enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:26 Petrolde Venezuela gerilimi: Arz endişesi fiyatları yükseltti
00:48 Trump’ın Ukrayna ’Barış’ Planı
00:42 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu haftada da gündem yoğun olacak…
00:42 Çok Maksatlı ve Bulanıklaştırılmış Açıklamalar
00:38 “Türkiye-Azerbaycan Jeostrateji” Sempozyumu!…
00:35 Ukrayna’da Zoraki Barış Ne Kadar Kalıcı Olur?
00:19 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarihi değerlere sahip çıkarak kültür mirasını gelecek nesillere aktarıyor…
00:18 CHP Jön Türk, Meşrutiyet, Milli Mücadele Birikiminin Sahibi mi Hasmı mı?
00:09 KKTC’nde Kumsal Katliamı Nasıl Oldu?
00:07 Uluslararası Adalet Divanından Hukuki Tespit: İsrail Gazze’de İnsani Sorumluluklarını Ağır Biçimde İhlal Etti…
00:05 SDG/YPG’nin Entegrasyonu: Kojonktürel Zorluklar ve Yapısal Avantajlar…
00:04 Kocaeli Büyükşehir’den üst geçitlere buzlanma müdahalesi
20:31 Elektronik Müziğin Yeni İkilisi Mass Cust’tan Global Vizyonlu İlk Single: “Beginning”…
12:36 Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş’tan mübarek üç aylar mesajı
00:57 Sadettin Saran hakkında adli kontrol kararı
00:52 AJet Yönetim Kurulu Başkanı Bolat: “THY ile daha fazla iş birliği için çalışma yapıyoruz”
00:44 KODA, bir yıl boyunca sahada üretti, denedi, paylaştı…
00:38 Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınmada Kadın Derneği’nin (USKD) yeni hizmet binası hizmete girdi…
00:36 Kıbrıs’ta Rum barbarlığı: Kanlı Noel
00:35 İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlandı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Başkan Ademoğlu, “3 Puan aldığımız için mutluyuz”

Başkan Ademoğlu, “3 Puan aldığımız için mutluyuz”
13.10.2021
A+
A-

UHA HABER / TFF 2. Ligdeki 3. galibiyetini kendi sahasında Diyarbekirspor karşısında 1-0’skorla biten maçın ardından İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, “Hedeften kopmama adına her maçımızı büyük bir heyecan içinde oynuyoruz” dedi.
Kani Ademoğlu: Kaybettiğimiz 5 puan bizleri gerçekten üzdüMustafa Kemal AtatürkBaşkan Kani Ademoğlu, Diyarbekirspor maçı ile ilgili (UHA) Uluslararası Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, 8 gün içinde oynadıkları üç maçı kazanabilme gücüne sahip olmalarına rağmen, Afyon yenilgisi ile önemli üç puan kaybettiklerini belirterek, “ama önce Adıyaman sonra da Diyarbekirspor ile oynadıkları iki maçı da kazanmış olmamız bizi gurupta daha iyi yerlere taşımış oldu” dedi.
Gurupta her takımın kendine göre bir ideası olmasının maçların da zorlu geçmesine neden olduğuna dikkat çeken Başkan Ademoğlu, özellikle iç sahada oynadıkları maçları kazanmak gibi bir zorunluluk taşımasının ister istemez futbolcularda da bir gerginlik yaşandığını ifade etti.
Kani Ademoğlu, şöyle devam etti:
“Bu durumun en önemli örneklerini bir hafta önce oynadığımız Adıyaman FK karşısında 2-0 yakaladığımız skor avantajını koruyamayarak son dakikalarda bulduğumuz golle maçın 2-2’ye gelmesiyle maçı kazanmış olduk. Bu Pazar günüde sanki Adıyaman maçının bir kopyası Diyarbekirspor maçında da yaşandı. Rahat olsak maçın çok daha farklı bir skorla bitmesi söz konusu olurdu.”
“Maçta zorlanmamızı aşırı strese bağlıyorum” diyen İnegölspor Başkanı Ademoğlu, Diyarbekir karşısında daha maçın başında öne geçen taraf olmanın getirdiği avantajlı skoru koruma düşüncesi oynanan oyunda kendini fazlası ile hissettirmesi rakibe daha fazla topla oynama şansı verilmiş olduğunu açıkladı.
Kani Ademoğlu, zorlanmalarına rağmen maçın sonunun 3 puanla bitmesinin kendi adlarına son derece sevindirici olduğunu hatırlatarak, “Oyuncularımı ve teknik heyeti maçı kazanma adına sergiledikleri önemli mücadeleden dolayı kutluyorum. Çok değerli 3 puan aldık Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Ergene Velimeşe maçına da motivasyonumuz yüksek bir şekilde gideceğiz. Rakibin 1 puanda olmasına bakmadan işi sıkı tutup 3 puanla dönen taraf olmak istiyoruz” şeklinde kaydetti.

sadullah organ (@sadullahorgan) | Twitter

HABER : Sadullah ORGAN & Bursa, İNEGÖL

[TÜHA Haber Ajansı, 13 Ekim 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.