enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
19:36 Türkiye’den İsrail’e tepki: Yahudi işgalci terörü derhal son bulmalı
19:19 Bakan Fidan: Sorun İsrail’in barış istememesi
19:06 BM Raportörü: İsrail, Filistinlilere karşı sistematik işkence uyguluyor
17:58 Fransa’nın Lübnan’daki arabuluculuk çabalarında ortaya çıkan belgede hangi önemli maddeler yer alıyor?
16:53 “KKTC karasularındaki bir denizaltından çok sayıda füze fırlatıldı” iddiasına yalanlama
16:17 29 ilde DEAŞ operasyonu: 139 şüpheli yakalandı
10:51 Türk Dünyası’nın ortak bayramı: Nevruz
10:17 Hollanda’da Türk Gençlerine Çağrı: “İki Dil, İki Dünya” Podcast Yarışması Başladı
00:03 Küba’da Enerji Krizi ve Protestolar
00:01 Kocaeli’nin Gönül Köprüsü: “Kocaeli Abisi” Ramazan Bilançosunu Açıkladı!
00:00 Kazakistan’da Anayasal Dönüşümün Yeni Safhası: Referandum ve Devlet Tasarımı
22:46 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, İngiltere’nin ABD’ye askeri üs sağlamasını eleştirdi
14:42 ABD, İsrail, İran savaşından son gelişmeler…TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
13:32 Bakan Uraloğlu: “Türkiye’nin ilk hızlı tren fabrikası bu yıl içerisinde hizmete alınacak”
13:18 Haluk Özsevim: AKRA Gran Fondo, sadece bir yarış değil, bir yaşam tarzı
00:29 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:27 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:05 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da bağ bozumuna katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa’da bağ bozumuna katıldı
21.08.2022
A+
A-

Advertisement

MANİSA – TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi’nde 22 dönümlük arazide bağ bozumuna katıldı.

AdvertisementUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için bulunduğu Manisa’da Hasan Fehmi Tekoğlu’na ait üzüm bağına gitti.

Burada Tekoğlu ve aile fertlerince karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hediye edilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu Manisa poşusunu taktı.

Bölgede üzüm üretimi ve ticareti yapan vatandaşlarla sohbet eden, üzüm çeşitleri, üretim şartları, rekolte ve fiyatlara ilişkin bilgi alan Erdoğan, ikram edilen üzümü yedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden bir vatandaşın cep telefonuyla yakınlarını görüntülü arayarak, Bir de ‘vatandaşa uzak’ diyorsunuz. Bakın değiyorum, bu kadar yakınız, gördünüz mü? Biz halkız yani, tamam mı? Üzüm yiyoruz birlikte, vekillerimiz var” demesi gülüşmelere neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da görüntülü aranan kişilere el sallayarak selamlarını iletti.

Yılın ilk hasadını yaptı

Tekoğlu’na bağdan ne kadar üzüm alacağını soran Erdoğan, 10 ton” cevabını aldı.

Tekoğlu’nun geçen yıl 8 ton üzüm aldıklarını söylemesi üzerine Erdoğan, Bu sene bereketli maşallah dedi. Bağ sahibi Tekoğlu da Siz geldiğiniz için bereketli oldu” diye konuştu.

Daha sonra üzüm bağına geçen Erdoğan, eline makas alarak yılın ilk hasadını yaptı. Erdoğan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, kendisine ilgi gösteren çocukları sevdi.

[TÜHA Haber Ajansı, 21 Ağustos 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.