enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:43 Asgari Ücret Sadece Bir Ücret Değildir…
00:57 TRT Radyolarından Aile Yılı’na özel radyo oyunu: Aile Bağları
00:44 MHP 120 sayfalık “Terörsüz Türkiye” raporunu Meclis Başkanlığı’na sundu.
00:43 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha HMİDAN’ın haberleri!…
00:35 Çocukların okuma alışkanlıkları değişti, dikkat süreleri azaldı…
00:31 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz meselelerden bir diğeri, terörsüz Türkiye sürecimizdir”
00:21 Erdoğan: Asgari ücret için TİSK’in elini taşın altına koymasını bekliyorum
00:18 Dışişleri Bakanı Fidan, “Suriye’de bölgesel sahiplenme prensibiyle hareket ediyoruz”…
00:10 Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz, “Türkiye İtalya ortaklığı son yıllarda daha da ivme kazandı”
00:03 Gazeteci Emma de RUITER,’den Avrupa Haberleri…
00:03 BOTAŞ, FSRU gemisi Ertuğrul Gazi, Türkiye’nin enerjide kararlı yolculuğunda yeni bir başarıya imza attı…
00:02 Meryem GÜLBETEKİN : Ay’a Gerçekten Ayak Basıldı mı ??? Soğuk Savaşın Büyük Gizemi
10:50 Kitap: “Gerçeğin Katli-İsrail’in Gazeteciliğe Karşı Savaşı”
08:19 Dünya Sağlıklı Yaşlanma Konseyi (WHAC) Bayrak Devir Töreni İzmir’de Gerçekleşti…
00:59 TÜBİTAK’tan Kastamonu Üniversitesi’nin Pompeiopolis ve güneş saati çalışması’na destek…
00:52 Doğu Kudüs’ten Gazeteci Duha Hmidan’ın haberleri…
00:42 Nükleer Diplomasi: Türkiye-Güney Kore Ekseninde Yeni Enerji Mimarisi
00:30 Dışişleri Bakanı Fidan, “Bir Yılın Ardından Suriye: Toparlanma ve Yeniden İnşa” konferansında konuştu…
00:23 BM’nin insan hakları testi: Gazze
00:05 Almanya’nın Hannover kentinde iki camiye yönelik saldırı gerçekleştirildi…
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!

Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!
19.04.2022
A+
A-

İSTANBUL – TÜHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı Aziz ÜSTEL, Birleşmiş Milletlerin asıl amacının Filistin topraklarında devlet kazandırmak olduğunu söylemenin pek de abartılı olmayacağını belirterek, (Darbeden Beter Vesayetler–Nuh Albayrak s.366) çünkü BM’nin ilk önemli mesaisinin İsrail Devleti’ni kurmak olduğuna dikkat çekti.

Aziz-Üstel – Copy – Graphic Design BlogAziz ÜSTEL, ancak aynı BM’in, Müslüman coğrafyasındaki emperyalist işgallerle ve onların kullandığı terör örgütlerinin akıttığı kanlar ve aldığı canlarla hiç ilgilenmediğinin altını çizdi.

“Hıristiyan Batı II. Dünya Savaşı süresince Nazilerce yürütülen Yahudi soykırımına ses çıkarmayıp müdahale etmemenin ve sonuçta 8 milyon Yahudi’nin öldürülmesinden kendini sorumlu tutuyordu” diyen Yazar ÜSTEL, “Vicdan azabından (!) kurtulmak içinse İsrail’in bir dediğini iki etmemeye kararlıydı” dedi.

25. Yılında Ruanda Soykırımı ve Emperyalist İkiyüzlülük | sınıf  mücadelesinde Marksist Tutum

Şimdi; 1994’te Ruanda’da yaklaşık 1 milyon Tutsi azınlığın, Hutular tarafından katledildiğini hatırlatan Aziz ÜSTEL, o sıra bölgede görevde bulunan BM’nin “Destek Misyon Gücü” görev tanımının soykırımları kapsamadığından (!) bu katliama seyirci kaldığını belirtti.

Srebrenitsa Soykırımı: Sürece nasıl gelindi, neler yaşandı? | Euronews

STAR Gazetesi Yazarı Aziz ÜSTEL, “Derken 1994’te Avrupa’nın göbeğinde 8 bin Müslüman Boşnak soykırıma uğramış, binlerce kadına tecavüz edilmiş, BM, bu soykırımın yaşandığı Srebrtenitsa’yı güvenli bölge ilan etmiş ama Müslümanların güvenliğini sağlamaya hiç yanaşmamıştı. Hatta orada bulunan Hollandalı askerler, soykırım yapan Sırp canilere yardım etmişti. Ve BM bu katliama soykırım bile diyememişti” dedi.

Erdoğan'dan BM Kürsüsünde Haritalı İsrail Çıkışı

BM’yi tutsak alan beş devletin ne coğrafi ne etnik ne de inanç bakımından dünyayı tam olarak temsil etmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken Aziz ÜSTEL, nitekim Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “Dünya Beşten Büyüktür” söyleminin dünyanın BM Güvenlik Konseyine artık boyun eğmeyeceğinin bir göstergesi olduğunu açıkladı.

Yazar Aziz ÜSTEL, “Bm’nin asıl görevi İsrail’i kurmak ve korumaktı!” başlıklı yazısını şöyle noktaladı:

“Öte yandan ABD, PKK/YPG terör örgütüne on binlerce TIR dolusu silah göndermekte… Gelin görün ki BM gene kılını kıpırdatmamakta!”

HABER : Ataner YÜCE

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Nisan 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.