enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:41 İletişim Başkanı Duran, Suriye’deki terör saldırısını kınadı
06:34 TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne Diyanet’ten “Caiz” Fetvası: Vatandaşın Şüphesi Giderildi!
05:50 MİT, Emniyet Genel Müdürlüğü ile düzenlediği ortak operasyonda DEAŞ’lı teröristi Malatya’da yakaladı.
04:32 Bugün Cumhurbaşkanın katılımıyla 455 bininci konutun anahtarları hak sahibi vatandaşlara verilecek…
03:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, Avrupalı Türkleri hedef almaktan utanmıyor”
03:01 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Müslümanlar olarak Filistin’de, Lübnan’da, Sudan’da ve dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz sancılı günler yaşıyoruz”
02:19 Hakeme Şiddet Skandalı, Yönetim ve Eğitimdeki Çürümüşlüğün Aynası…
02:02 İsrail–Yunanistan–GKRY arasında giderek kurumsallaşan üçlü işbirliği
01:03 Yüzyılın Konut Projesi’nde ilk kura Adıyaman’daki konutlar için çekilecek…
00:34 MİT’ten siber casusluk operasyonu: 4 şüpheli gözaltına alındı
10:40 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, Azerbaycan Başbakanı Esedov tarafından kabul edildi
00:56 TÜBİSAD, Türkiye’nin Dijitalleşme Karnesini Açıkladı
00:47 Türkiye-Yunanistan Siyasi Diyaloğu ve Muhtemel Senaryolar
00:45 Siber Güvenlik Başkanlığı’nın teşkilat yapısındaki değişiklik Resmi Gazete’de…
00:29 TBMM Başkanı Kurtulmuş, “Komisyonumuz tarihi bir görev icra etmektedir”
00:23 Asgari Ücretin Asıl Talihlileri: Esnaf Ağaları!
00:22 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hz. Mevlana’yı vuslatının 752. yılında sema mukabelesinde andı
00:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistinlilerin kanı elinde olanların hadsizliği teneke tıngırtısı hükmündedir
00:03 Trump Neden Grönland Diyor? Haritalar, Grafikler ve Arktik’te Güvenliğin Yeniden Tanımı
00:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Menfi ile görüştü
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Celle’de bıçaklı saldırı

Celle’de bıçaklı saldırı
10.04.2020
A+
A-
Benim Adım Melek banner

TÜHA HABER / Almanya’nın Celle kentinde 15 yaşında göçmen kökenli bir çocuğun bıçaklı saldırıda öldürülmesinin yankıları sürüyor. Polis saldırının ırkçı motifle işlenmediğini tahmin ediyor. 

(TÜHA) Türkuaz Haber Ajansı’nın Deutsche Welle Türkçe’ye (DW) dayandırdığı habere göre, Aşağı Saksonya Eyaleti’ndeki Celle kentinde 15 yaşındaki bir çocuğun bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürüyor. Celle’de yaşayan çocuk Salı akşamı bisikletine binerken yanından geçen 29 yaşındaki bir erkek tarafından aniden bıçaklı saldırıya uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Çocuk daha sonra hastanede yaşamını yitirmişti. Öldürülen çocuğun ailesiyle birlikte Irak’tan Almanya’ya göç ettiği bildiriliyor.

Olayla ilgili açıklama yapan Başsavcı Lars Janßen, şimdiye kadar saldırının “ırkçı motif veya siyasi temelli olduğuna dair bir kanıta rastlamadıklarını”, “zanlının psikolojik rahatsızlığı olduğunu tahmin ettiklerini” duyurdu. Celle kentinde yaşayan zanlının psikolojik muayeneden geçirildikten sonra ayrıntıların netleşmesi bekleniyor. Başsavcı Lars Janßen böylesi olaylarda zanlının psikolojik testten geçirilmesinin sıradan bir prosedür olduğunu dile getirdi. Polis zanlının çıkarıldığı mahkemede cinayeti neden işlediği hakkında konuşmadığını da duyurdu. Mahkeme zanlı hakkında tutuklama kararı verdi.

15 yaşındaki çocuğun Salı akşamı 29 yaşındaki zanlı tarafından bıçaklanmasının ardından görgü tanıkları zanlının kaçmasını engelleyerek polise teslim etmişti.

[TÜHA Haber Ajansı, 10 Nisan 2020]

Seksenler_2019 banner
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.