enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
16:48 Türk Kızılay’ın Gazze’ye gönderilmek üzere hazırladığı, 20. “İyilik Gemisi”, Mersin’den yola çıktı…
15:23 Televizyonun görsel dili TRT Akademi’de şekilleniyor
14:49 Hafta sonu ülke genelinde hava nasıl olacak?
14:30 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:21 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “bilirkişilik başvuru süresini 16 Şubat’a kadar uzattık”
14:06 Türkiye’nin Stratejik Ekseni ve İstikbal Programı için Düşünceler…
13:20 İnsanlar arasındaki iletişimin özü sevgi ve saygıya dayanmaktadır.
00:32 Hollanda’da kur’an yakmaya yargıçlar bile “Mübah” diyor…
21:51 Ege’de Sağanak Felaketi: Sel Değil, İhmal Taştı
21:21 Türkiye Yelken Ligi Techno 293 Sınıfı 2. Ayak Yarışları Foça’da Düzenleniyor
21:00 TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İran kendi sorunlarını çözebilecek büyük bir tarihi müktesebata sahiptir”
20:19 Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşlar zam farkları yarın
20:05 İletişim Başkanı Duran: Türkiye potansiyelini gerçeğe dönüştüren bir ülke konumuna ulaştı
19:52 Bakan Fidan: Alanda kavga artık müzakere masasına taşındı
19:41 Meteoroloji’den kuvvetli kar yağışı uyarısı
19:30 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pezeşkiyan ile görüştü
19:07 Nizip Ticaret Odası (NTO) Başkanı Özyurt: “Faiz Kararı Tek Başına Değil, Ticari Kredi Koşulları Belirleyici”
17:50 İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO): ABD ve İsrail’i herhangi bir yanlış hesap yapmalarına karşı uyarıyoruz
17:37 Rapor: Trump ile yapılacak anlaşma, ABD’ye Grönland’ın bazı bölgelerini kontrol etme hakkı verebilir
17:23 ABD ordusu, DEAŞ’lı tutukluları Suriye’den Irak’a nakletmeye başladı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Belgrad Ormanı’nda bulunan Ece Gürel’in ölüm nedeni belli oldu

Belgrad Ormanı’nda bulunan Ece Gürel’in ölüm nedeni belli oldu
07.03.2025
A+
A-

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Belgrad Ormanı’nda kaybolduktan 4 gün sonra bulunan ve dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel’in ölüm nedeninin hipotermi olduğunu açıkladı.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Diyarbakır’da şehir hastanesi şantiyesindeki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da kaybolduğu Belgrad Ormanı’nda bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel ile ilgili konuşan Memişoğlu, “Allah rahmet eylesin Mimar Ece Hanım’ı kaybettik gece 3’te. Aşırı bir hipotermisi vardı. Bütün çabalarımıza rağmen maalesef kurtulamadı. Ailesine sabırlar diliyorum. İnşallah sonuçta çok acı bir olay, gerçekten eşine sabırlar diliyorum” dedi.

Ne olmuştu?

Kağıthane Gültepe Mahallesi’ndeki evinden 2 Mart Pazar günü gezmek için Belgrad Ormanı’na gideceğini söyleyerek çıkan Gürel kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine ormanda çok sayıda arama kurtarma ekibinin katılımıyla geniş çaplı arama çalışması başlatılmıştı.

Gürel’in cep telefonu ve bazı kişisel eşyalarına, 4 Mart’ta Belgrad Ormanı’nda yürütülen arama çalışmaları sırasında ulaşılmış, ekiplerin 4 gün süren çalışması sonucu dün gece saat 01.15’te sarp ormanlık alanda bulunan Gürel, Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Uzun süre soğukta kaldığı için hipotermi geçirdiği belirlenen Gürel’in tedavisi sırasında bir süre kalbi durmuştu.

Doktorların müdahalesinin ardından yeniden hayata döndürülen Gürel, entübe edilerek yoğun bakım servisine alınmıştı.

Gürel, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.