enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:14 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
08:04 Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi’den, CHP Kongre ve Kurultay davalarına yeni karar
07:58 Güzelliğin Karanlık Yüzü: Denetimsiz Estetik
07:46 Hatay Sörf Merkezi LC Waikiki sponsorluğunda yılın son sörf şenliğini gerçekleştirdi
07:19 Uyuşturucuya Karşı Sadece Operasyon Yetmez!
07:19 Türkiye’de bir ilk: Derince’den yükselen “Noterli” devrim!
07:06 İletişim Başkanı Duran, İstanbul’da1 Ocak’ta sabah namazının ardından yapılacak Filistin’e destek yürüyüşü için çağrıda bulundu
06:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli inşaatında incelemelerde bulundu…
06:37 CHP Genel Başkanı Özel, “Erdoğan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı’nı, saray rejiminin muhafızı olarak nitelendirip yetkilendiriyor”
00:19 TRT TANITIM
16:40 ABD Başkanı Trump: Venezuela’da gemilerin yanaştığı büyük bir tesis vuruldu
16:33 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Kiev yönetimi ve Batılı destekçileri bu toprak düzenini tanımak zorunda
16:24 Yemen hükümeti de ülkede Olağan Üstü Hal ilan edildiğini duyurdu.
16:16 Kremlin Sözcüsü Peskov: Putin’in konutuna saldırı girişimi terör eylemidir
13:49 HÜRJET, Avrupa ve NATO üyesi bir ülkenin envanterine giriyor.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Denizli Büyükşehir Belediyesi’den çiftçilere 50 bin zeytin fidanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’den çiftçilere 50 bin zeytin fidanı
24.11.2024
A+
A-

 * Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde çiftçilere 50 bin adet sertifikalı zeytin fidanı desteği verecek.

* www.denizli.bel.tr ve DESKİ ilçe hizmet birimlerinden online yapılmaya başlayan müracaatlar 9 Aralık 2024’e kadar sürecek.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA Haber’in haberine göre, Denizli Büyükşehir Belediye TÜPLÜ ARBEQUİNA BODUR İSPANYOL ZEYTİN FİDANI 2 YAŞ(MEYVE VERME DURUMUNDA)Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun çiftçi ve üreticilere söz verdiği kırsal kalkınma projeleri devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Çavuşoğlu’nun yazılı önergesi ile Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda karara bağlanan çiftçilere sertifikalı zeytin fidanı desteği için ilk adım atıldı.

www.denizli.bel.tr ve DESKİ ilçe hizmet birimlerinden online müracaatları yapılmaya başlanan proje kapsamında kent genelindeki çiftçilere 50 bin adet sertifikalı zeytin fidanı desteği verilecek.

Zeytin fidanını, 1 dekarın altında alana dikecek üreticilerin tüm ilçelerden başvuru yapabileceği belirtilirken, söz konusu üreticilerin en fazla 5 adet fidan alabileceği kaydedildi. 1 dekarın altında alana dikilecek zeytin fidanlarının yüzde 100’ünün hibeli olduğu ifade edilirken, 2025 yılına ait Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesinin başvuru formuna eklenmesi gerektiği işaret edildi.

TÜPLÜ GEMLİK ZEYTİN FİDANI 2 YAŞ ( 2 adet ) Zeytin Fidanı Çeşitleri  AsesfidanÇKS belgeleri başvuru formuna eklenecek

Zeytin fidanını 1-10 dekar arası (1-10 dekar dahil) alana dikecek olan üreticilerin ise, zeytin yetiştiriciliğine uygun olan Acıpayam, Babadağ, Bekilli, Beyağaç, Buldan, Çal, Çameli, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale, Sarayköy ve Tavas ilçelerinden başvuru yapabilecekleri açıklandı.

Bu kişilerin en az 25 en fazla 125 adet fidan desteği alabileceği belirtilirken, 1-10 dekar arası alana dikilecek zeytin fidanlarının yüzde 75’inin hibeli olduğu belirtildi.

Söz konusu üreticilerin 2025 yılına ait ÇKS belgesini ve fidanları dikeceği alanın tapusunu başvuru formuna ekleyeceğine dikkat çekilirken, fidanların dikileceği alanın kira olmaması gerektiği açıklandı.

Uygun görülen başvurular için bilgilendirme mesajı gönderileceği kaydedilirken, başvuruların 50 bin adedi aşması durumunda dağıtımın, arazisi en az olan üreticiden en fazla olan üreticiye doğru yapılacağı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.