enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:54 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde “İnsanlık İçin Güçlü Türkiye” programına katıldı…
00:59 Türkiye-Macaristan arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 7’nci toplantısı…
00:47 Fransa’nın Afrika’daki son müttefiklerinden Benin’de neler oluyor?
00:44 Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği davayla ilgili gerekçeli karar…
00:28 Emine Erdoğan, “2026 Uluslararası Sıfır Atık ve Sürdürülebilirlik Yarışması”na ilişkin paylaşımda bulundu.
00:26 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oscar ödüllü “No Other Land(Başka Toprak Yok)” filminin yönetmeni Basel Adra’yı kabul etti…
00:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Hürriyet Günü mesajı…
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:19 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ortak üretimi öngören projeleri değerlendiriyoruz”…
00:10 Kahraman şehit polisimiz Albayrak için İstanbul’da tören düzenlendi…
23:28 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda hazırlanan 3’üncü bütçe”
09:23 Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu
00:57 Konferans | Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa: SETA Ankara | 10 Aralık 2025
00:56 ABD’nin Kıbrıs Planı…
00:51 Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu hafta da yoğun mesaisine devam edecek. Bütçe paratonu başlıyor…
00:50 Monaco-Galatasaray maçı TRT 1’den naklen yayınlanacak
00:44 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı-4 – CHP Yönetimi’ne geçmişten kalan biricik miras: Atatürk Maskesi
00:43 Fransız generaller savaş kışkıtıcılığı yapıyor!…
00:40 ABD–Venezuela Gerilimi: Bölgesel Güç Mücadelesi ve Latin Amerika’nın Kırılgan Dengesi 
00:38 (TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, DW ve Euronews abonesi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle İlgi Odağı Oldu

Çolakoğlu Metalurji ANKIROS 2024’te Yenilikçi Çözümleriyle İlgi Odağı Oldu
24.09.2024
A+
A-

Bu yıl 19-21 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 16. Uluslararası Demir Çelik, Döküm, Demirdışı Metalurji Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuar’ı  ANKIROS 2024’te yerini alan Çolakoğlu Metalurji yenilikçi ürün ve hizmetlerini tanıtarak sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer aldı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency 

TÜHA Haber’in haberine göre, Türkiye’nin lider yassı çelik üreticisi olan Çolakoğlu Metalurji, Avrasya’nın en büyük metalurji buluşmalarından biri olan ANKIROS 2024’te büyük ilgi gördü.

Çolakoğlu Metalurji standında ziyaretçilerini ağırladı ve özellikle yeşil çelik konsepti ile çevre dostu ürün ve hizmetlerini tanıtarak büyük ilgi topladı.

Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, uluslararası fuarlara katılımın Çolakoğlu Metalurji’nin küresel arenadaki konumunu daha da pekiştirdiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Fuar boyunca sektördeki paydaşlarımızla etkin iletişim kurarak hem mevcut işbirliklerimizi güçlendirdik hem de yeni iş fırsatları yaratmak adına önemli adımlar attık. ANKIROS 2024, hem ürünlerimizi tanıttığımız bir platform oldu hem de küresel çelik sektöründeki rekabetçi gücümüzü ortaya koymak adına önemli bir fırsat sundu. Özellikle çevre dostu ürünlerimize gösterilen yoğun ilgi, sürdürülebilirlik ve karbon emisyonlarını azaltma yönündeki çalışmalarımızın sektörde karşılık bulduğunu gösteriyor. Bu ilgi, bizi gelecekteki projelerimiz için daha da motive ediyor”.

Gökhan Erdem,  Çolakoğlu Metalurji olarak, inovasyon ve mükemmeliyeti üretim süreçlerine entegre etmeye devam ederek, müşterilerine en modern çözümleri sunmaya kararlı olduklarını dile getirdi.

[Kongrede, Çolakoğlu Metalurji İşletmeler Direktörü Özgür Özsoy’a sponsorluk plaketi takdim edildi]

Çolakoğlu Metalurji Satış ve Pazarlama Direktörü Gökhan Erdem, “Ar-Ge yatırımlarımızla sektörde fark yaratan, ihtiyaca uygun ve üstün niteliklere sahip ürünler geliştirmeye devam ederken, sürdürülebilirlik odaklı vizyonumuzla geleceğe yatırım yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Çolakoğlu Metalurji, aynı zamanda İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi’ne bu yıl da destek sponsoru oldu.

Eda Nur Udül - Account Manager - MENA Strategic Communications Concultancy  | LinkedIn

Gazeteci* Eda Nur Udül

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.