enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:01 Ümit Özdağ tahliye edildi
09:40 Toplumsal sorunlar iş modeline dönüştü
07:58 Kocaeli Ticaret Odası, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. yılını gururla kutladı
07:43 Gaziantep İl Tarım ve Orman Müdürü Karayılan’dan Nizip Ticaret Odası’na (NTO) ziyaret
07:39 Gazeteci-Yazar Merve GÜRBÜZ, “İran, modern savaş teknolojisinin gerisinde mi kaldı?”
07:38 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:31 Ankara Barosu Kent ve Çevre Merkezi Heyeti’nden Su Politikaları Derneği’ne Ziyaret
07:23 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 5-12 Haziran tarihlerinde 3 milyon 647 bin 742 aracın denetlendi”
07:20 Hatay Sörf Merkezi, Türkiye Şampiyonası’ndan 6 madalya ile döndü
07:08 Türkiye’de işe alım piyasasında hareketlilik beklentisi sürüyor
07:02 Gazeteci – Yazar Bekir AĞIRDIR, “Bahçeli’nin yeni anayasa çağrısı, yalnızca metin değişikliği değil; seçim sistemi, parti yasası ve meclis iç tüzüğü”
07:00 İran, İsraillilere ülkeyi terk etme, Kanal 12 ve Kanal 14 televizyonlarına da “tahliye” uyarısında bulundu.
01:36 Orman yangınlarıyla mücadele kapsamında Bolu’daki ormanlık alanlara girişler 01 Temmuz-30 Eylül 2025 tarihleri arasında yasaklandı.
01:19 İran-İsrail Çatışması İran Kamuoyuna Nasıl Yansıyor?
00:58 İnfografik: İsrail, İran’ı Vurdu: Nükleer Tesisler Hedef Alındı
09:17 18 ilde DEAŞ operasyonu: 39 gözaltı
09:00 Yeni haftada hava nasıl olacak?
08:49 İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’den (DMM), günün öne çıkan haberleri…
08:28 Cumhurbaşkanı Erdoğan “kabine” toplantısına başkanlık edecek
08:13 WWF-Türkiye: “Köpek Balığı Yaşayan Deniz Sağlıklı Denizdir!”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’nin boykot listesi giderek genişliyor: Anadolu Ajansı ve DBL Entertainment da listeye eklendi!…

CHP’nin boykot listesi giderek genişliyor: Anadolu Ajansı ve DBL Entertainment da listeye eklendi!…
03.04.2025
A+
A-

* CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlayan kitlesel eylemlere yer vermeyen medya kuruluşları ve bunlarla bağlantılı şirketlere yönelik başlattığı boykot uygulamasını sürdürüyor.

* CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 24 Mart’ta Saraçhane Mitingi’nde duyurduğu boykot çağrısı sonrası oluşturulan liste, zamanla genişletilerek güncelleniyor.

* Detayı haberimizde!…

TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlayan kitlesel eylemlere yer vermeyen medya kuruluşları ve bunlarla bağlantılı şirketlere yönelik başlattığı boykot uygulamasını sürdürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 24 Mart’ta Saraçhane Mitingi’nde duyurduğu boykot çağrısı sonrası oluşturulan liste, zamanla genişletilerek güncelleniyor.

Son olarak, Anadolu Ajansı (AA) ve dünyaca ünlü konser organizasyonlarını Türkiye’ye getiren DBL Entertainment da CHP’nin boykot listesine dahil edildi.

CHP’NİN RESMİ BOYKOT LİSTESİ GENİŞLİYOR

CHP tarafından ilk olarak boykotyap.com alan adı üzerinden yayımlanan boykot listesi, kısa süre içinde erişime kapatıldı. Ardından boykotyap.net ve daha sonra boykotyap.org uzantılı adreslerle yeniden erişime açılan sitede, eylemleri görmezden gelen medya organları ile ticari iş birliği olan firmaların isimleri tek tek duyurulmaya devam ediyor.

Parti yetkilileri, listenin yalnızca siyasi bir tavır olmadığını, toplumsal farkındalık ve medya etiği açısından bir duruşun ifadesi olduğunu belirtiyor.

ANADOLU AJANSI VE DBL ENTERTAİNMENT DA LİSTEDE

CHP’nin boykot listesine son olarak eklenen isimler arasında kamu haber ajansı Anadolu Ajansı (AA) ile özel organizasyon firması DBL Entertainment yer aldı. Her iki kurumun da İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından yaşanan eylemleri ve kamuoyundaki tepkileri “yeterince yansıtmadığı” gerekçesiyle listeye dahil edildiği öğrenildi.

📌 DBL Entertainment, sahibi Abdülkadir Özkan aracılığıyla Türkiye’de Muse, Robbie Williams, Ane Brun, Justin Timberlake gibi dünyaca ünlü sanatçıların konserlerini organize eden önemli bir aktör konumundaydı.

Ancak Özkan’ın CHP seçmenine ve eylemcilere yönelik kullandığı ‘vatan haini’ ifadesi sonrası özellikle gençler ve sanatçılar tarafından tepkiyle karşılanan DBL Entertainment, sosyal medya üzerinden başlatılan boykot kampanyalarının odağında yer aldı.

TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA BOYKOTU DERİNLEŞTİRDİ

Abdülkadir Özkan’ın, Maltepe mitingi sırasında gençlerin Espressolab protestosuna yönelik sosyal medya paylaşımında “vatan hainliği” nitelemesi yapması, DBL Entertainment’a yönelik kamuoyu tepkisini artırdı. Bunun ardından şirket, Muse grubunun İstanbul konseri başta olmak üzere birçok projeden çekildiğini duyurmuştu.

CHP yönetimi, söz konusu gelişmeleri dikkate alarak DBL Entertainment’ı da resmî boykot listesine dahil etti.

BOYKOTUN ETKİ ALANI GENİŞLİYOR

CHP’nin oluşturduğu boykot listesinde şu anda;

Bazı televizyon kanalları,

Basın yayın kuruluşları,

Yayın gruplarına ait şirketler,

Ve şimdi de organizasyon ve ajans hizmeti sağlayan özel firmalar yer alıyor.

Parti kaynakları, listenin kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda dinamik biçimde güncelleneceğini ve katılımcı bir boykot anlayışıyla sürdürüleceğini ifade etti.

İşte CHP’nin boykot listesinin güncel hali:

Chpnin Boykot Listesi Guncellendi Aa Ve Dbl Entertainment Listeye Eklendi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.