enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:33 Kocaelispor transferde hız kesmiyor!
23:20 AK Parti’ye 9 belediye başkanı katıldı
21:39 Gazeteci-Yazar Gül KABACAOĞLU’nun yazısı: Gündeme Dair!
20:39 Süper Lig’de 3 maç ertelendi
11:38 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Gençlik Strateji ve İstişare Kampı Kapanış Programı’nda konuştu.
08:03 Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) bazı yeni kurulan mahkemelerin yargı çevrelerinin belirlenmesine ilişkin kararları, Resmi Gazete’de
07:58 Afrika kıtasının en ka­labalık ülkesi Nijer­ya’dan Türk iş insan­larına yatırım daveti geldi…
07:52 Almanya’da yapılan bir anket, halkın yarısından fazlasının ülkenin Filistin’i şimdi devlet olarak tanımasından yana olduğunu ortaya koydu.
07:22 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Roman vatandaşların hak arama farkındalığına yönelik çalıştayda konuştu
07:09 Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan tarımsal destek ödemeleri hesaplara aktarıldı
07:04 Dünyanın lanetlediği Soykırımcı, siyonist, katil İsrail durdurulmalıdır!
06:54 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Açıladı: İzmir Çeşme’nin Su Hasreti Bitiyor!
06:44 CHP’li Özlem Çerçioğlu’nun siyasi geleceği hakkında kulislerde konuşulan iddialar gündemi hareketlendirdi.
03:32 Cevdet Yılmaz: Ana muhalefet, parti içi kavgalarını siyasetin geneline yansıtıyor
03:23 Bakan Kurum: Sındırgı’daki 615 bağımsız bölüm ağır hasarlı veya yıkık
03:12 Burhanettin Duran: Özgür Özel’in sözleri siyasi nezaket açısından asla kabul edilemez
01:56 CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt: CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi görevden alındı…
01:38 CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında Cumhurbaşkanına hakaret gerekçesi ile soruşturma başlatıldığını Adalet Bakanı Yılmaz Tunç duyurdu.
01:13 Gazeteci Veysel KAVRAYAN’dan Başkent Ankara’da Sportif faaliyetler!
07:49 Ümmet, mezhep ve rejim üçgeninde İran’ın bölgesel hedefleri -II-
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ceferin’den Avrupa Süper Ligi açıklaması

Ceferin’den Avrupa Süper Ligi açıklaması
04.10.2022
A+
A-

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Aleksander Ceferin, kendisi için artık Avrupa Süper Ligi diye bir sorunun olmadığını söyledi.

TRT'nin yeni kanalı TRT Spor Yıldız tanıtıldıUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Uluslararası Spor Yazarları Birliği (AIPS) Kongresi’ne katılan Ceferin, burada güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İspanya’nın Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez’in Avrupa Süper Ligi projesini yeniden gündeme getirip, bu projede ısrar ettiğinin anımsatılması üzerine Ceferin, Biz bu Süper Lig konusunu çok uzun süre konuştuk. Benim için artık böyle bir sorun yok.” ifadesini kullandı.

Ceferin, bu projeyle küçük kulüplerle karşılaşılmak istenmediği ve tüm Avrupa modelinin değişmesi gerektiğine dikkati çekerek, bunun çok büyük bir hata olacağını, kendisinin de bunun hakkında konuşmak istemediğini dile getirdi.

UEFA Başkanı, Avrupa futbolunun bugün geçmişte hiç olmadığı kadar bir bütün olduğunu da söyledi.

Diğer yandan Ceferin, UEFA başkanlığına yeniden aday olacağını, şu ana kadar 55 destek mektubu aldığını ve muhtemelen yarışa tek aday olarak gireceğini kaydetti.

[TÜHA Haber Ajansı,04  Ekim 2022]

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.