enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:52 Mehmetçik Almanya’daki dev NATO Tatbikatı’na katılıyor
00:50 Doğa Koleji Kocaeli’den yıllara yayılan istikrarlı başarı
00:48 Parasıyla bile satın almak zordu: ASPİLSAN yerlisini üretti
00:40 Bakan Göktaş’tan Güvenli İnternet Günü paylaşımı
00:39 MSB Güler, 11’inci Hudut Tugay Komutanlığında: “Gazze’de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız”
00:33 Sakarya taraftar grubundan açıklama: Gerilimi tırmandırmayın
00:27 Adalet Bakanı Tunç, Mattia Ahmet Minguzzi’nin mevlüt programına katıldı
00:20 Egeli gençler, TEKNOFEST hazırlıklarını sürdürüyor
00:19 GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri’nin Suudi Arabistan’da ortak üretimine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.
00:11 Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), Türk dili konuşan ülkeler başta olmak üzere, ülkemizde ve dünya’da hızla büyüyor
00:05 Batı Trakya Türk toplumu mensubu Müslüman öğrencilere Ortodoks Hristiyan ritüeli dayatması
00:04 “Suriye ordusu entegrasyonu kabul etmeye mecbur bıraktı”
00:01 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK), Hatay’da 2 gün süren anlamlı bir buluşma
00:00 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan Adana ve Mersin’deki sel mağdurlarına 33,5 milyon lira kaynak
11:03 Narkotikte “Avcı” dönemi: Yapay zeka destekli ilk operasyonda 305 gözaltı
10:44 Ticaret Bakanlığı’ndan , gümrük idarelerinde işlem gören teminatlara ilişkin bilgiler ve işlem süreçleri
00:47 İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, parlamentoya görüşmeler hakkında bilgi verdi…
00:43 MKE ürünlerine Suudi Arabistan yolu görünüyor
00:41 Ankara Keçiören Belediye Başkanı’ndan Özgür Özel hakkında suç duyurusu
00:31 Türkiye, Mısır, Katar ve Suudi Arabistan’ın da aralarında bulunduğu 8 ülkeden, katil İsrail’e sert kınama
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Biden’ın kullandığı araç tartışma konusu oldu

Biden’ın kullandığı araç tartışma konusu oldu
23.05.2021
A+
A-

TÜHA HABER / ABD Başkanı Joe Biden’ın kullandığı elektrikli araç tartışma konusu oldu. Sosyal medyada bir grup kişi aracı Joe Biden’ın değil korumasının kullandığını iddia etti.

ABD’nin en çok satan pick-up modeli Ford F-150’nin elektrikli versiyonu olan F-150 Lightning’in tanıtımına katılan Biden’ın araba sürerken yayınlanan görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda aracı başkanın değil yanındaki korumanın kullandığı iddia edildi. Beklenen cevap üretici firmadan geldi. Ford test sürüşünün Başkan Biden tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Fotoğraf: Reuters

[Fotoğraf: Reuters]

Ford’un CEO’su Jim Farley, sosyal medya hesabından “Tüm ekibimiz, Başkan Biden’in Dearborn’daki yeni F150 Lightening Electric Pickup’ımızı kullanmasından ve ekibimizle tanışmasından büyük onur duydu” paylaşımında bulundu.

Biden sosyal medyada pek çok defa eleştiri konusu oldu

Biden’ın geçtiğimiz günlerde uçağın merdivenlerinde sendelemesi de sosyal medyada gündem olmuştu. ABD başkanı birkaç denemeden sonra yoluna devam edebilmişti.

Biden’ın, Başkan Yardımcısı Harris’e “Başkan” diyerek hitap etmesi ve  Savunma Bakanı Austin’in adını unutması da hafıza sorunu olduğuyla ilgili eleştirilere neden olmuştu.

***

Neden https://www.turkuazhaberajansi.com?

Bağımsız bir haber ajansı olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir ajans gazeteciliğini hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.

Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.

Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün https://www.turkuazhaberajansi.com’a Abone Ol.

https://www.turkuazhaberajansi.com; seninle güçlü, seninle özgür!

[TÜHA Haber Ajansı, 23 Mayıs 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.