enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:54 Türk sanat müziğinin usta ismi Muazzez Abacı’nın ardından…
10:51 Yalova’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı’nda su seviyesi yüzde10’a düştü.
00:50 FIFA 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off etabının kura çekimi, bugün gerçekleştirilecek.
00:41 TRT Akademi’den aralık ayına özel spikerlik ve sunuculuk eğitimi
00:33 Tarım Bakanlığı’ndan sokak lezzetlerine sıkı takip
00:32 Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı…
00:30 İçişleri Bakanı Yerlikaya,”2026’da ikinci şark tebligatı yapılmayacak”
00:28 Saraybosna Safarisi: Zengin yabancılar Bosnalı sivillere nasıl ateş açtı?
00:26 Dışişleri Bakanı Fidan,”Kıbrıs Türk halkının huzur, refah ve kalkınmasına yönelik gayretlerimizi sürdüreceğiz”
00:24 Hızlı Tren (YHT) ve anahat tren biletlerinde öğretmenlere yüzde 50 indirim…
11:19 Böcek ailesinin Adli Tıp Kurumu ön raporu TRT Haber’de
00:57 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, “Müze ve ören yerlerini yaklaşık 29 milyon 700 bin kişi ziyaret etti”
00:56 Beyaz Saray’ın Gazze Barış Planının Akıbeti Belirsiz
00:50 Bu hafta boyunca yurt genelinde hava yağışsız ve kurak olacak.
00:49 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kökü dışarıda ideolojik yaklaşımları reddediyoruz”
00:39 Bursa’da bir ay süren su kesintilerinin ardından, Büyükşehir Belediyesi su ücretinde yüzde 30 artışa gitti…
00:37 Bakan Göktaş, Engelli Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu Toplantısı’nda konuştu
00:33 MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya kendim giderim
00:30 Macaristan Fahri Konsolosu Şahbaz’dan Başkonsolos Keller László’ya Ziyaret
00:15 Dışişleri Bakanı Fidan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuştu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nı Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nı Ziyaret Etti
13.12.2023
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Ankara’nın Nallıhan ilçesindeki Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’na ziyarette bulundu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl DönümüMaden ocağında maden işçileriyle bir araya gelen Bakan Işıkhan madencilerle sohbet edip, yemek yedi. Bakan Işıkhan; “Maden çalışanlarımızın madenlere selametle girip yine aynı selametle çıkması, iş sağlığı ve güvenliği alanı başta olmak üzere çalışma koşullarının en üst seviyeye ulaşması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Maden işçilerimizin, icra ettiği mesleğin risklerinden en az etkilendiği, can ve sağlık tehlikesi yaşamadığı bir çalışma hayatı hepimizin hedefidir. Ekmeğini alın teriyle yerin yüzlerce metre altında kazanan maden işçilerimize; emekleri ve üstün fedakârlıkları için teşekkür ediyor, hayatını kaybeden kahraman madencilerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

“İşçilerimizin Her Daim Yanınlarında Olup, Haklarının Korunması ve Artırılması İçin Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz”

Ardından Nallıhan ilçesinde EÜAŞ’a bağlı faaliyet gösteren Çayırhan Termik Santrali’ni ziyaret ederek burada çalışan işçilerle bir araya gelen Işıkhan; “Enerjinin yüzyılında ülkemize enerji alanında katkıları olan işletmelerimizin yanında olmaya devam edecek, işçi kardeşlerimizin haklarının korunması ve artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Nallıhan Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştiren Bakan Işıkhan, burada kermes için hazırlanan ürünlerin sergilendiği stantları gezerek, kadın emeğine vurgu yaptı.

Ardından Nallıhan AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Işıkhan, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek ilçedeki durum ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Nallıhan Belediyesi’ni ziyaret eden Işıkhan, Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile istişarelerde bulundu.

Bakan Işıkhan, bölge esnafını ziyaret ederek, burada esnafla konuşup, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Işıkhan, özellikle sahadan gelen talepleri, tespitleri ilk ağızdan duymanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.