enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:10 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:10 Sapanca Gölü’nde Sular Çekildi: Balıkların Yüzdüğü Yerde Şimdi Yürüyüş Yapılıyor
00:09 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:08 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:06 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:05 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:03 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:11 Haftanın SAHA Bülteni’ninden özetler
00:10 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:08 Kültür-sanat odaklı haberler
00:06 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:05 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:04 APOSTO’dan Haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımızı indiremeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayrağımızı indiremeyecekler
16.07.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşmasında, “Kimi alttan kimi üstten ne kadar uğraşırsa uğraşsın ezanımızı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Millete Sesleniş konuşması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

– Darbe gecesi şehitler kervanına katılan 251 kardeşimizin tamamının ismi kalbimize kazınmıştır. O gece sokaklara akın akın koşan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz, sıradan bir darbeyi bastırma hikayesi değildir.

– Ankara’da Külliye, İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişine yaptığımız anıtlar bu vefanın bir sembolüdür. 15 Temmuz’u anlamak için bu topraklardaki 1000 yıllık mücadelemize bakmamız gerekir.

– Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla her kesimden insan, ülkesinin sahipsiz olmadığını göstermiştir. Türkiye’nin sahibinin bu aziz millet olduğu bir kez daha teyit edilmiştir. Milletimizin her bir ferdi ezanı, bayrağı, özgürlüğü ve geleceği için yenilmez birer kahramana dönüşebileceğini ispatlamıştı. 15 Temmuz gecesi bu millete zincir vurmayı tekrar denediler, hamdolsun başaramadılar. Hainleri şanlı bir direnişle hüsrana uğrattık.

– Bir asır önce topraklarının 4’te 3’ünü kaybederek Cumhuriyeti kuran milletimiz, 15 Temmuz’da aynı felakete izin vermeyeceğini ilan etmiştir.

“Bu darbe girişimi, milletimizi yıldırmak bir yana azmini kamçılamıştır”

– 15 Temmuz’u Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan ettik. 15 Temmuz, ülkemizi işgal girişimiydi. Milletimiz o gece hiçbir karşılık beklemeden harekete geçti. Bu darbe girişimi, milletimizi yıldırmak bir yana azmini kamçılamıştır. Ülkemizi büyütmek için daha çok mücadele etmemiz gerektiğini gördük.

– Türkiye, birliğiyle, beraberliğiyle güzeldir. Ayasofya’da susturulan ezanı 86 yıl sonra semaya yükselttik.

– Milletimiz konu vatan olduğunda bir yumruk oldu. Bu milletin daha söyleyecek çok sözü var. FETÖ içeriden, PKK dışarıdan, kimi alttan kimi üstten ne kadar uğraşırsa uğraşsın ezanımızı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyecek. Arkasında dua ordusu olan bir milletiz.

– Bölgemizde pek çok devleti iç karışıklıklarla sarsıp, işgal edenlere Türkiye’nin öyle bir devlet olmadığını atılımlarımızla gösteriyoruz. Daha bitmedi; bu milletin söyleyecek çok sözü, hayata geçireceği çok projesi var. Bu devletin daha harekete geçirecek çok potansiyeli var.

– 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, o gece yaşadığımız kutlu kucaklaşmayı bize ilelebet hatırlatacaktır.

[TÜHA Haber Ajansı, 16 Temmuz 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.