enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
13:12 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) Londra’da diplomasi turu 
11:26 İletişim Başkanı Duran, “Bağımlılık konusunda medya kuruluşlarına, habercilere, dizi ve film yapımcılarına ciddi sorumluluklar düşüyor”
10:53 MSB kaynakları: TSK’nın Barış Pınarı’ndaki bölgelerden çekildiği yönündeki haberler doğru değil
00:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ata yurdumuz Orta Asya’nın refahına gerekli katkıyı yapmada kararlıyız”
00:52 Kocaeli Ticaret Odası’dan: İşletmelerin Hibe ve Fonlara Erişimini kolaylaştırma
00:47 Türkçe düşünür, Türkçe rüya görürüz Türkçe yazar okuruz, ama, Türkçeyi bilmeyen okumuşlarız !!!
00:43 Hollanda’da Türkish Professional Network (Türk Profesyoneller Ağı) Dikkat Çekiyor: Direksiyonda yine kadınlar var!
00:42 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:21 Suriye Türkiye’de iç siyasi dengelere nasıl yansıyor?
00:20 İlklerin Adı: Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi
14:41 Türkiye’de 15 yaş altına sosyal medya yasağı geliyor
00:11 Avrupa’da ABD’siz savunmanın formülü: Avrupai NATO
00:06 MİT ve Emniyet’ten “casusluk” operasyonu: 6 gözaltı
00:05 Türkiye’nin bölünmüş yol ağı 30 bin kilometreye ulaştı
00:04 Bakan Göktaş’tan İBB kreşindeki iddialara ilişkin açıklama
00:04 Irak’ta ABD’nin karşı çıktığı Nuri Maliki kimdir?
00:04 Akif Çağatay Kılıç: İran ekseninde gerilimin çözülmesi için çabalarımız devam edecek
00:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sonrası bildiri yayınlandı…
00:03 Tokat’ın Niksar ilçesinde araç muayenesinde kredi kartı komisyonu yasal bulunmadı
00:02 Terörsüz Türkiye ve Bölge Hedefinin Geleceği
TÜMÜNÜ GÖSTER →

CHP itfaiyeye düşman yangına dost mu?

CHP itfaiyeye düşman yangına dost mu?
18.01.2021
A+
A-

Serkan Fıçıcı Yazıları - Köşe Yazıları | AKŞAMTÜHA HABER / AKŞAM Gazetesi Yazarı Serkan FIÇICI, Başkan Erdoğan’ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için “DHKP-C Militanı” demesinin ardından CHP’den dişe dokunur bir açıklama gelmediğine dikkat çekiyor.

Yazar Serkan FIÇICI, her meselede bağıra çağıra ortalığı inleten CHP’liler nedense sus pus oluverdiğine .

“Bununla kalsa iyi” diyen Serkan FIÇICI yazısına şöyle devam ediyor:

Süleyman Soylu: Canan Kaftancıoğlu terör örgütlerinin soytarısıdır | A3 Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Canan Kaftancıoğlu terör örgütlerinin soytarısıdır. CHP İstanbul İl Başkanı DHKP-C, PKK-KCK ve MLKP Terör Örgütlerinin elemanıdır. DHKP-C ve PKK-KCK propagandası yapmaktan İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 2019-171 esas no’lu dosya kapsamında 1 yıl 8 ay ceza almıştır. MLKP’nin sözde kurucu liderlerinden Hasan Ocak, PKK’nın kurucularından Sakine Cansız, DHKP-C’li Ebru Timtik…Sözde liderleştirdiği teröristlerden sadece bir kaçıdır” açıklamasının üzerinden onca zaman geçti, eveleyip gevelemeden, gargara yapmadan net şekilde “ortaya konulan örnekler yalandır, kesinlikle böyle bir şey yok” diyebilen bir CHP’liye rastlamadık.

Yazar Serkan FIÇICI: Peki ne duyduk?

CHP'li Engin Altay'dan skandal! Mehmetçiğe 'militan' dedi - Yeni Akit Gazetesi - Haber Ofisi

CHP’li Engin Altay’ın çıkıp, “artık rektöründen uzman çavuşuna kadar herkes Ak Parti militanı” dediğini ifade eden Serdar FIÇICI’nın, “Partisinin il başkanının terör örgütlerinin militanı olmakla suçlanıyor, ortaya net, somut örnekler konuluyor ama CHP’li Engin Altay işi gücü bırakıp can pahasına terörle mücadele eden uzman çavuşlara dil uzatıyor” değerlendirmesinde bulunuyor.

AKŞAM Gazetesi Yazarı Serkan FIÇICI, “Hani “kutuplaştırıcı, zehirli dil” filan deniyor ya… Engin Altay’ın tavrı bundan da tehlikeli. Çünkü askere, polise “siyasi parti militanı” yaftasını yapıştırmak bir yönüyle de teröriste meşruiyet alanı açmaktır” diyor.

“Buraya lütfen dikkat…” diyen Yazarı Serkan FIÇICI, “Erdoğan’a “Sözde Cumhurbaşkanı” diyerek hakaret ettiler. Sonra da “Biz Cumhurbaşkanının partili olmasını kast ettik” diye sözüm ona izahat getirmeye çalıştılar. Neymiş? Partili Cumhurbaşkanı’na tarafsız devlet başkanı denemezmiş” açıklamasını yapıyor.

“Şimdi de askere, polise “siyasi parti militanı” iftirası üzerinden “bunlara devletin güvenlik güçleri denemez” algısına meydan açıyorlar” diyen  Serkan FIÇICI, “Engin Altay’ın yaptığı şer niyetlere psikolojik zemin hazırlamak değilse, nedir? CHP, yangın ile itfaiye arasında kaldığında yangından yana taraf olmaktan ne zaman vazgeçecek?” diye soruyor.

Ataner YÜCE ile ilgili görsel sonucu

HABER : Ataner YÜCE & Emekli TRT Muhabiri
[TÜHA Haber Ajansı, 18 Ocak 2021]
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.