enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:55 Almanya: Kalifiye göçmenleri nasıl zorluklar bekliyor?
00:52 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:47 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:21 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:20 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
14:41 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
00:11 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
00:02 Davos’ta geç gelen itiraf
00:01 “Gaziantep’in Genç Yıldızları Ödül Töreni”nden notlar!
00:01 İran Dışişleri Bakanı Arakçi, Steve Witkoff ile temas kurmadığını söyledi.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir genç bile yoktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir genç bile yoktur
05.12.2021
A+
A-

SİİRT-TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarıncaya dek izin vermeyeceğiz. Terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir genç bile yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt’te kanaat önderlerine hitap etti.

“Biz 84 milyonun tamamının kalbine dokunmaya devam ediyoruz”

Birileri Ankara’nın konforunda yüksek siyasetçilik oynarken, sadece sandık ufukta görününce milletin kapısını çalanlardan olmadık, biz 84 milyonun tamamının kalbine dokunmaya aynı hassasiyetimizle devam ediyoruz. Toplumumuzun her kesimiyle bağlarımızı daha çok güçlendiriyoruz.

Yalan terörü ve bilgi kirliliğinin ülkenin gündemini zehirlediği bir iklimde meseleleri etraflı şekilde vatandaşlara izah etme fırsatı yakaladık.

“Millete hiçbir şey vaat edemeyenler milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyorlar”

Bu ülkede yüzde 52 oy ile Cumhurbaşkanı seçilen ve yüzde 52’yi gayrimilli kabul eden gayrimeşru zihniyetini milletimin takdirine veriyorum. Böyle bir anlayış olabilir mi? Demek ki bunlar kendilerini ifade ediyorlar, yani biz gayrimilliyiz diyorlar. Girdiği bütün seçimlerden kaybederek çıkan bir zihniyetin ülkedeki yerinin ne olduğunu en iyi milletimiz bilir. 2023’e giden süreçte millete hiçbir şey vaat edemeyenler milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyorlar.

“Siyasi rekabetin siyasi husumete dönüştürülmesine izin veremeyiz”

Aynı düşünmek, aynı fikirleri paylaşmak zorunda değiliz. Ancak aynı ülkenimn vatandaşları olarak birbirimizi dinlemek zorundayız. Siyasi rekabetin siyasi husumete dönüştürülmesine izin veremeyiz. Kimsenin ateşe benzin dökme hakkı yoktur. Nefret ve gerilim siyasetini körüklemenin başta bu işten medet umanlar olmak üzere kimseye faydası dokunmaz. Söz konusu vatansa farklılıklarımızı bir kenara bırakarak aynı ortak yolda buluşma iradesini gösterebilmeliyiz.

“Türkiye’ye çağ atlattık”

Bir yandan Türkiye’nin kalkınması, ekonomik olarak bölgesinin ve dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline gelmesi için çok çaba sarf ettik. Türkiye’ye çağ atlattık. İnşa ettiğimiz eserler, hayata geçirdiğimiz projeler ile tüm ülkenin çehresini değiştirdik.  Altyapı ve üstyapının yanı sıra temel hak ve özgürlüklerde de bu büyük dönüşümlere imza attık. Bunu hep beraber yaptık.

“Terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir genç bile yoktur”

Terör örgütünün yaşadığı hezimetler arttıkça ne tür alçaklar ortaya saçılacaktır. Zaman geçtikçe bölücü örgütün, ülkemizle ilgili kirli emelleri olan emperyalistlerin taşeronluğunu yapan kiralık katil sürüsü olduğu çok daha net görülecek. Terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarıncaya dek izin vermeyeceğiz. Devletimizin bu konudaki kararlılığı tamdır. Türkiye’nin de bölgemizin de geleceğinde Kandil uzantılı siyasete yer olmadığının altını bir kez daha çizmek istiyorum. Terörün vahşi dişlerine kaptıracağımız tek bir genç bile yoktur. Ne sebeple olursa olsun elinden tutamadığımız her bir gencimizin vebali bizim ve sizin üzerinizedir.Biz sağlam durursak, elimizden gelenin en iyisini yaparsak kimse bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Biz çalışır, üretir, koşar ve gayret gösterirsek, Türkiye’nin büyümesine, güçlenmesine kimse mani olamaz.

[TÜHA Haber Ajansı, 05 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.