enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:20 Orta Doğu’da Bilek Güreşi
00:14 Uzun yıllar boyunca geleneksel yöntemlere hakim olan Gayrimenkul sektöründe,Teknolojik Devrim ve Dijital Dönüşüm
00:13 Ömer Çelik: İsrail’in sınırları neresidir?
00:12 TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurularda: Üniversitelerde astroloji bölümü açılması
00:11 İçişleri Bakanlığı, Yalova’daki saldırıyla ilgili müfettiş görevlendirdi
00:10 Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından yapılan inşaatları paylaştı
00:10 Sapanca Gölü’nde Sular Çekildi: Balıkların Yüzdüğü Yerde Şimdi Yürüyüş Yapılıyor
00:09 Bakan Kurum’dan “Sındırgı” paylaşımı: Söz verdik, sözümüzü tutacağız
00:08 NATO’nun spot ışıkları Türk İnsansız Sistemleri’nde
00:06 Devletin adını kullanarak, Sahte e-Devlet, Sahte MHRS, Sahte UYAP ve Bankalar Üzerinden Vatandaşı Soyuyorlar!
00:05 Kocaeli’n Kartepe ilçesinde Erik Ağaçları “Yalancı Bahar”a Aldandı” Erikler yanarsa bizde yanarız”
00:04 Rusya’da Bilal Erdoğan yorumları…
00:03 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Terörsüz Türkiye raporuyla ilgili olarak,”Türkiye için hayati bir eşiği aştık”
00:03 Gastronomist Veysel KAVRAYAN’dan Ramazana özel “Gastronomi Haberleri”
00:11 Haftanın SAHA Bülteni’ninden özetler
00:10 ABD’nin Güney Kafkasya Politikası ve Türk Dünyasına Açılımı
00:08 Kültür-sanat odaklı haberler
00:06 Su krizi enerjiyi de vuruyor: ‘Elektrik üretimi 30 yılda yüzde 25 azaldı’
00:05 DoktorTakvimi’nden Türkiye’nin 2025 sağlık raporu
00:04 APOSTO’dan Haberler!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Biden’ın kullandığı araç tartışma konusu oldu

Biden’ın kullandığı araç tartışma konusu oldu
23.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / ABD Başkanı Joe Biden’ın kullandığı elektrikli araç tartışma konusu oldu. Sosyal medyada bir grup kişi aracı Joe Biden’ın değil korumasının kullandığını iddia etti.

ABD’nin en çok satan pick-up modeli Ford F-150’nin elektrikli versiyonu olan F-150 Lightning’in tanıtımına katılan Biden’ın araba sürerken yayınlanan görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda aracı başkanın değil yanındaki korumanın kullandığı iddia edildi. Beklenen cevap üretici firmadan geldi. Ford test sürüşünün Başkan Biden tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Fotoğraf: Reuters

[Fotoğraf: Reuters]

Ford’un CEO’su Jim Farley, sosyal medya hesabından “Tüm ekibimiz, Başkan Biden’in Dearborn’daki yeni F150 Lightening Electric Pickup’ımızı kullanmasından ve ekibimizle tanışmasından büyük onur duydu” paylaşımında bulundu.

Biden sosyal medyada pek çok defa eleştiri konusu oldu

Biden’ın geçtiğimiz günlerde uçağın merdivenlerinde sendelemesi de sosyal medyada gündem olmuştu. ABD başkanı birkaç denemeden sonra yoluna devam edebilmişti.

Biden’ın, Başkan Yardımcısı Harris’e “Başkan” diyerek hitap etmesi ve  Savunma Bakanı Austin’in adını unutması da hafıza sorunu olduğuyla ilgili eleştirilere neden olmuştu.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.