enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:09 Dünyanın korkulu rüyası: Gazap ve Hayalet sistemleri
12:05 “Terörsüz Türkiye” süreci…
00:52 Alexis Anne-Braun ile Sanat ve Mimarlıkta Anlamın İnşası Konferansı
00:51 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü’ne ilişkin mesaj yayımladı…
00:41 Filistinli Hind Rajab’ın hikayesini anlatan “Hind Rajab’ın Sesi” filmi
00:30 Emine Erdoğan: Şeb-i Arus, sevgiyi merkeze alan bir irfan mirasıdır
00:28 Emekli Tümgeneral Armağan Kuloğlu : “Terörsüz Türkiye” Bahanesiyle Bölücülük
00:26 FETÖ’nün kamu yapılanmalarına operasyon
00:26 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Huda Fadıl NAİM, Gazze’de yaşanları haber yaptı…
00:23 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Bu sadece Kocaeli’nin değil, tüm bölgenin su felaketidir”
00:12 “Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
00:11 İngiltere’den “Rusya” mesajı: Gerekirse savaşmaya hazır olmalıyız
00:07 İran’dan ABD’nin Venezuela kararına kınama
00:01 Bakan Kurum, “553 milyon ağacın kesilmesini önledik”
07:00 ‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları arasına katıldı
00:03 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Terörü ilanihaye Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız”
00:02 Doğu Kudüs’ten Filistinli Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri!…
00:02 Yüzyılın Konut Projesi’nde başvurular bu hafta sona eriyor
00:01 Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
00:01 Boraltan Köprüsü Faciası…Rus ordusundan kaçan 146 Azeri TÜRK’ünün katliamı…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’li Özgür Özel’den CHP’nin tutuklu gazeteciler raporuna savunma: Nereden bilelim terörist olduğunu

CHP’li Özgür Özel’den CHP’nin tutuklu gazeteciler raporuna savunma: Nereden bilelim terörist olduğunu
29.09.2022
A+
A-

Mersin’in Mezitli ilçesinde Polisevi’e yönelik saldırıda  bir polisimiz şehit olmuştu, bir polisimiz de yaralanmıştı. Alçak saldırının üzüntüsünü atlatamadan teröristin CHP’nin tutuklu gazeteciler listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘Takvim Gazetesi’den aktardığı haberine göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun geçtiğimiz yıllarda söylediği ve içinde teröristin de yer aldığı isimler için kullandığı, “20’ye yakın gazeteciyi neden tutukluyorsunuz?” sözleri büyük tepkiye neden oldu.

Tepkilerin ardından kameraların önüne çıkan CHP’li Özgür Özel, raporun 2012 yılında hazırlandığını belirterek, “Bu raporda toplam 188 gazetecinin ismi var. Bunun içinden Meclis’te 3 milletvekili var. Yıllar sonra bir sayfasından CHP’ye hesap sormaya çalışan, iftira atan hadsizler var” dedi.

Şehidimizin kanı kurumadan skandal ifadelerle Selahattin Demirtaş‘ı savunan Özel, Kılıçdaroğlu’nun şeref madalyası sözlerini destekleyerek, “Yattığı her gün Demirtaş’ın nişanesidir” dedi.

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek

Mersin‘in Mezitli ilçesinde PKK‘lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu.

Saldırı sonrası CHP‘li Veli Ağbaba‘nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu‘nun yer aldığı basın toplantısıyla duyurulan raporda, polisimizi şehit eden teröristin de yer aldığı ortaya çıktı.

CHP’Lİ ÜÇ VEKİLİN DE İMZASI VAR

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, imzasıyla hazırlanan “Dünyanın En Büyük Cezaevi: Türkiye” isimli raporda terörist Dilşah Ercan da yer aldı.

ELİ SİLAHLI TERÖRİST BULAMADIK

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması gündem oldu.

Tutuklu gazeteciler arasında Mersin‘deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Ağbaba, o dönem cezaevindeki sözde gazetecileri, “Değerli arkadaşlar rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur; “görüştüğümüz gazeteciler arasında ne hırsız, ne tecavüzcü, ne çete mensubu, ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık. Cezaevinde tutulan gazetecilik mesleğinin ta kendisidir.” sözleriyle savundu.

HADSİZLİĞİN HESABI YOK

CHP Grup Başkanvekili Özür Özel, mecliste salı (27 Eylül 2022)  günü yaptığı basın toplantısında söz konusu iddialara sert bir dille cevap verdi.

Özel, “Terbiyesizliğin, hadsizliğin hesabı yok” dedi.

 

 

 

 

[TÜHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.