enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:31 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
07:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
07:20 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:08 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ermenistan Gence’de bu kez okulu hedef aldı

Ermenistan Gence’de bu kez okulu hedef aldı
09.10.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Ermenistan Ordusu, cepheden kilometrelerce uzakta olmasına rağmen Azerbaycan’ın Gence kentini bir kez daha hedef aldı. Uzun menzilli bir füze, okulun arka caddesine düştü. TRT Haber bölgedeki hasarı görüntüledi.

Azerbaycan, işgal edilmiş Karabağ topraklarındaki harekatı başarılı şekilde sürdürüyor. Ermenistan ise ardında çok sayıda zırhlı araç ve mühimmat bırakarak geri çekiliyor.

Azerbaycan ordusu karşısında varlık gösteremeyen Ermenistan, yine sivil yerleşim bölgelerine saldırdı. Ermenistan silahlı kuvvetlerinin top atışları sonucu bugün Azerbaycan’ın Goranboy kentinde 1 sivil hayatını kaybetti.

Ermenistan’ın saldırılarında yaşamını yitiren sivillerin sayısı 31’e, yaralı sayısı ise 154’e çıktı. Goranboy’un yanı sıra ülkenin ikinci büyük kenti Gence de füzelerin hedefi oldu.

Ermenistan sınırları içerisinden atıldığı tahmin edilen 180 kilometrelik uzun menzilli bir füze, bir okulun arka caddesine düştü.

Füzenin düştüğü yerde yaklaşık 2 metrelik çukur oluştu. TRT Haber ekibi bölgede oluşan hasarı görüntüledi.

Bugün Gence, Terter ve Ağdam ile birlikte 6 kente uzun menzilli füze atıldı.

TRT Haber: Bülent ÇULCUOĞLU

[TÜHA Haber Ajansı, 09 Ekim 2020] 

Pelin Çift İle Gündem Ötesi‘Pelin Çift ile Gündem Ötesi’ her Cuma saat 23.25’te TRT 1 Ekranlarında.. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.