enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
07:25 İsrail’in Bölgeyle Savaşı Amerika’nın Çıkarına mı?
07:18 İletişim Başkanı Duran: “İsrail’in Gazze’de başlattığı yeni saldırı dalgası soykırım suçlarının kanlı bir aşamasıdır”
07:17 Rusya’da en yüksek maaş alan sektörler açıklandı
07:03 Alışılmış Ezber Döngüsü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ekipler karlı yolları temizliyor

Ekipler karlı yolları temizliyor
15.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / Ağır kış koşulları yurdun büyük bölümünde etkili oluyor. Kara yolları ekipleri de ulaşımın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karla mücadelede 12 bini aşkın personel görev yapıyor.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı, yoğun kar yağışının beklendiği yerlerde turuncu ekiplerin teyakkuz halinde olduğu bilgisini paylaştı.

Ekipler karlı yolları temizliyor

Kış şartlarında güvenle yolculuk yapılabilmesi için karla örtülen yolların temizlendiği belirtildi.

Ekipler karlı yolları temizliyor

Bu kapsamda, yurt genelinde bulunan 440 karla mücadele merkezinde, 10 bin 665 araç ve 12 bin 626 personel güvenli ve kesintisiz ulaşımı sağlamak için görev yapıyor.

Ekipler karlı yolları temizliyor

Ayrıca, olumsuz hava koşullarından uçuş trafiğinin ve demir yolu taşımacılığının etkilenmemesi için de tüm tedbirler alınıyor.

Ekipler karlı yolları temizliyor

Bakan Adil Karaismailoğlu, vatandaşları araçlarının kış bakımını yaptırmaları ve gizli buzlanmalara karşı tedbirli olmaları yönünde uyardı.

[TÜHA Haber Ajansı, 15 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.