enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:15 ABD’nin SDG’den Neden Vazgeçti
11:07 Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nde (KOGACE) Başkanlık Görev Değişimi
00:05 Katil, soykırımcı, terör örgütü ve lanetli İsrail’e, Türkiye ve 7 ülkeden kınama
00:04 ICE’a Tepki Büyüyor
00:04 ABD-Ukrayna-Rusya Üçlü Müzakereleri Devam Edecek
00:03 Uluslararası Deneyimler Çerçevesinde Türkiye’de Bakım Sigortasının Kurumsal Tasarımı
00:02 Kocaeli’n ‘Körfezray Metro Projesi’nde saha çalışmaları planlanan takvime göre hızla devam ediyor…
00:02 ABD’de Politik Çekişmeler ve Ermeni Diasporasının Etkisi: Dr. Mehmet Öz örneği
00:01 ‘Kürtlere Karşısınız’ Söylemi Neye Hizmet Ediyor?
00:01 TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya, “Türk hukukuna göre Türkiye’de otel ve tur pazarlamak seyahat acentalarının işi”
00:00 “Habib-i Neccar”ın böyle dimdik ayakta olduğunu görenler Antakya’nın yeniden hayata döndüğüne kalben inanıyor”
14:41 Gazze Şeridi’nin dünyaya açılan ve Mısır sınırında yer alan Refah Sınır Kapısı’nın “deneme” amaçlı açıldığı duyuruldu…
06:53 Uluslararası kuruluşların ve Birleşmiş Milletler’in “Vicdani ve Alaki” sorumlulukları
06:29 ABD, İran’a Askeri Operasyona mı Hazırlanıyor?
05:41 “Kendimize güvenirsek her şeyi başarabiliriz”
04:33 DEVA Partisi’nden açıklama: Suriye’de en ağır bedeli kadınlar ve çocukların ödüyor
00:53 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan ‘Kahvaltı Haberleri’
00:36 Karabağ’da kalan Ermenilerin nakli ve tahrike yönelik propagandalar
00:30 RTÜK Başkanı Daniş: TRT, ülkemizin sesi, hafızası ve ortak değeri olmaya devam ediyor
00:22 Meteoroloji’den kritik uyarı: Sel, su baskını ve fırtınaya dikkat
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Emre Kocadağ’dan transfer müjdesi

Emre Kocadağ’dan transfer müjdesi
14.09.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, 2-3 takviye daha yapılabileceğini kaydetti ve santrfor pozisyonu için Nikola Kalinic’in listenin başlarında olduğunu, Gökhan Töre’ye ise tekliflerini ilettiklerini söyledi.

TRT Spor’da yer alan DHA’nın haberine göre, Beşiktaş’ın Trabzonspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği müsabakanın ardından Beşiktaş Kulübü’nün Asbaşkanı Emre Kocadağ, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sezonun hayırlı geçmesini dilediğini söyleyerek sözlerine başlayan Kocadağ, “Hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onun için de iyi bir hediye oldu. Transfer noktasında henüz bitmemiş transferler var. İlk devre itibarıyla, ilk 15 dakika daha tutuk bir takım vardı. Sonrasında bizi memnun eden bir oyun oldu. Aramıza katılacak bazı oyuncu arkadaşlar var. Bugün gelen Josef de Souza var. 2-3 takviye daha olabilir diye düşünüyorum. Onlar da gelince daha iyi bir Beşiktaş olacak” dedi.

“Kalinic’e de, başka oyunculara da ilgimiz var”

“Kalinic’e ilgimiz var” diyen Kocadağ, “Kalinic’le alakalı da var, başka oyuncular için de var. Gökhan Töre’ye teklifimizi ilettik. Bizim istediğimiz teklife gelirse, onu da kadromuza katacağız inşallah. Aboubakar’la ilgili bir sonuç yok. Şu anda o, listenin ilk sırasında değil diyelim. Kalinic var, başka isimler de var” diye konuştu.

“İlk yarı verilmeyen bir penaltı var”

Trabzonspor maçıyla ilgili yorum yapan Kocadağ, “Maçla alakalı oyuncuları tebrik ediyorum. İlginç bir başlangıç oldu. Hakemler için de öyle. Geçen seneden çok daha iyi bir performans gösterirler diye umuyorum, daha iyi bir performans bekliyoruz bu sezon. İlk yarı verilmeyen bir penaltı var. Galibiyetin bunu kapattığını düşünmeyelim” ifadelerini kullandı.

“Taraftarlarımız sakin olsun, bize güvensinler, en iyisini getireceğiz”

Sağ bek için 1-2 alternatifleri olduğunu kaydeden Emre Kocadağ, şöyle konuştu: “İsimler üzerinden konuşmayalım, sonuna geldik. 1-2 alternatif var. Gecikiyor olmasının bazı nedenleri var. Bu sene nedense yorumcular ilk haftadan şampiyonu ilan ettiler, bizi de geride görüyorlar, nedense takımı beğendiremedik. Bizim önceliklerimiz var, buna göre transfer yapacağız. Taraftarlarımız sakin olsun, bize güvensinler. En iyisini getireceğiz.”

“Vida’ya teklifler var. Mirin ve Douglas gelen teklifleri değerlendirmediler”

Emre Kocadağ, Domagoj Vida için teklifler olduğunu ancak önceliğin eksikleri kapatmak olduğunu söylerken, kadro dışı bırakılan Mirin ve Douglas ile ilgili olarak ise “Mirin ve Douglas’a gelen teklifler var, değerlendirmediler, kadroda düşünmediğimiz isimler, ayrı antrenman yapıyorlar. Bakacağız” dedi ve sözlerini noktaladı.

[TÜHA Haber Ajansı, 14 Eylül 2020] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.