enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
12:31 Haftayı Geri Sar:10 maddede bu hafta
10:59 İznik 1700 yıl sonra yeniden dünya gündeminde…
08:57 Dış Bakış Dergisinin “TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI” Özel Sayısı Yayında
06:43 CHP’nin Avrupa’nın Çöküşüyle Bütünleşme Programı 2 – CHP’nin farklı kimlikleri
00:45 Karadeniz’de Ukrayna’nın Operasyonları
00:40 Erbil-Ankara hattında gerilim: ‘Maksadını aşan yorumlar endişe verici’…
00:39 Türkiye’de öğretmen istihdamı, köklü düzenlemeler içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu…
00:29 Dijital şiddet artıyor: Kadınlar daha fazla risk altında
00:19 2026 Yılı Türkiye İçin Diplomasi Yılı mı Olacak?
00:13 Türkiye’den NATO ve AB üyesi bir ülkeye ilk savaş gemisi satışı’dan notlar!
00:12 Ankete 9 AB ülkesinden toplam 9 bin 500’den fazla kişi katıldı…
00:11 Deutsche Bank’tan kapsamlı Türkiye analizi: Dolar, büyüme ve faiz tahmini
00:03 Ayvalık merkezli Türk zeytinyağı firması Nova Vera, uluslararası arenada dünya birincisi oldu…
11:38 Futbolda bahis soruşturmasında yeni operasyon
10:07 Küresel piyasalarda son durum ve günlük değişimler
09:43 Cuma Hutbesi: “İnsan, Huzuru İbadetle Elde Eder”
09:09 Türkiye’nin yerli otomobil markası Togg, kasım ayında elektrikli otomobil satışlarında liderliği elde etti…
06:28 Düşünce ve ifade özgürlüğü!…
00:58 Dışişleri Bakanı Fidan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) 32. Bakanlar Konseyi Toplantısı’nda konuştu…
00:53 Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde yüzde 7,6 artış oldu…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın açılıyor…

Bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın açılıyor…
12.12.2024
A+
A-

Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Derneği tarafından bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ‘Evlilik Fuarı’ yarın Kocaeli Kongre Merkezi’nde açılıyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Kısa adı KODED olan Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Gönenç, ‘Evlilik Fuarı’yla ilgili TÜHA Haber’e yaptığı açıklamada, fuarın, Kocaeli büyükşehir belediyesi desteği ve Kocaeli ticaret odası işbirliği ile düzenlediklerini ve 13-14-15 Aralık tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği dile getirdi.
KODED’TEN BÜYÜK ORGANİZASYON 
Başkanı Erkan Gönenç, hafta sonunda büyük bir organizasyona ev sahipliği için ciddi hazırlık içinde olduklarını belirterek, geçen sene fuarın ilk yılı olmasına rağmen 32 firmanın katılım sağladığını hatırlattı.
Bu yılki firma sayısının 72 olacağını ifade eden Gönenç, Her yıl üzerine koyarak sayının arttığını sözlerine ekleyen Gönenç; ” kapasite olarak daha fazla üst sayılara çıkamıyoruz. Organizasyonun ikincisini gerçekleştireceğiz. Mutlaka eksiklerimiz olabilir, bizlerde bunları görüp, not edip, bir sonraki yıl ve yıllarda daha iyisini nasıl yapabilirizin hesaplarını yapıyoruz. Amacımız evlenen çiftlerin en kaliteli şekilde, en uygun fiyatlara düğün cemiyetlerini yapmalarını sağlamaktır. Bizlere destek olup önümüzü açan başta büyükşehir belediye başkanımıza ve ticaret odası başkanımıza teşekkür ediyoruz ” dedi.
SEKTÖRÜN KALBİ KOCAELİ’DE ATACAK
KODED yönetiminin özenli ve özverili çalışmalarıyla hazırlanan organizasyon, düğün ve davet sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirecek. Fuar; katılımcılara düğün organizasyonlarındaki yenilikleri, trendleri ve sektördeki tüm gelişmeleri yakından takip etme fırsatı sunacak.
YENİLİKLERİ KEŞFETME İMKANI OLACAK
Kocaeli Evlilik Fuarı’nda yeniliklerin ve fırsatların bir arada olduğunu ifade eden KODED başkanı Erkan Gönenç, tüm evlilik hazırlığında olan çiftlerin ve sektördeki tüm temsilcilerin, bu fuardaki en yeni ürün ve hizmetleri keşfetme imkanına sahip olacaklarını söyledi.
Bu fuarın Kocaeli ve çevre iller için büyük bir imkan olduğuna da dikkat çeken Gönenç; “organizasyon firmalarından gelinlik tasarımcısına, fotoğrafçılardan dekorasyon şirketlerine kadar pek çok sektör temsilcisi bu etkinlikte yer alacak. Kocaeli de düğün ve davet sektörünün bir araya geleceği bu güzel etkinlikte, iş birlikler güçleneceği gibi, hem de evlilik hazırlığı yapanlar için ilham dolu bir deneyim yaşatılacak. Tüm hemşehrilerimizi ve evlilik hazırlığında olan çiftlerimizi 13, 14 ve 15 Aralık tarihinde Kocaeli Kongre merkezine bekliyoruz” dedi.
TÜHA) Türkuaz Uluslararası Haber Ajansı, 29 yaşında…
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.