enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
07:57 Araştırmacı Gazeteci | Yazar | Editör Merve Gürbüz: 2025’te Neler Oldu?
07:52 Ekim 2024’te kurulan Jandarma Otoyol Timleri, karayollarında yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma karşı tek kolluk kuvveti olarak müdahale ediyor.
07:15 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli Projesi 2026 yılı içerisinde tamamlanacak
07:05 Kamuda EKPSS üzerinden 1573 engelli vatandaş istihdam edilecek
00:04 Yeni dünya düzeninde Güney Kafkasya’nın artan etkisi…
18:25 Vatandaşını en çok konut sahibi yapan lider!
15:33 Bu sadece saç kesimi değil, vatandaşın cebini “kırpma’ tarifesidir!
14:58 İstanbul Galata Köprüsü’ndeki Filistin’deki katliama “dur” eylemi
00:34 Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde 2025’te yanan orman alanı 1 milyon 34 bin hektara ulaşarak kayıtlardaki en büyük kayıp oldu.
00:04 Gazeteci Feyza Gümüşlüoğlu, Körfez ülkeleri açısından 2025’in bilançosunu değerlendirdi…
00:03 Saadet partisi Lideri Mahmut Arıkan; İran, Türkiye için önemli bir ülkedir
00:03 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca, 2026 yılı Çevre cezaları belli oldu…
00:02 Corendon Airlines, 2025 yılı uçuş verilerini kamuoyuyla paylaştı.
00:01 İran: ABD’nin tehditleri BM Şartı’nı açıkça ihlal ediyor
00:00 Filistinli Gazeteci Duha HMİDAN, gündemin öne çıkan haberlerini aktardı
11:06 2026 Yılında Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde yeni bir düzenleme
08:56 Çorum’un yöresel lezzetleri arasında bulunan, kurabiye türü olan Çorum şekerlemesi tescillendi…
08:47 Demir-Çelik sektöründen Türkiye ihracatına 2.3 milar dolarlık güçlü katkı
08:38 Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: 180 kültür varlığı 2025’te Türkiye’ye iade edildi
08:36 Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TSK Spor Gücü Kır Koşusu Takımını Kabul Etti
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği’nden, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf’a “Türk Dünyasına ve Türk Kültürüne Hizmet Ödülü”

Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği’nden, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf’a “Türk Dünyasına ve Türk Kültürüne Hizmet Ödülü”
12.01.2025
A+
A-

Türkiye’de faaliyet gösteren Ankara merkezli Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği Başkanı Av. Arzuman Azaflı ve beraberindeki heyet, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf  ziyaret etti.

TÜHA / TÜRKUAZ İnternational News Agency

Image

Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği Başkanı Av. Arzuman Azaflı ve beraberindeki heyet, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf’la gerçekleştirdikleri görüşmede Türk Dünyası’na yönelik ortak kültürel çalışmalara değindi.

Av. Arzuman Azaflı, dernek olarak Türk Dünyası’na yönelik çeşitli kültürel faaliyetlerde bulunduklarını, aynı amaç ve hedef doğrultusunda faaliyetlerini yürüten kişilere de bir şükran nişanesi olarak ilk kez 2024 yılında “Türk Dünyasına ve Türk Kültürüne Hizmet Ödülü” takdim ettiklerini ifade etti.

Image

Arzuman Azaflı, Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği tarafından bu ödüle layık görülen TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf’un başka bir programı sebebiyle ödül takdim törenine katılamadığını da belirterek, Türk Dünyası gönüldaşı Sayit Yusuf’a makamında madalya takdim etmenin de kendisi için bir şeref olduğunu kaydetti.

Image

TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf da yaptığı konuşmada, TÜRKSOY ile ortak çalışmalara da imza atan Azaflı Sosyal Yardım ve Kültür Derneği’nin Türk Dünyası’na yönelik önemli faaliyetlere yer verdiğini ve bu emeklerin takdirle karşılandığını vurgulayarak, Azaflı’nın şahsında derneğin bütün çalışanlarına teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Görüşme sonunda Av. Azaflı, TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Sayit Yusuf’a “Türk Dünyasına ve Türk Kültürüne Hizmet Ödülü”nü takdim etti.

Gazeteci Veysel KAVRAYAN, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler  Zirvesi'ndeki diplomasi trafiğini derledi

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.