enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:16 MİT Başkanı İbrahim Kalın, İstanbul’da başta Kudüs olmak üzere Hamas heyetiyle görüştü
10:19 Trump yönetimi İran sendromuyla güç kaybetmeye devam ediyor
00:50 İran savaşında hangi ülkeler kazanacak, hangileri en çok zarar görecek?
10:30 Meclis’in bayram sonrası gündemi yoğun
09:13 İran, ABD ve İsrail’in saldırılarına misilleme olarak, İsrail’de Dimona’nun ardından Arad’ı da vurdu
00:58 Bir Krizin Anatomisi: Hürmüz Boğazı’nda Hukuk ve Sigorta
00:28 Geçmişten Günümüze Dışişleri Bakanlarımız | İsmet İnönü
00:20 Gazeteci Kutub Elaraby yazdı: Batı’nın Savaşlarda Dini Söylem Kullanımı
19:36 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:19 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:06 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:53 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:17 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:51 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:17 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:03 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
00:00 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
22:46 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ev içi şiddete müdahale eden üç polis öldürüldü

Ev içi şiddete müdahale eden üç polis öldürüldü
24.12.2020
A+
A-

UHA HABER / Fransa’da 48 yaşındaki silahlı bir adam eve gelen üç polisi öldürdü, bir polisi de yaraladı. Polislerin ev içi şiddet olayına müdahale etmek için eve geldiği öğrenildi. 

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı’nın (AFP, dpa, AP / EC, AI, HS)’ye dayandırdığı habere göre, Fransa’da 48 yaşındaki bir adamın ev içi şiddete müdahale etmek isteyen üç polisi öldürdüğü, bir polisi de yaraladığı bildirildi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Twitter hesabından, failin ölü bulunduğunu açıkladı.

Olay, Puy-de-Dôme iline bağlı bir kırsal belde olan Saint-Just’te meydana geldi.

Savcılığın Fransız haber ajansı AFP’ye yaptığı açıklamaya göre, olay Salı gece yarısı meydana geldi. Polislerin ev içinde yaşanan şiddet olayının ihbar edilmesi üzerine evin çatısına sığınan bir kadına yardım amacıyla eve geldikleri belirtildi.

Failin polisleri vurduktan sonra kaçtığı kaydedildi. Yardım isteyen kadının ise güvenlik altına alındığı açıklandı. Failin kaçmaya çalışırken evi de ateşe verdiği, itfaiye ekiplerinin de yangına müdahale ettiği de aktarıldı.

Faili bulmak için 300 polis görevlendirildi

Faili bulmak için 300 polis görevlendirildi

300 polis görevlendirildi 

21, 37 ve 45 yaşlarında üç polis memurunun öldürüldüğü, bir polis memurunun da yaralandığı olayda faili yakalayabilmek için yaklaşık 300 polis memurunun görevlendirildiği açıklandı. Failin nasıl öldüğü ise henüz açıklanmadı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da Twitter  paylaşımında “Güvenlik güçleri bizi korumak için kendilerini tehlikeye attı. Onlar bizim kahramanımız” açıklamasında bulundu.

Fransa İçişleri Bakanlığı, ülkede geçen sene 146 kadının partnerleri tarafından öldürülüğünü kaydetti. Kadın cinayetleri ülke çapında protestolara neden oluyor.

[TÜHA Haber Ajansı, 24 Aralık 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.