enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:00 Bazı bölgelerde barajlar dolmuyor, Su sürekli azalıyor!
08:39 Dr. Elvin Abdurahmanlı, “Bölgedeki kalıcı barış ve Türk birliğinin caydırıcı gücü en önemli unsur”
06:51 Brüksel’den Yükselen Uyarı: Türkiyesiz Güvenlik Olmaz
00:53 Türk Dünyası’nın Kültürel Mirasını ve Küresel Etkileşimini öne çıkaracak ‘Viyana’da Türk Haftası’ bugün başlıyor…
00:36 Bakan Göktaş, 2002’de 5 bin 777 olan engelli memur sayısı 82 bin 626’ya ulaştı
00:34 Hollanda Türk Gazeteciler Birliği, 10 Ocak’ı bu kez “Anma” ruhuyla yaşattı
00:28 Küresel Gazeteciler Konseyi’nden (KGK) İstanbul ve Ankara’da 10 Ocak buluşmaları
00:24 Türkiye’de rüzgardan elektrik üretimi 3 Ocak’ta 259 bin 76 megavatsaatle günlük bazda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
00:19 Yüzyılın konut projesinde yeni haftanın kura takvimi
00:16 Türk Dünyası’ndan Haberler!
00:13 Milli Savunma Bakanı Güler, “Gazze Şeridi’nde İsrail için bir tehdit oluşturmuyor”
00:10 Oğuz Türklerine ait 9-10. yüzyıldan kalma Kültöbe Yazıtı keşfedildi
07:36 2026’nın merakla beklenen 20 filmi
06:19 BM Güvenlik Konseyi’nde Rusya ve Çin başta olmak üzere birçok ülkeden ABD’ye sert tepki
06:16 Bir bardak portakal suyunun şaşırtıcı faydaları
00:37 2026’da emekli aylıkları yaşam maliyetine kıyasla ne seviyede?
00:37 Türkiye’nin 2026’da dış politikada öncelikleri neler olacak?
00:26 İran’da sokağa çıkma çağrıları yapan sürgündeki Rıza Pehlevi kimdir?
00:20 Türkiye, Karadeniz’in güvenliği konusunda nasıl bir sorumluluk alacak?
00:07 Türkiye ve Avustralya COP31’i birlikte nasıl yönetecek?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Başkan Günaydın, ‘’Gercüş bir başkadır” dedi ve Ankara’ya seslendi

Başkan Günaydın, ‘’Gercüş bir başkadır” dedi ve Ankara’ya seslendi
21.06.2020
A+
A-

TÜHA HABER / Türkiye Genç Gazeteciler Derneği’nin  ‘Güney Doğuda Yaşam Var’ adlı projesinde Güney Doğunun en başarılı ilçe Belediye Başkanı seçilen Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, “İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır.” dedi.

Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Halkın Taleplerini Değerlendirerek, Adaylığı sürecinde Gercüşlü hemşehrilerine projelerinden bahsettiğini ve bu projeleri gerçekleştireceğine dair söz verdiğini belirtti.

Başkan Günaydın projelerini sıralayarak, “Otogar, Tekstil Atolyesi, Düğün Salonu ve Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Kapalı Pazar, Halk Konutları, Mesire Alanı ve Çocuk Parları gibi bir çok projemin halen arkasındayım. İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

DAHA ÇOK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Türkiye Genç Gazeteciler Derneği’nin  ’Güney Doğuda Yaşam Var’’ adlı projesinde Güney Doğu’nun en başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilen Başkan Günaydın, bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle bölgesinde sevilen bir başkan oldu.

Başkanlık koltuğuna oturmasının ardından bir çok projeye imzasını atan Gündüz Günaydın, “Başkanlığa hak kazandığım günden buyana vatandaşlara söz verdiğim gibi adım adım gerçekleştirmeye devam ediyorum. Biz azını değil söz verdiklerimizden fazlasını yapacağız. Allah’a olan inancımız ve sonra Devletimize olan güvencimiz, halkımızın bizlere olan teveccühü ile daha çok projelerede imzamızı atacağız.” dedi.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI ÖNEMLİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de Corona virüsü (COVID-19) duyurması ve tedbirler paketinin ilan edilmesinin ardından hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarına derhal başladıklarını belirten Başkan günaydın, diğer taraftan ise İlçe merkezinde bulunan mezarlıkların tamamının, vatandaşların kullanmış olduğu yeşil alanların zararlı haşerelere ve yabani otlara karşı Belediye görevlilerince ilaçlandığını kaydetti.

Projelerim; Tevazu, Samimiyet ve Gayret İle Hayata Geçecektir

Başkan Gündüz açıklamasında, “Aday olduğum ilk günde Gercüş halkına bir takım projelerimden bahsetmiştim bunlar İlçe Otogar, Tekstil Atolyesi, Düğün Salonu ve Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Kapalı Pazar, Halk Konutları, Mesire Alanı ve Çocuk Parları gibi bir çok projemin halen arkasındayım. İnşallah yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır.” dedi.

SABIRSIZLIKLA BEKLEYECEĞİZ ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANINA,GENÇLİK VE SPOR BAKANI’NA SESLENDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan Gercüş’de 1.500 metre duble yol çalışması ve üst köprü çalışmaları ile birlikte, 1 kilometre yol çalışmasını talep ettiklerini belirten Başkan Gündüz, İlçenin peyzajlanması, midyat’tan ilçeye gelirken 300 mt’lik yol ile, eski Midyat – Gercüş bağlantılı 2 km’ lik yolun asfaltlanmasını, Hasankeyf – Gercüş arasının duble yol, Kırk kat göletine kadar yürüyüş ve  bisiklet yolunun yapılmasını istediklerini ifade etti.

Başkan Gündüz Günaydın, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na da seslenek şunları söyledi:

“Sayın bakanım burası güneydoğu, burda nüfusun çoğunluğu genç nesildir. Halkımın bana talebini siz değerli makamınıza iletiyorum.Gercüşlü gençlerimiz sizlerden Yarım olimpik yüzme havuzu istiyor.  En azından genç nüfusun spor faaliyetleri ile bir nebzede olsa sosyal faailyet anlamında değerlerimize değer katacaktır.”

Başkan Gündüz Günaydın, “Bizler de Gercüş belediyesi olarak bu projemizi Sn.Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımızın ve Sn.Gençlik ve Spor Bakanımızın,  belediyemizin ve halkımızın talebi doğrultusunda hayata geçireceğimiz günü en yakın zamanda sabırsızlıkla bekleyeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

Başkan GÜNAYDIN’IN Türkiye Covid-19 Mesajı:

“Her şeyden önce salgınla mücadelede ön planda olan sağlık çalışanlarına başarılar diliyorum.Tüm halkımızın bu salgının’da üstesinden geleceğine inanıyorum.Virüsten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı ve hastalığa yakalananlara da acil şifalar diliyorum.

Mücadelede başta Sn. Cumhurbaşkanımıza ,Sağlık Bakanımıza,İç İşleri Bakanımıza,  Batman Valimize, Batman Ak Parti İl Başkanımıza,Batman Ak Parti Milletvekilimize, Gercüş İlçe Kaymakamına ve bu manada mücadele eden tüm mesai arkadaşlarımıza,batman halkımıza ve tüm Türkiye’ye sonsuz  TEŞEKKÜR ediyorum.Tedbiri elden bırakmayalım rehavete kapılmayalım Sosyal mesafe kuralınca Maske ve eldiven kullanalım”.

HABER : Ferhat AYDOĞAN & Batman 


[TÜHA Haber Ajansı, 21 Haziran 2020]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.