enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:37 Bakü’de tarihi buluşma: 1926 Türkoloji Kurultayı 100 yıl sonra anılıyor
09:24 Milli Eğitim Bakanlığı 903 sözleşmeli personel alacak
09:01 Meteoroloji’den 31 ile ‘sarı’ kodlu uyarı
00:46 Finansal Strateji Danışmanı Dilek HAKAN, “Zengezur Koridoru Türkiye İçin Hem Fırsat Hem de Risk”
00:44 ABTTF Başkanı: Yunanistan’da halkın büyük çoğunluğu demokratik kurumlara güven duymuyor
00:18 Türkiye Bursları’na 2026 Yılında 200 Bine Yakın Rekor Başvuru
00:13 Bakan Abdulkadir Uraloğlu: Sirkeci-Kazlıçeşme hattı 2 yaşında
00:13 Milli Güvenlik Sorunu: Sanal Kumar ve Kalbine Sızan Sessiz Tehdit!
00:04 Hocalı Soykırımın 34. Yılı Anma Programı
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:08 Adalet Bakanı Gürlek, TBMM’de TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’n sorularını cevapladı
00:07 Askeri Analist Abdullah Ağar: SDG/PKK mı dönüşüyor, yoksa Suriye devleti mi?
00:06 Rekabet Kurulu, aralarında Türkiye genelinde yaygın şube ağı bulunan eğitim kurumlarının da olduğu 19 özel okul hakkında soruşturma
00:06 “Savaş Karşısında Ukraynalı Sanatçılar”: Sanat ve direniş Ankara’da buluştu!
00:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de “Emek Sofrası Buluşması” iftar programında konuştu
00:04 Emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu: Ağla Hatay, ağla…
00:04 Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kocaeli spor basını ile iftarda bir araya geldi
00:03 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Budapeşte’de “Aile Odaklı Zirve”’de konuştu
00:03 Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey TÜHA /TÜRKUAZ İnternational News Agency’nda
00:02 Yine fırça mı yedin? Ekrem’den son talimatları alan Özgür’ün ağzını bıçak açmıyor…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın açılıyor…

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın açılıyor…
12.12.2024
A+
A-

Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Derneği tarafından bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın Kocaeli Kongre Merkezi’nde açılıyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Kısa adı KODED olan Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Gönenç, ‘Evlilik Fuarı’yla ilgili TÜHA Haber’e yaptığı açıklamada, fuarın, Kocaeli büyükşehir belediyesi desteği ve Kocaeli ticaret odası işbirliği ile düzenlediklerini ve 13-14-15 Aralık tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği dile getirdi.
KODED’TEN BÜYÜK ORGANİZASYON 
Başkanı Erkan Gönenç, hafta sonunda büyük bir organizasyona ev sahipliği için ciddi hazırlık içinde olduklarını belirterek, geçen sene fuarın ilk yılı olmasına rağmen 32 firmanın katılım sağladığını hatırlattı.
Bu yılki firma sayısının 72 olacağını ifade eden Gönenç, Her yıl üzerine koyarak sayının arttığını sözlerine ekleyen Gönenç; ” kapasite olarak daha fazla üst sayılara çıkamıyoruz. Organizasyonun ikincisini gerçekleştireceğiz. Mutlaka eksiklerimiz olabilir, bizlerde bunları görüp, not edip, bir sonraki yıl ve yıllarda daha iyisini nasıl yapabilirizin hesaplarını yapıyoruz. Amacımız evlenen çiftlerin en kaliteli şekilde, en uygun fiyatlara düğün cemiyetlerini yapmalarını sağlamaktır. Bizlere destek olup önümüzü açan başta büyükşehir belediye başkanımıza ve ticaret odası başkanımıza teşekkür ediyoruz ” dedi.
SEKTÖRÜN KALBİ KOCAELİ’DE ATACAK
KODED yönetiminin özenli ve özverili çalışmalarıyla hazırlanan organizasyon, düğün ve davet sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek. Fuar; katılımcılara düğün organizasyonlarındaki yenilikleri, trendleri ve sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunacak.
YENİLİKLERİ KEŞFETME İMKANI OLACAK
Kocaeli Evlilik Fuarı’nda yeniliklerin ve fırsatların bir arada olduğunu ifade eden KODED başkanı Erkan Gönenç, tüm evlilik hazırlığında olan çiftlerin ve sektördeki tüm temsilcilerin, bu fuardaki en yeni ürün ve hizmetleri keşfetme imkanına sahip olacaklarını söyledi.
Bu fuarın Kocaeli ve çevre iller için büyük bir imkan olduğuna da dikkat çeken Gönenç; “organizasyon firmalarından gelinlik tasarımcısına, fotoğrafçılardan dekorasyon şirketlerine kadar pek çok sektör temsilcisi bu etkinlikte yer alacak. Kocaeli de düğün ve davet sektörünün bir araya geleceği bu güzel etkinlikte, iş birlikler güçleneceği gibi, hem de evlilik hazırlığı yapanlar için ilham dolu bir deneyim yaşatılacak. Tüm hemşehrilerimizi ve evlilik hazırlığında olan çiftlerimizi 13, 14 ve 15 Aralık tarihinde Kocaeli Kongre merkezine bekliyoruz” dedi.
TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.