enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
22:05 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”.
21:55 Bakan Gürlek, “2026’da Türkiye’nin yabancı ülkelerden adi suç ve terör suçları kapsamında kabul edilen iade talebi sayısı 76”
21:38 İletişim Başkanı Duran, “İsrail Lübnan’ın egemenliğini ve toprak bütünlüğünü hedef almaktadır”
11:35 Şehit düşen tıbbiyelilerin anısına tarihi siperlerde toplandılar
11:29 Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
10:00 Türkiye–Azerbaycan Akademik Toplantısı, Nahçıvan Öğretmenler Enstitüsü’nde Gerçekleştirildi…
14:49 Savaş 110 km uzakta ama Van’da haberler “masabaşı”
14:14 SAHA İstanbul Elektrik ve Elektronik Komitesi Mart Ayı Toplantısı
13:48 Irak’ta İstikrarın Sonu mu? ABD‑İsrail’in İran’a Saldırısının Yansımaları
12:57 Dışişleri Bakanı Fidan, “Savaşın tüm bölgeye yayıldığını endişeyle müşahede ediyoruz”
22:31 Bakan Uraloğlu: Ramazan Bayramında 19, 22 ve 23 Mart tarihlerinde 6 ek yüksek hızlı tren seferi düzenlenecek
22:07 Dışişleri Bakanı Fidan, “Netanyahu hükümeti Gazze’de ateşkes ihlallerini sürdürüyor”
21:01 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zorlu: Türkiye, bugün içeride ve dışarıda hayal edilen şeyleri başarmaya, gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor
20:11 Devlet Bahçeli’den tarihçi ve yazar İlber Ortaylı için taziye mesajı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya, “Çocuk yetiştirmek özen ister”

Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya, “Çocuk yetiştirmek özen ister”
11.10.2022
A+
A-

Kocaeli Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe 2. Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya “Küresel güçlerin televizyon dizilerinde ailelerimizin ruhuna, manevi değerlerimize, aile yapımıza, milli değerlerimize olumsuz mesajlar vermektedir. Böyle bir ortamda çocuklarımızı eğitmek çok özen istiyor” dedi.  

 Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’na katılan Eğitimci – Yazar Alişan Kapaklıkaya “37 yıl eğitimcilik yaptım. Herkes ailesinde sorun yaşanabiliyor. Önemli olan bu sorunları iletişimle yolunu bulmaktır. Benim çocukluğumda yok vardı, var yoktu. Çocukluğumda ki oyuncaklarımı kendimiz yapardık” dedi.

Resim önizlemesi

BAŞARILI OLMA ŞANSI YOKTUR

Kalbinizden çıkan bir söze inanmadığınız zaman karşıda ki insana tesir etmez diyen Kapaklıkaya “Bizim zamanımız zorluklar kitap okumamızı kolaylaştırırken, bugün çocuklarımıza verdiğimiz imkanlar kitap okumasını zorlaştırıyor. Çocuklar ilgisizlik-sevgisizlik ile aşırı ilgi ve sevgiden etkilenmektedir.  Çocuğun her dediği yapılması sonrasında ilerde mutlu ve başarılı olma şansı azalır” açıklamasında bulundu.

Resim önizlemesi

KAPAKLIKAYA’DAN TEŞEKKÜR

“Kartepe’de kitap fuarına katılmak mutlu olduğunu” belirten Yazar Kapaklıkaya “Bugün buraya gelen aileler kendi özlerine değer verdikleri için buradalar. Mutlu aileler sayesinde mutlu çocukların yetişmektedir. Toplumumuz adına bu tür etkinliklerin yapılması çok güzeldir. Emeği geçen herkes teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABER : Serkan BORLAK

[TÜHA Haber Ajansı, 11 Ekim 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.