enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:51 TRT1 Televizyon Kanalında reyting rekorları kıran ‘Gönül Dağı’ dizisinde Niğdeli Osman Özcan
07:37 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın, KOTO Meclis Üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi
07:33 İzmir’in Çeşme’ye su veren Kutlu Aktaş Barajı’nda seviye yüzde 10’a geriledi, ilçenin yaklaşık 30 günlük içme suyu kaldı.
07:30 Gana uyruklu dağcı Nicholas ACKAH’ın cenazesi, aradan geçen 27 güne rağmen hâlâ Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda bekletiliyor.
07:28 Türkiye balistik füze projelerinde daha da hızlanacak
07:25 Basınla buluşan Niğde Belediye Başkanı Özdemir, Niğde’nin dönüşümüne dair önemli bilgileri paylaştı.
07:21 Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Bungalov Tatili vaadiyle dolandırıcılık yapan çete çökertildi
07:06 Meclis’e Sunulacak Yasa Teklifi Zeytinlikleri, Korunan Alanları ve Kültürel Varlıkları Tehdit Ediyor
07:03 UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Şampiyonası için geri sayım başladı: Dünyanın gözü Sakarya’da olacak
07:02 ABD, İsrail’in İran saldırılarına katılacak mı?
06:55 Kira Artışında Dünya Birincisiyiz!
00:24 Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetine icabetle bugün Türkiye’ye gelecek.
22:08 İçişleri Bakanı Yerlikaya, Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın kuruluşunun 43. yılını kutladı
21:50 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig’e yükselen üç kulübün yönetim kurulunu, teknik heyetini ve futbolcularını kabul etti.
21:41 Dışişleri: Netanyahu ve iş birlikçileri adil şekilde yargılanmalı
21:31 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail Dışişleri Bakanının sözleri Nazi zihniyetinin temsilcisidir
21:19 Ermenistan Başbakanı Paşinyan’dan Türkiye’ye ziyaret
19:20 Kızıldeniz Gölgesinde El-Şebab, DEAŞ-Somali ve Husiler İttifakı mı?
18:26 İsrail-İran savaşı’nda, Nükleer felaketten bir başka dünya savaşına kadar korkutucu senaryolar değerlendiriliyor…
18:03 Küresel Adalet mi İsrail mi?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Borrell: Ukrayna’nın daha fazla silaha ihtiyacı var, onları biz sağlayacağız

Borrell: Ukrayna’nın daha fazla silaha ihtiyacı var, onları biz sağlayacağız
23.07.2022
A+
A-

BRÜKSEL – TÜHA HABER / AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, AB’nin Ukrayna’ya askeri yardımlarının toplam miktarını 2,5 milyar euroya çıkardığını duyurdu. Borrell, “Ukrayna’nın daha fazla silaha ihtiyacı var, onları biz sağlayacağız” açıklamasını yaptı.

Uluslararası Haber Ajansı (UHA) Avrupa Temsilciliğin ‘TRT Haber, AA’ kaynaklı haberine göre, Avrupa Birliği (AB)  Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, 500 milyon euroluk ek paketin kabul edildiği bildirildi.

Avrupa Barış Fonu’ndan sağlanan yardımla ilgili açıklama yapan AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, “AB, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinde Ukrayna’ya verdiği desteğe odaklı ve kararlı olmaya devam ediyor. Ukrayna’nın daha fazla silaha ihtiyacı var. Onları biz sağlayacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

AB, ilk yardım paketini savaşın 4’üncü gününde açıklamıştı.

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Temmuz 2022]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.