enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:36 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
06:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
06:16 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:37 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:20 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:07 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
00:00 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21:58 Güvenlik kaynakları: Çatışmaların sebebi YPG’nin Suriye’nin geleceğini ve kaynaklarını sömürme kaygısıdır
12:16 ABD’de göç ve gümrük muhafaza polisinin (ICE) yetkileri neler?
09:49 Gazeteci Ali Asmar, İsrail’in 2025’te yürüttüğü çok cepheli savaşı ve Suriye’nin bu stratejideki kritik rolünü
09:06 Dışişleri Bakanı Fidan, “SDG’nin 10 mart mutabakatına uyup bir an önce üzerine düşen yükümlülükleri getirmesini bekliyoruz”
07:58 Amerika’nın Büyük Strateji Arayışı
07:28 Bakan Güler: “Suriye’nin birliği ve toprak bütünlüğü temelinde, terör örgütleriyle mücadelesine destek veriyoruz”
07:27 Yüksek Gelir Hedefi Çerçevesinde 2026’da Türkiye Ekonomisi
07:14 İran’da Tahran Savcısı Ali Salihi, vatandaşları dışarı çıkmaması konusunda uyardı…
07:03 Öğretmenlerin atama ve yer değiştirmelerine ilişkin temel ilkelerde güncellemeye gidildi
06:49 Venezuela devlet başka­nı Nicholas Maduro şimdilik son kurban…
06:40 Papa İznik’e geldi ama bizimkiler daha baskın çıktı: Siyonizmi yeren Yahudi Haham’a ödül verildi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nı Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’nı Ziyaret Etti
13.12.2023
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Ankara’nın Nallıhan ilçesindeki Çayırhan Yeraltı Maden Ocağı’na ziyarette bulundu.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl DönümüMaden ocağında maden işçileriyle bir araya gelen Bakan Işıkhan madencilerle sohbet edip, yemek yedi. Bakan Işıkhan; “Maden çalışanlarımızın madenlere selametle girip yine aynı selametle çıkması, iş sağlığı ve güvenliği alanı başta olmak üzere çalışma koşullarının en üst seviyeye ulaşması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Maden işçilerimizin, icra ettiği mesleğin risklerinden en az etkilendiği, can ve sağlık tehlikesi yaşamadığı bir çalışma hayatı hepimizin hedefidir. Ekmeğini alın teriyle yerin yüzlerce metre altında kazanan maden işçilerimize; emekleri ve üstün fedakârlıkları için teşekkür ediyor, hayatını kaybeden kahraman madencilerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

“İşçilerimizin Her Daim Yanınlarında Olup, Haklarının Korunması ve Artırılması İçin Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz”

Ardından Nallıhan ilçesinde EÜAŞ’a bağlı faaliyet gösteren Çayırhan Termik Santrali’ni ziyaret ederek burada çalışan işçilerle bir araya gelen Işıkhan; “Enerjinin yüzyılında ülkemize enerji alanında katkıları olan işletmelerimizin yanında olmaya devam edecek, işçi kardeşlerimizin haklarının korunması ve artırılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Nallıhan Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği kermesin açılışını gerçekleştiren Bakan Işıkhan, burada kermes için hazırlanan ürünlerin sergilendiği stantları gezerek, kadın emeğine vurgu yaptı.

Ardından Nallıhan AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Işıkhan, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek ilçedeki durum ve talepler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Daha sonra Nallıhan Belediyesi’ni ziyaret eden Işıkhan, Belediye Başkanı İsmail Öntaş ile istişarelerde bulundu.

Bakan Işıkhan, bölge esnafını ziyaret ederek, burada esnafla konuşup, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Işıkhan, özellikle sahadan gelen talepleri, tespitleri ilk ağızdan duymanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.