enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
22:55 Türkiye Macaristan Ekonomik ve Ticaret Toplantısı İstanbul’da Gerçekleşti
21:55 Yeni Anayasa ve Aleviler paneli Ankara’da yapıldı
21:16 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gölcük Otobüs Terminalinin tanıtımı yapıldı…
16:00 Krediler Tükeniyor!
15:27 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-26 sezonu bugün lig aşamasının ilk hafta maçlarıyla başlayacak…
07:42 Tarihle Mayalanan Şehir Afyonkarahisar’da 7. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali 19 Eylül’de Başlıyor
07:08 Eğitim-İş raporuna göre şehir dışında okuyan öğrencilerin aylık giderleri 50 bin TL’yi, üniversiteye başlarken yapılan ilk masraflar ise 100 bin TL’yi geçti.
03:27 Türkiye’nin yerli ve milli gururu T10F Togg, ön satış öncesi deneyim merkezlerinde ziyarete açıldı…
03:12 CHP’nin 38. Olağan Kurultayı ile 6 Nisan 2025’teki 21. Olağanüstü Kurultayı’nın iptaline ilişkin dava, 24 Ekim Cuma gününe ertelendi
02:51 Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 3 zanlı daha gözaltına alındı…
02:42 Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail işgallerini genişletme çabasında
02:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakü’nün düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı
22:58 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2025) ikincisi A Milli Basketbol Takımı, Letonya’nın başkenti Riga’dan İstanbul’a döndü.
22:29 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Katar’da yoğun diplomasi trafiği
21:30 3. KONYA GASTROFEST Yüz Binleri Ağırladı; Başkan Altay Misafirlere Teşekkür Etti
07:56 İletişim Başkanı Duran: Türkiye, geleceğin enerjisini bugünden inşa ediyor
07:51 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş,”Şiddetle mücadelede güçlü bir teknoloji altyapısı oluşturuyoruz”
07:49 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapay zeka destekli yeni dönem
07:35 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Suriye Tarım ve Tarım Reformu imza töreninde konuştu…
07:35 Göç İdaresi Başkanlığının yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Mobil Göç Noktası araçlarının sayısı bu yıl itibarıyla 375’e çıkarıldı.
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bugün bu güvensiz ortamın tek sorumlusu bizi 20 senedir yöneten iktidardır”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bugün bu güvensiz ortamın tek sorumlusu bizi 20 senedir yöneten iktidardır”
19.11.2022
A+
A-

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Türkiye’nin başında bir terör belası olduğunu ifade ederek, “Bu terör belası da ne hikmet ise her zaman seçime yakın cereyan eder. Bu adaletsiz düzene dur demek elinizde.” dedi.Uluslararası Haber Ajansı (UHA)nın haberine göre, Sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapan BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Bu terör belası da ne hikmet ise her zaman seçime yakın cereyan eder. Bu ülkede güven kalmadı. Polissin bir anda karakolun basılıyor, işçisin 350 metre aşağıda can veriyorsun. Vatandaşsın garda teröre yakalanıyorsun” ifadelerini kullandı.“Bu adaletsiz düzene dur demek sizin elinizde”Hüseyin Baş, “Türkiye’de 7 Haziran 2015 – 1 Kasım 2015 arasında hainlerin düzenlediği terör saldırılarında 466 vatandaşımız şehit oldu” bilgisinin de verildiği videoda vatandaşa “bu tabloyu değiştirmek senin elinde” diye seslendi.

BTP lideri, ‘Tercihlerimizi değiştirmeden kaderimiz değişecek sanmayın’ başlığıyla paylaştığı videoda şunları söyledi; “Bugün bu güvensiz ortamın tek sorumlusu bizi 20 senedir yöneten iktidardır. Şimdi diyorlar ki, bir 5 sene daha size bu zulmü yaşatalım. Bakın ben 30 yaşındayım, önümde kaç senem var bilmiyorum ama benim önümdeki yılları benden çalmayacaksınız. Bu gençlerin önündeki yılları onlardan çalmayacaksınız. Bu adaletsiz düzene son demek, dur demek sizin elinizde, başkasının elinde değil. Önümüzdeki ilk seçimde bunu yapmak zorundayız. Yoksa daha çok gözyaşı dökeriz, daha çok işçi kaybederiz, daha çok fakirlikler yaşarız.”

HABER : Eyüp GÜNDOĞDU

[TÜHA Haber Ajansı, 19 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.