enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:29 Rusya’dan İran füzeleri iddiası
00:27 İran Krizi ve Türkiye’nin Diplomatik Rasyonalitesi: Normsuzluk Çağında İtidal
00:05 Mısırlı Yazar-Araştırmacı Prof. Ahmed El-Cendi yazdı: İsrail-ABD, İran savaşı sürecinde İsrail Türkiye’den Ne İstiyor?
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP’de kamp adresi belirlenecek

CHP’de kamp adresi belirlenecek
17.07.2021
A+
A-

TÜHA HABER / CHP’de belediye başkanları çalıştayının adresini doğu masası belirleyecek. Belediye başkanlarının yapacağı kampın eylül ayında Erzurum, Van ya da Ağrı’da toplanması planlanıyor.

CHP’de belediye başkanları kampının yeni adresi doğuda bir il olacak. Kampın Erzurum,Van ya da Ağrı’da olması planlanıyor. İllere ilişkin görüşler, raporlarla değerlendirilecek. Son kararı doğu masasının raporu belirleyecek.

Daha önce Gaziantep’te gerçekleşen belediye başkanları kampı eylül ayında yapılacak. 3 aylık arayla toplanan çalıştaya CHP’li tüm il ve ilçe belediye başkanları katılacak. CHP’nin az oy aldığı illerde çalıştayın yanı sıra saha çalışması da yapılacak.

İstihdamı artıracak projeler üretilecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına Gaziantep’teki buluşmada önemli talimatlar verdi.

Belediye başkanlarından sosyal yardımların artırılması, altyapı çalışmalarının zamanında tamamlanması, istihdamı artıracak projeler üretilmesi istendi. Eylül ayında yapılacak olan kampta o çalışmalar takip edilecek.

Bölgede oyların artırılması için doğu masası ile koordineli çalışma sürdürülecek. 3 gün sürmesi beklenen çalıştayda, belediyeler için çalışma hedefleri ve takvimi çıkarılacak.

[TÜHA Haber Ajansı, 17 Temmuz 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.