enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:11 e-Birliktelik kampanyasıyla 12 bin işletmeye 21 milyon destek
00:53 Mamdani’den Farage’a: Epstein dosyaları ardından yapay zeka ile üretilmiş görüntüler yayılıyor
00:52 Zelenskiy: ABD, barış anlaşması için Rusya ve Ukrayna’ya Haziran ayına kadar süre verdi
00:39 Umman görüşmesi: İran ve ABD nükleer müzakereleri sürdürme kararı aldı
00:34 Eurobarometer anketi: Avrupalılar için savaşlar ve dezenformasyon en büyük endişe kaynağı
00:21 Orta Asya’da Su ve Enerji Güvenliği: İklim Değişikliği ve Bölgesel Kırılganlıklar
00:15 Macron’u hedef alan Rus dezenformasyonu: Epstein skandalı iddiaları
00:13 2026 Kış Olimpiyatları Milano ve Cortina’da geçit törenleriyle başladı
10:40 TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency’ndan hafta içi gündemin öne çıkan haberleri
08:38 Su Politikaları Derneği: Ankara’da su krizi riski yok
08:31 Doç. Dr. Zeki KARATAŞ: Uzun Dönemli Bakım Hizmetlerinin Finansman Modelleri
07:38 Suriye’de Yeni Dengeler ve Kandil’in Yanlış Hesabı
07:33 Yıkımın Ardından Hatay’da Hem Depremzede Hem Şehir Plancısı Olmak
00:49 İkili ilişkilerin kapsamını aşan çok katmanlı ziyaretler
00:47 KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda Yunanca Sayfa: İletişim mi, Siyasi Tercih mi?
00:11 “Asrın felaketi” olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023’teki deprem bölgesinde 200 bin kişi sahada görev yaptı
00:07 Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türkiye’ye geliyor
07:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “CHP’li belediyeler, ellerindeki suyu millete ulaştıramıyor”
06:39 SGK prim borcu tecil ve taksitlendirme işlemlerinde peşinat şartı kaldırıldı
06:21 (BDDK), kredi kartı limitlerinde eğitim ve sağlık harcamalarını istisna kapsamında tuttu
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı

Brandinvest alışveriş meraklılarını muhteşem bir etkinlikle ağırladı
06.02.2023
A+
A-

Brandinvest’in kurucusu Naz Ersoy ve proje ortağı Dilan Çakan, gerçekleştirdikleri “CocktailandLoveShoppingEvent” ile bir ilke imza attı.

Atiye Ankara’da ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik hem alışveriş hem kokteyl severleri bir araya getirdi.

Katılımcılar, organizasyona özel kurulan stantlarda beğendikleri ürünleri yakından görerek satın alma imkanını da yakaladı.

Ayrıca, etkinlik kapsamında Atiye Ankara tarafından hazırlanan kokteyller de kışın soğuğunda davetlilerin içini ısıttı.

Ankara cemiyet hayatından çok sayıda seçkin davetlinin de ziyaret ettiği etkinlik, katılımcılara iki gün boyunca çok güzel deneyimler yaşattı.

SIRADAKİ ETKİNLİK 17 ŞUBAT’TA

BrandInvest’in kurucusu Naz Ersoy, yaptığı açıklamada, CocktailandLoveShoppingEvent’in cemiyet ve Ankara sosyal yaşantısını bir araya getirdiğini söyledi.

Ersoy, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Atiye firması ile iş birliği halinde olmak da bizi ayrıca memnun etti. Bir sonraki etkinliğimiz olan FairytaleWeddings 23’ü, 17-18-19 Şubat’ta Sheraton Ankara Hotel &Convention Center’da gerçekleştireceğiz. Burcu Esmersoy moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 3 gün sürecek ve girişler ücretsiz olacak. Özellikle evlenmeyi planlayan çiftleri bu fuara mutlaka bekliyorum. Evlilik öncesi kendilerine gerekecek her şeyi burada bulabilecekler. Şimdiden keyifli bir organizasyon olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

“BRANDINVEST’İN TÜM ORGANİZASYONLARINA SPONSOR OLACAĞIZ”

Etkinliğe ev sahipliği yapan Ulaş Hindistan ise “Atiye”nin yanında “Marla”, “Ruddy”, “EndCocktail House” ve “Sess” olmak üzere toplam 5 mekanları olduğunu belirtti.

Ankara gece hayatında restorancılıkta sağlam bir şekilde hizmet verdiklerinin altını çizen Hindistan, şunları kaydetti: “Burada yapılan iki günlük etkinlik, bizim için fazlasıyla güzeldi. Yeni insanları tanıma imkanı yakaladık. Atiye’nin hizmetini sunarak onlardan mutlu geri dönüşler almak bizim için çok önemliydi. Naz ve Dilan hanımlar bize güvendi. İlerde yeni bir iş birliği ve organizasyona daha birlikte imza atacağız. Yapılacak olan diğer organizasyonda da bu iş birliğimiz sürecek. Nisan ayında bir organizasyonum daha var ve biz BrandInvest’in tüm organizasyonlarına sponsor olacağımızın sözünü verdik. Bu iş birliğimizde köklü bir şekilde devam edecek”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.