enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

‘Cumhurbaşkanımızın, arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz’

‘Cumhurbaşkanımızın, arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz’
21.02.2021
A+
A-

TÜHA HABER / AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Bizler her daim Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın, liderimizin arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Onun bizlere güvenini kara çıkarmayacağız. Bu millete olan hizmet sevdamızla, hizmet aşkımızla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı, Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Adana İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, 2023 yolunda en büyük güçlerinin kadınlar olacağını söyledi.

Kongrede seçilen ve seçilecek olanlara görevlerinde başarılan dileyen Sarıeroğlu, bayrağı devreden, omuz omuza çalıştıkları arkadaşlarına da emekleri için teşekkür etti.

Sarıeroğlu, kentin her zaman heyecanlı, coşkulu ve koca yürekli olduğunu vurgulayarak, “İnşallah, kongremizle birlikte tazelenen, yenilenen kadrolarımızla ana kadememizi gerçekleştirdik, gençlik kolları kongremizi gerçekleştirdik bugün son noktamız kadın kolları kongremiz. Adanamız inşallah 2023’e hazır. Adanamız 2024 seçimlerine hem Ak kadrolarıyla hem Cumhur İttifakı olarak hazır. Omuz omuza çok çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz.” diye konuştu.

Kendisinin de kadın kollarında yetiştiğini ve burada çalışmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini dile getiren Sarıeroğlu, “Nasıl emek verildiğini, nasıl gece gündüz koşulduğunu, nasıl kapı kapı gezildiğini, bunun evdeki etkilerini, aile üzerindeki etkilerini ve yaptığınız fedakarlığı çok iyi bilen kardeşinizim. Tüm emekleriniz için tüm fedakarlıklarınız için vermiş olduğunuz gayret ve çaba için canıgönülden, yürekten sizlere teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

– “Sorumluluğumuz büyük”

Sarıeroğlu, daha çok çalışacaklarını ve daha çok işleri olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“Bizler unutmuyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız 2001 yılında 14 Ağustos’ta yola çıkarken kadınlarımıza güvenerek, en büyük gücü onlardan alarak yola çıktı. ‘Hiçbir şey artık Türkiye’de eskisi gibi olmayacak’ dedi. O günden bugüne 18 yıldır önümüze koyulan her engelde, her çıkarılan barikatta Sayın Cumhurbaşkanımız işte buradaki, bu salonlardaki kadınlarımızın gücünden güç aldı. Davos’ta ‘one minute’ derken, ‘dünya 5’ten büyüktür’ derken, mazlum ve mağdur coğrafyalarımızdaki acı içindeki zulüm çeken kardeşlerimize el uzatırken işte buradaki bu AK kadınların gücünden, desteğinden güç aldı. Bizler her daim Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın, liderimizin arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz. Onun bizlere güvenini kara çıkarmayacağız. Bu millete olan hizmet sevdamızla, hizmet aşkımızla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bunu yapmak zorundayız. Buna Türkiye’nin ihtiyacı var, buna dünyanın ihtiyacı var. Sorumluluğumuz büyük.”

Bir yandan coşku içerisinde 2023’e hazırlık kongrelerini yaptıklarını bir yandan da içlerinin kan ağladığı günlerden geçtiklerini vurgulayan Sarıeroğlu, “Gerçekten tarihi günler. Huzurlarınızda ben şehitlerimize, 13 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum, yüreğimiz kan ağlıyor. İşte şehit annelerimizin Sayın Cumhurbaşkanımız aradığında ‘dik durun’ dediği sözler, bizim boynumuzun borcu. O terör örgütlerini titreten şehit annelerimizin ‘vatan sağolsun’ sözü, içleri yürekleri kan ağlarken evlatlarını son yolculuklarına uğurlarken ifade etmiş oldukları ‘vatan sağolsun’ sözü boynumuzun borcu.” diye konuştu.

– Diğer konuşmacılar

Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Şaziye Gündüz, partilerinin kadın kolları üye sayısının 5 milyon 300 bin civarında olduğunu belirtti.

Bu rakamın çok büyük ve değerli olduğunu ifade eden Gündüz, şunları kaydetti:

“Diğer tüm partilerin üye sayılarını toplarsanız, bizim kadın kollarımız üye sayımıza yetişemiyor bile. Bazı Avrupa ülkelerine baktığınızda bir ülke nüfusu kadar bizim kadın kolları üye sayımız var. Meclisimize baktığımızda 54 kadın milletvekilimizden 46’sı AK Parti kadın kolları teşkilatından yetişmiş kıymetli vekillerimizdir. Bu da AK Parti kadın kollarımızın bir okul gibi en temelden en yükseğe doğru insanlarımızı, kadınlarımızı çok güzel bir şekilde yetiştirdiğini gösteriyor.”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay da Cumhur İttifakı ile 2023’e girerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri sözle Adana’yı AK Parti’nin kalesi yapmak içini çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, kadınların, annelerin gücünün önünde hiçbir gücün duramayacağını belirtti.

Kongreye AK Parti milletvekilleri ile belediye başkanları, partililer ve MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş ile MHP İl Kadın Kolları Başkanı Arife Kaytancı da katıldı.

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Şubat 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.