enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
23:48 Bakan Uraloğlu: “Taşınabilir Elektronik Cihazlarla İlgili Uluslararası Kurallara Titizlikle Uyulması Gerekiyor”
23:35 Bakan Yerlikaya Suriye İçişleri Bakanı Hattab ile görüştü
23:24 Bakanlıktan, otel yangınıyla ilgili eski İş Başmüfettişi hakkında soruşturma izni
23:19 Devlet Bahçeli: Türkiye terör musibetinden kalıcı olarak kurtulacaktır
23:14 Milli İstihbarat Akademisi, İsrail ile İran arasındaki savaşı raporlaştırdı
23:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
07:53 Trump’ın konuşlandırma emrinin ardından… Amerikan nükleer denizaltıları hakkında ne biliyoruz?
07:46 Yorum: Paşinyan’ın son açıklamaları ışığında gerçek Ermenistan ve Anayasa Değişikliği
07:46 Azerbaycan-Suriye Enerji Koridoru
07:39 Gazze ateşkesi: ‘Kapsamlı anlaşma’ konuşmaları, durgunlaşan müzakereleri harekete geçirebilir mi?
07:27 İzmir’de, su tüketiminin yoğun olduğu bölgelerde 6 Ağustos’tan itibaren 6 saatlik su kesintisi kesinti yapılacak…
07:26 Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, ailesine teslim edildi
07:17 Bakan Kurum: “Yangın bölgelerinde bu ay içinde hak sahipliği çalışmaları biten Bilecik ve İzmir’de konutların temellerini atacağız”
07:17 Türkiye’de son günlerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadeleye destek vermek isteyen vatandaşlar, CİMER’e başvurdu
06:56 İskoçya Başbakanı Gazze’deki durumu “soykırım” olarak nitelendirdi
10:09 Nevşehir Kültür Yolu Festivali dokuz gün boyunca kültür, sanat ve tarih dolu etkinliklerle adeta bir açık hava sahnesine dönüşüyor
08:37 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda projelerin ayrıntılarını açıkladı
08:02 Orman Genel Müdürlüğü (OGM), “Yangın yönetim uçağı OTAĞ’ı 2025’te 246 saat uçarak 206 orman yangınını haritaladı”
07:33 Belirsizlikler Çağında BRICS+ ve Yeni Küresel Düzen
07:23 Analist Tuğçe TECİMER: “Barış Sürecinde Tarafsız Diplomasi Adımı: Abu Dabi Görüşmesi” 
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çakıcı’nın Yakınlarından “Mehmet Eymür” Açıklaması ve Sert Sözler

Çakıcı’nın Yakınlarından “Mehmet Eymür” Açıklaması ve Sert Sözler
08.12.2020
A+
A-

TÜHA HABER / İnfaz yasası ile tahliye olan Alaattin Çakıcı son günlerde Twetter’da paylaşımları ile yankı uyandırırken son olarak yakın arkadaşı Üzeyir Çakmaktaş ve Yeğeni Bora Toprak Twetter hesaplarından MİT’çi Mehmet Eymur’un ,T24 haber Sitesi’nden Faruk Bildirici’ye Alaattin Çakıcı hakkında yaptığı açıklamaya çok sert bir dille cevap verdiler.

Üzeyir Çakmaktaş'tan Beklenen Açıklama Geldi

Üzeyir Çakmaktaş

Çakıcı’nın yakın dostu Üzeyir Çakmaktaş’dan yapılan açıklama şöyle;

Amerikan ajanı,CiA’nın köpeği eski MİT’çi Mehmet Eymür’un ,T24 haber Sitesi’nden Faruk Bildirici’ye Alaattin Çakıcı hakkında kendisinin aynı siteye daha önce yapmış olduğu

Açıklamaları da tekzip eden tamamen yalan ve iftira dolu bir açıklama yapmış????

Mehmet Eymür (@MehmetEymur) | Twitter

Eski MİT’çi Mehmet Eymür

Mehmet Eymür’ün bu kadar da olmaz denilecek yalanlarından biri de Alaattin Çakıcı’nın İstanbul Şişli’de uğradığı,5 kurşun yarası aldığı saldırıyı “öyle bir şey yok ”diyerek inkâr etmesidir.

Bu müfteri bir de istihbaratçı olacak????

CİA’ya bilgi vermekten Türkiye’ye vakit bulamayan bu sözüm ona istihbaratçı adı geçen olayı Şişli Emniyetine, Şişli Etfal Hastanesine sorsa ve ayrıca hapishane kabulünde yapılan yara izi tutanağına baksa olayın doğruluğunu görecekti. Bunu yapmayıp adice yalana başvurdu????

Bunun adı itibar suikastıdır; bilerek, kasten yapılmıştır. Bu çirkin saldırı son günlerde yaşanan Alaattin Çakıcı-Kemal Kılıcdaroğlu gerilimiyle de bağlantılıdır; Alaattin Çakıcı üzerinden geliştirilen kurgu ve provokasyona Mehmet Eymür’ün de dâhil olması komplonun boyutunu ve tuzağın hangi odakça organize edildiğini daha net gösteriyor.

Aşağıdaki haber, Mehmet Eymür’ün 7 Kasım 2014 yılında T24’e yaptığı kendisini yalanlayan açıklamasıdır????

Çakıcı’nın Yeğeni Bora Toprak’ın Açıklaması

Mehmet Eymür denen CIA ajanı yıllardır CIA’ye köpeklik yaparsın ve ilk eşin Amerikalı CIA ajanına kaçtığı halde CIA adına 40 yıldır bu Devlete yaptığın ihanet ve her iki MİT raporunda bile solcu gazetecileri kullanarak Devletin gizli sırlarını ifşa etmiş bir hainsin. Bunu bütün Türk Milleti biliyor.Bu Devletin beka sorunu varken Cumhur ittifakının karşıtı olan üst akıl ve senin hizmet ettiğin yerle birlikte hizmet etmektesin.Bu yaşına gelmişsin öbür dünyada bunların hesabını ödeyeceğin hiç aklına gelmiyor mu,beyni sulanmış bunak.

https://t24.com.tr/amp/haber/mehmet-eymur-mitten-hiram-abas-ile-alaattin-cakici-ermenileri-oldurdu

HABER : Ferhat AYDOĞAN

[TÜHA Haber Ajansı, 08 Aralık 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.