enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
00:47 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, parlamentoya görüşmeler hakkında bilgi verdi…
00:43 MKE ürünlerine Suudi Arabistan yolu görünüyor
00:41 Ankara Keçiören Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu
00:31 Türkiye, Mısır, Katar ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, katil İsrail’e sert kınama
00:19 Epstein Mossad ajanı mıydı? Yeni belgeler soru işaretleri oluşturuyor
00:18 Trump, uluslararası liderleri Barış Konseyi’nin ilk toplantısına davet etti
00:17 Bakan Yumaklı: 11 ilde tarımsal altyapıya 67 milyar liralık yatırım yaptık
00:16 Türk zırhlıları Almanya’da
00:12 BTP Lideri Hüseyin Baş, “Milli Ekonomi Modeli insanlık için en büyük şanstır”
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mihalgazi Belediye Başkanı Akgün’e destek
00:01 Devlet Bahçeli: Terörsüz Türkiye hedefi milli dayanışmayla hayat bulacaktır
17:15 Bir Terk Etme Hikayesi
11:19 DEM Partili Gergerlioğlu’nun oğlundan Sabiha Gökçen için küstahça bir paylaşım
11:00 Bir Geri Gidiş: Savunma Bakanlığı’ndan Savaş Bakanlığı’na
10:27 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,Kocaeli’den Gelen Spor Basınını Ağırladı
06:39 (TİM) Başkanı GÜLTEPE, “2026 yılına mal ve hizmet olmak üzere toplam 410 milyar dolarlık ihracat hedefiyle başladık”
00:57 Analiz: Türkiye-Mısır Yakınlaşmasının Stratejik Anlamı
00:52 Avrupa Haberleri: AB’den Rusya’ya yeni yaptırım hamlesi: Petrol taşımacılığı hedefte
TÜMÜNÜ GÖSTER →

BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor

BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor
26.11.2024
A+
A-

Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) üyesi olan İzmir İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği, kadınların iş yaşamında yenilikçi ve dönüştürücü gücünü ortaya koymak için düzenlediği BPW İzmir Zirvesi’nin ikincisi bugün İzmir’de başlıyor.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

TÜHA Haber’in haberine göre,  İstinyeArt %100 Performans Arena’da düzenlenecek olan 2. BPW İzmir Zirvesi, iş dünyasından akademiye, teknolojiden girişimciliğe kadar birçok alanda güçlü kadınların seslerini bir araya getiriyor.

BPW İzmir İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Şendinç, bu zirve ile kadınların iş dünyasındaki gücünü artırmayı, yaratıcı sektörlerde kadın rol modelleri oluşturmayı ve toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesinde kadınlara ses olmak istediklerini söyledi.

Toplumsal cinsiyet eşitliği ve iş yaşamında kadının sesinin yükseltilmesine inanan her kesimi zirveye davet eden Şendinç, “Gün boyu sürecek olan paneller ve oturumlar ile alanının en önde gelen isimleri bizlere yeni bir bakış açısı sunacaklar. Tüm İzmir’i zirvemize katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Günboyu paneller, oturumlar, sunumlar yapılacak

Zirvenin açılış konuşmacıları BPW İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Şendiç ve online katılım ile BPW Uluslararası İş ve Profesyonel Kadınlar Federasyonu Başkanı Diana Barragan olacak.

Sanat, teknoloji, akademi ve iş yaşamından önde gelen isimlerin katılacağı zirvede bireysel sunumlar ve paneller gün boyu sürecek. Farklı sektörlerden uzmanların katılacağı oturumlarda, kadınların iş yaşamındaki avantaj ve dezavantajları masaya yatırılacak.

Uzmanlardan özel sunumlar 

Oturumlarda, Yeni Fırsatların İnşası ve Dönüşümü Başlatmak, Küresel Finans Dünyasında Kadın, Her Yüzyıl Teknolojisi: İnsan, Yaratıcı Sektörlerle Geleceği Şekillendirmek, Yaratıcı Sektörlerde Kadın, Yenilik ve Girişimcilik, Kadın Yaratıcılığının Anatomisi, Dijital Dünyada Bireysel Markanı Yaratmak, Dünya Değişti, Normaller Değişti, Peki Yarın?, Çalışma Yaşamında Görünmez Bir Engel: Mizojini başlıklarındaki sunumları alanında uzman isimler gerçekleştirirken, program Sanatçı ve Yazar Pınar Aylin’in Bana Baştan Anlat başlıklı söyleşi ile sona erecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.