enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:31 Devlet Bahçeli, “Uluslararası toplum, ABD-İsrail ortak yapımı cinayet ve yıkım politikasına sonuna kadar direniş göstermesi gerekiyor”
22:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katılacağını duyurdu.
22:23 “Fenerbahçe’ye giderek hata yaptım”
22:15 Trendyol 1. Lig’in 6. haftası yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
12:10 Dünkü ve Bugünkü Türkiye!
07:55 İsrail’in Sınır Tanımazlığında Yeni Boyut: Katar Saldırısı
07:49 Büyükelçi Fatma Ceren Yazgan, Karanlığı dağıtan, yol gösteren, ışık saçan, derin bilgisiyle sözüne güvenilen bir “GURU”dur…
07:44 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Terörsüz Türkiye” mektubları şehit ailelerine ulaştırılıyor…
07:38 CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Kanko, “AK Parti’nin Çarpık Ekonomi Politikaları Gençlerin Geleceğini Çaldı!”
07:35 İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırım ve saldırganlık yalnızca Filistin’le sınırlı kalmamış, Tahran, Beyrut, Şam ve Sana’ya yönelik hamlelerle bölgesel bir boyut kazanmıştı.
07:34 Gazze’ye kara harekâtı: İsrail’in hedefleri ve riskler
07:08 AB’den İsrail’e yaptırım hamlesi
07:06 TBMM’de Tarihi Soru: Terörsüz Türkiye Gerçekten Mümkün Mü?
07:01 Moskova Crocus Fuarı’nda Türk firmalarına büyük ilgi
23:11 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Bu yeni yerleşke, geçmişin tecrübesiyle geleceğin ufkunu birleştirecektir”
22:58 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun 10. toplantısında konuştu
09:50 Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta korku ve gerilimden komediye, aksiyondan animasyona 9 film vizyona girecek.
07:58 Tarihi ve kültürel bir mirasın peşinde: Türk-İslam Arkeolojisi
07:33 Türkiye’nin demokrasi performansı, uluslararası endekslerde belirgin bir gerileme sergiledi…
07:25 Son Düzlük ve PYD/YPG/SDG Üzerinden Ayak Oyunları
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve TBB Encümen üyesi Sengel, 6. Uluslararası Dirençlilik Kongresi’nde

Efes Selçuk Belediye Başkanı ve TBB Encümen üyesi Sengel, 6. Uluslararası Dirençlilik Kongresi’nde
17.12.2024
A+
A-

*

 Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) öncülüğünde, “Sürdürülebilir Güçlü Gelecek” ana temasıyla Ankara’da düzenlenen 6. Uluslararası Dirençlilik Kongresi’ne Efes Selçuk Belediye Başkanı ve TBB Encümen üyesi Filiz Ceritoğlu Sengel da katıldı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) öncülüğünde, Ankara’da “Sürdürülebilir Güçlü Gelecek” ana temasıyla düzenlenen 6. Uluslararası Dirençlilik Kongresine Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel de katıldı.

ge6auurw4aaxhie.jpeg

Sürdürülebilir bir gelecek için iş birliği ve dayanışma vurgusunun yapıldığı kongreye katılan Efes Selçuk Belediye Başkanı ve TBB Encümen üyesi Filiz Ceritoğlu Sengel, sosyal medya hesabı üzerinden kongreye ilişkin bir paylaşım yaptı.

ge66uuqwcaa-dv5.jpeg

Filiz Ceritoğlu Sengel paylaşımında, “Afetlere ve tehlikelere karşı toplumsal, çevresel ve ekonomik olarak dirençliliğin sağlanmasını hedefleyen Uluslararası Dirençlilik Kongresi’nin bu yıl 6. kez, ‘Sürdürülebilir Güçlü Gelecek‘ temasıyla düzenlendi. Yerel yönetim temsilcileri, bürokratlar ve sivil toplum örgütleri, bilim insanları ve yurttaşların katılımıyla sürdürülebilir bir gelecek için iş birliği ve dayanışma ile atılacak adımları konuştuk” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ankara’daki TBB binasında üç gün sürecek kongre oturumları tüm katılımcılara açık olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.