enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:59 İHA tehdidi: Türkiye’nin hava savunması hazır mı?
00:47 Mehmet Akif Ersoy soruşturmasındaki soru işaretleri
00:35 Şirketlerden N’Aber!
00:28 Fikret Yüksel Foundation ile Başlayan 27 Yıllık Yolculuk, Fikret Yüksel Eğitim Vakfı ile Türkiye’de Kök Salıyor
00:25 Bakan Tunç: ‘Terörsüz Türkiye’ süreci ülkemiz için, milletimizin geleceği için çok önemli bir süreç…
00:24 AK Parti’nin 60 sayfa ve 15 başlıktan oluşan raporu TBMM Başkanlığı’na teslim edildi…
00:19 Donald Trump 900 milyar dolarlık savunma bütçesini imzaladı
00:17 Almanya’da tüketici güveni sarsıldı
00:13 ASELSAN’dan NATO üyesi ülkeye 410 milyon dolarlık ihracat
00:08 Süre yıl sonu doluyor: Suriye’de Kürtlerle anlaşma olur mu?
00:02 Yunanistan’ı kuranlar, onu kendi çıkarları için kullanmak isteyen İngilizler ve Fransızlardı…
10:22 Dünyada gündemin öne çıkan haberlerinden özetler!….
10:04 Türkiye’de ve Dünyada ‘Ekonomik Görünüm’…
09:16 Gazeteci Aslı SÖZLİR’den ‘Sabah Kahvesi’ Orada N’ler oluyor?
07:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
05:01 Trump’ın Ukrayna Barış Planı ve Self-Determinasyon Üzerinde Düşündürdükleri
00:54 (TARİŞ), 2025–2026 üretim sezonu için zeytinyağı alım fiyatlarını açıkladı…
00:51 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşananları haber yaptı…
00:43 Yunanistan’ın Batı Trakya Türklerine Karşı Hak İhlalleri Devam Ediyor…
00:36 Yunan Genelkurmay Başkanı Floros’un Tarihi Olayların Değerlendirilmesindeki Entellektüel Yaklaşım Eksikliği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Ekonominin Nabzını tutacak
16.12.2023
A+
A-

 Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), iş dünyasının öncü gazetelerinden Ekonomi Gazetesi iş birliği ile “Ekonomi Rotası 2024 Türkiye ve Dünya Gündemine Bakış” başlığıyla ekonominin nabzını tutmaya hazırlanıyor.

EGİAD ekonominin nabzını tutacak

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Türk bayrağı ve Atatürk siluetiTÜHA Haber’in haberine göre, 19 Aralık Salı günü EGİAD ekonominin nabzını tutacak - Gözlem Gazetesisaat 16.30’da İZTO – İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik, EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve İZTO Yönetim Kurulu ve EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Ardından Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar ve Ekonomi Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Dr. Şeref Oğuz, görüş ve değerlendirmeleriyle iş dünyasıyla biraraya gelecek.

2023 yılını zor bir ekonomik tabloyla geride bırakan iş insanları, alınan yeni ekonomik kararlar ve rotalar sonucu 2024 ekonomik beklentilerini masaya yatıracak.

Üyelerinin yüzde 60’ının yurtdışı ile ortaklık, dış ticaret ve benzeri şekillerde işbirlikleri bulunan EGİAD bu toplantı ile 2024 Ekonomi Rotası’nı belirleyecek.

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), küçük, orta ve büyük işletmelerden oluşan 3.500 şirketi kapsayan ve yaklaşık 150.000 kişilik istihdamlık üretim gücü ile kentin en önemli iş örgütlerinin başında geliyor.

EGİAD, yaklaşık 800’e yakın genç iş insanından oluşan üyeleriyle, bir sivil toplum kuruluşu olarak gücü yalnızca 33 yıl boyunca kamuoyunda oluşturduğu imaj ve saygınlıkla değil, aynı zamanda üyelerinin üretim ve istihdam açısından ülke ekonomisinde yarattığı katma değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor.

Ege Genç İş İnsanları Derneği’nin (EGİAD), yüzde 56’sı sanayi; yüzde 39’u hizmet, yüzde 5’i tarım sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerden oluşuyor.

Ebru Dön - Basın Danışmanı - EGİAD | LinkedIn

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.