışında Barış ve Güvenin Yeni Parametreleri”
11:14 Asgari Ücret Zammı Açıklandı: Yeni Tutar Net 28 075 TL! Türkiye’nin Nabzı Gündemde
10:35 SPD Başkanı Yıldız : Ankara su yönetiminde örnek bir başkent olmalı!
09:27 Finansın geleceği Ataşehir’de yazılıyor…
00:56 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi
00:44 SDG meselesinde kilit güç ABD: Mazlum Abdi ve YPG’nin silahlı sayısı gerçekçi rakamlarla değerlendiriliyor
00:41 İletişim Başkanı Duran’dan Netanyahu’ya tepki
00:34 TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci, “Filistin’deki sistematik zulme karşı sessiz kalmayı reddediyoruz”
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Cumhurbaşkanı Avn ile görüştü
00:17 İzmir’de açılan “Hollanda & Türkiye Sergisi” büyük ilgi görüyor…
00:05 İletişim Başkanlığı “savunma sanayi projelerine yeterli ödenek ayrılmadığı” iddiasını yalanladı
00:03 Türk siyaset bilimci: Türkiye’nin artan rolü hem fırsatlar hem de riskler getiriyor…
00:02 İstanbul Havalimanı aralık ayında da Avrupa zirvesinde
20:34 400 yıllık dostluk ‘Ortak Miras’ sergisiyle taçlandı
09:29 1 Ocak’ta İstanbul’dan dünyaya “Gazze” mesajı verilecek
00:59 KGK: Basın özgürlüğü; sorumsuzluk, ahlaki çöküş ve kamuoyunu yanıltma özgürlüğü değildir
00:51 Mahkeme Afşin-Elbistan’daki Termik Santralın Emisyon Verilerinin Açıklanmasını Hükmetti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Feghouli: Avrupa’da iyi gidiyoruz

Feghouli: Avrupa’da iyi gidiyoruz
25.11.2021
A+
A-

İSTANBUL-TÜHA HABER / Galatasaraylı futbolcu Sofiane Feghouli, “Avrupa’da iyi gidiyoruz, ligde de daha iyi bir yere geleceğiz. Galatasaray’da çok mutluyum, hocamla çalışmaktan dolayı çok mutluyum, takım arkadaşlarımla çok mutluyum” dedi.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıUEFA Avrupa Ligi E Grubu 5’inci maçında bugün Fransa’nın Marsilya takımı ile karşılaşacak Galatasaray’da futbolcu Sofiane Feghouli, müsabaka öncesinde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Feghouli, sezon başında çok süre alamaması ancak son dönemde süresinin artmasıyla ilgili gelen soruya, “Biraz değişiklikler oldu, çok oyuncu değişti. Sistem aynı, oyuncuların tekrar bir araya gelip bütünlük yakalaması zaman alıyor. Fakat takım olarak toparladığımızı düşünüyorum. Avrupa’da iyi gidiyoruz, ligde de daha iyi bir yere geleceğiz. Galatasaray’da çok mutluyum, hocamla çalışmaktan dolayı çok mutluyum, takım arkadaşlarımla çok mutluyum” yanıtını verdi.

“Motivasyonumuz yüksek”

Fenerbahçe maçının analizini yaptıklarını dile getiren Feghouli, şöyle konuştu:

“Analiz sonucunda gördüğümüz tek şey, bu maçı kazanmamamız gerektiğiydi. Arkadaşlarımızla konuştuğumuz zaman da yarınki maç için motivasyonumuzun çok yüksek olduğunu gördük. Maçı iyi bir şekilde geçireceğimize inanıyorum.”

“Geçmişte son günde şampiyonluk kazandık”

Takım olarak her maça ayrı ayrı hazırlandıklarını belirten Cezayirli oyuncu, “Her 3 günde bir maç oynamak kolay değil. Buna adapte olan, olmaya çalışan yeni oyuncularımız var, onlar için de kolay değil. Geçmişte son günde şampiyonluk kazandık. Lig uzun, daha önümüzde uzun bir süreç var. UEFA’da asıl hedefimiz yarınki maçımız. Maçı kazanıp gruptan çıkmak ve bu şekilde ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

“Fenerbahçe iie böyle 10 maç oynansa 9’unu yeneriz ancak futbol böyle”

Fenerbahçe maçında çok fırsat bulduklarını ancak değerlendiremediklerini kaydeden Feghouli, “10 maç oynansa, 9’unu yeneriz. Bu futbol, böyle yenilgiler olabiliyor. Bunu bir kenara bırakıp, yarın ne yapacağımıza bakmamız gerekiyor. Bizim için Marsilya maçı önemli, bu maçı kazanıp gruptan çıkmak önemli” diyerek sözlerini noktaladı.

TÜHA Haber Ajansı, 25 Kasım 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.