enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:36 Savaş Gölgesinde Ramazan Bayramı
08:46 Türkiye’de her yıl yaklaşık bin 500 bebek Down sendromu ile doğuyor
08:17 Turizme savaş darbesi
07:31 İzgaz’dan o iddiaya yanıt: Mühürlenen sayacı kullandığı için…
07:12 Hollanda’dan Mektup Var…Dünyanın Kahpeliği: Adalet Güçlüye Var, Zayıfa Yok!
07:10 Evlilik ve boşanma konutun kaderini değiştiriyor: Hane dönüşümü dönemi
00:58 İran koridorlarının en stratejik ismi, nükleer dosyaların mimarı Ali Laricani kimdir?
00:42 İran Neden Zayıfladı Ama Yenilmedi?
00:41 İstiklal Marşı Siyaseti: Milli Menfaat ve Muhalefet
00:41 ABD Başkanı Donald Trump yönetimi, İran’ı hedef alan saldırılarının şu ana kadar 12 milyar dolara mal olduğunu kaydetti…
00:28 Kürşad Zorlu, “Türkiye güçlü olursa Azerbaycan elbette güçlü olur”
00:10 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Bölgesel fırtınaların ortasında savrulan ülkeler tarih sahnesinde iz bırakmaz”
00:08 Made in EU Nedir?
00:06 Ömer Çelik: İHA/SİHA kabiliyetlerimizi geliştirmemiz beka meselesidir
11:01 ABD Başkanı Trump, İran saldırıları nedeniyle Çin ziyaretini erteledi
10:31 Yarın Hollanda’da yapılacak Belediye Meclisi Seçimlerinde Kime oy Vermeliyiz?
09:46 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Çanakkale Zaferi eşsiz bir destandır”
23:06 (UHA) Uluslararası Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Gazeteci Veysel Kavrayan’dan Vali Aktaş’a Ziyaret
22:24 ‘İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü’ davasında ‘salon düzeni’ krizi
22:11 MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Ankara ile Bağdat ve Şam’ın, Kudüs ile Gazze’nin kaderi aynı ortak paydada birleşmektedir”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na: Sende beni öldürtecek yürek var mı?

Çakıcı’dan Kılıçdaroğlu’na: Sende beni öldürtecek yürek var mı?
30.11.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giydikten sonra ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yeni bir mektup daha yazdı.

Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditlerine devam eski hükümlü mektubunda, “FOX TV’de Sayın Kılıçdaroğlu Şahsım ile ilgili yine bir şeyler zırvalamış. Bu ülkede doğrudan konuşanın kendisi olduğunu bu sebeple hedef alındığını söylüyor, Evet konuşuyor ama bölücülerin ağzıyla konuşuyor. Mafya bozuntusu 5 Paralık adam. ifadelerini kullandı.

‘Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı?’

Çakıcı’nın ayrıca Kılıçdaroğlu’na yazdığı 3. mektubunda “Boş konuşacağına sende beni öldürtecek yürek var mı?” sözleri de dikkat çekti.

Çakıcı’nın kendisine yönelik mektubunu değerlendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Bütün kışkırtmalara rağmen kararlılıkla demokrasiyi, insan haklarını savunmak, hak ihlallerine karşı çıkmak, haksızlığa uğrayanların yanında olmak gibi bir görevi üstlenmek zorundayız” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Çakıcı’nın kendisine yönelik tehdidiyle ilgili ilk açıklamasında Çakalların bulunduğu yerde hiç kimse bize bir şey söyleyemez.” demişti.

Akşener’den Çakıcı açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de geçtiğimiz hafta “Ana muhalefet partisinin genel başkanının tehdit edilmesi ve Türkiye’yi yönetenlerin de kulağının üstüne yatması çok manidardır.” demişti.

[TÜHA Haber Ajansı, 30 Kasım 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.