enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:18 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bine Yakın Rekor Başvuru
00:13 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:13 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
00:04 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:07 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:06 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:06 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:04 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
00:04 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:03 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:03 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
00:02 Yine fırça mı yedin? Ekrem’den son talimatları alan Özgür’ün ağzını bıçak açmıyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Celle’de bıçaklı saldırı

Celle’de bıçaklı saldırı
10.04.2020
A+
A-
Benim Adım Melek banner

TÜHA HABER / Almanya’nın Celle kentinde 15 yaşında göçmen kökenli bir çocuğun bıçaklı saldırıda öldürülmesinin yankıları sürüyor. Polis saldırının ırkçı motifle işlenmediğini tahmin ediyor. 

(TÜHA) Türkuaz Haber Ajansı’nın Deutsche Welle Türkçe’ye (DW) dayandırdığı habere göre, Aşağı Saksonya Eyaleti’ndeki Celle kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Celle’de yaşayan çocuk Salı akşamı bisikletine binerken yanından geçen 29 yaşındaki bir erkek tarafından aniden bıçaklı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Çocuk daha sonra hastanede yaşamını yitirmişti. Öldürülen çocuğun ailesiyle birlikte Irak’tan Almanya’ya göç ettiği bildiriliyor.

Olayla ilgili açıklama yapan Başsavcı Lars Janßen, şimdiye kadar saldırının “ırkçı motif veya siyasi temelli olduğuna dair bir kanıta rastlamadıklarını”, “zanlının psikolojik rahatsızlığı olduğunu tahmin ettiklerini” duyurdu. Celle kentinde yaşayan zanlının psikolojik muayeneden geçirildikten sonra ayrıntıların netleşmesi bekleniyor. Başsavcı Lars Janßen böylesi olaylarda zanlının psikolojik testten geçirilmesinin sıradan bir prosedür olduğunu dile getirdi. Polis zanlının çıkarıldığı mahkemede cinayeti neden işlediği hakkında konuşmadığını da duyurdu. Mahkeme zanlı hakkında tutuklama kararı verdi.

15 yaşındaki çocuğun Salı akşamı 29 yaşındaki zanlı tarafından bıçaklanmasının ardından görgü tanıkları zanlının kaçmasını engelleyerek polise teslim etmişti.

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Nisan 2020]

Seksenler_2019 banner
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.