enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
08:39 Dr. Elvin Abdurahmanlı, “Bölgedeki kalıcı barış ve Türk birliğinin caydırıcı gücü en önemli unsur”
06:51 Brüksel’den Yükselen Uyarı: Türkiyesiz Güvenlik Olmaz
00:53 Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasını ve Küresel Etkileşimini öne çıkaracak ‘Viyana’da Türk Haftası’ bugün başlıyor…
00:36 Bakan Göktaş, 2002’de 5 bin 777 olan engelli memur sayısı 82 bin 626’ya ulaştı
00:34 Hollanda Türk Gazeteciler Birliği, 10 Ocak’ı bu kez “Anma” ruhuyla yaşattı
00:28 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) İstanbul ve Ankara’da 10 Ocak buluşmaları
00:24 Türkiye’de rüzgardan elektrik üretimi 3 Ocak’ta 259 bin 76 megavatsaatle günlük bazda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
00:19 Yüzyılın konut projesinde yeni haftanın kura takvimi
00:16 Türk Dünyası’ndan Haberler!
00:13 Milli Savunma Bakanı Güler, “Gazze Şeridi’nde İsrail için bir tehdit oluşturmuyor”
00:10 Oğuz Türklerine ait 9-10. yüzyıldan kalma Kültöbe Yazıtı keşfedildi
07:36 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
06:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
06:16 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:37 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:20 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:07 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
00:00 ABD Başkanı,Venezuela’dan Grönland’a, İran’dan Suriye’ye kadar birçok başlıkta dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Beşiktaş’ta kaleci arayışları sürüyor

Beşiktaş’ta kaleci arayışları sürüyor
01.08.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Beşiktaş, kaleci arayışını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Süper Lig tecrübesi olan yerli bir kaleciyi kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Kaleci arayışlarına devam eden Beşiktaş, bonservis bedeli ödemeden tecrübeli bir eldiveni kadrosuna katmak istiyor.

İttifak Holding Konyaspor ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan Serkan Kırıntılı, Kasımpaşa ile 1 yıl daha anlaşması bulunan Fatih Öztürk ve 2022’ye kadar Çaykur Rizespor ile kontratı bulunan Gökhan Akkan listedeki isimler.

Takım harcama limitleri belli olduktan sonra bu isimler ve kulüpleriyle görüşerek birini kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, maliyeti en uygun kaleciyi transfer etmek istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da birinci kaleci olarak Ersin Destanoğlu’nu düşündüğü ancak yine de lig tecrübesi olan ve Ersin’e rekabet yaratacak bir ismi kadroda görmek istediği gelen haberler arasında.

Diğer yandan yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Beşiktaş, 4 Ağustos’ta başlayacak transfer döneminde anlaşma sağlanan isimlerle sözleşme imzalayacak.

Welinton’a karşı Fatih Aksoy

Şu ana kadar bonservisi elinde olan N’Skala ile el sıkışan siyah beyazlılar, Welinton için de Aytemiz Alanyaspor ile görüşerek takas yoluyla anlaşma sağlamıştı.

Brezilyalı stoper için takasta kullanacak isim de netleşti.

Siyah beyazlılar, geçtiğimiz sezonu Demir Grup Sivasspor’da kiralık olarak geçiren Fatih Aksoy’u bonservisiyle birlikte Akdeniz temsilcisine verecek.

[TÜHA Haber Ajansı, 01 Ağustos 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.